Nyílt levél a Győri ETO új ügyvezetőjének - NB2.hu
Nyílt levél a Győri ETO új ügyvezetőjének

Nyílt levél a Győri ETO új ügyvezetőjének - NB2.hu
Nyílt levél a Győri ETO új ügyvezetőjének
Cselszky írta:Ha jól értem, a srác most érkezett a klubhoz, szóval nem tett még semmit, ami akár dicséretre, akár korholásra okot adhat. Nem tudom, ki fia-borja, de kívülállóként nézve, egy szimpatikus, bár kétségtelenül kissé semmitmondó interjúra kapott válaszként egy elég otromba, kioktató és fennhéjázó nyílt levelet.
k11zoltan írta:Cselszky írta:Ha jól értem, a srác most érkezett a klubhoz, szóval nem tett még semmit, ami akár dicséretre, akár korholásra okot adhat. Nem tudom, ki fia-borja, de kívülállóként nézve, egy szimpatikus, bár kétségtelenül kissé semmitmondó interjúra kapott válaszként egy elég otromba, kioktató és fennhéjázó nyílt levelet.
Győri tulkoktól mit vártál? :D
absinthe írta:k11zoltan írta:Cselszky írta:Ha jól értem, a srác most érkezett a klubhoz, szóval nem tett még semmit, ami akár dicséretre, akár korholásra okot adhat. Nem tudom, ki fia-borja, de kívülállóként nézve, egy szimpatikus, bár kétségtelenül kissé semmitmondó interjúra kapott válaszként egy elég otromba, kioktató és fennhéjázó nyílt levelet.
Győri tulkoktól mit vártál? :D
tapsoljuk meg bíróbérenc újabb böfögését
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég