Eddig nem követte a magyar bajnokságot a DVTK új igazolása

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.22. 10:36

Miskolc - Kilépne a nemzetközi porondra.

Amikor egy légiós adott országba igazol, mindegy, hogy edzőként vagy játékosként, akkor nagyon szépet szokott nyilatkozni mindenki az új állomáshelyéről, mert ha nem lenne szimpatikus számára az a lehetőség, amit az új klub kínál, akkor nem fogadná el az ajánlatot. Hasonlóan nyilatkozott a DVTK új igazolása is, annyi különbséggel, hogy volt annyira őszinte (amiért dicséret illeti), hogy bevallotta, utána kellett néznie a dolgoknak:

null

null

"Őszinte leszek, eddig nem követtem figyelemmel a magyar bajnokságot, de az elmúlt hetekben utánanéztem a városnak és a klubnak is, majd megtekintettem felvételről a DVTK több mérkőzését is - tette hozzá Sergiy Shestakov. - Nagyon tetszett, amit láttam, várom már a közös munkát. A szurkolóknak csak annyit üzennék, hogy azért igazoltam Diósgyőrbe, hogy segítsek a csapatnak abban, hogy belátható időn belül kiharcolja az indulási jogot az Európa Ligában."

Nem csak a Puskás Ferenc Stadionon dolgoztak az elmúlt időszakban - fotó - NB1.hu

Fotók a békéscsabai stadionról

BlancoAgilon38

Re: Eddig nem követte a magyar bajnokságot a DVTK új igazolása

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.22. 10:40

Jól tolja. Az a hülye, aki a magyarokon kívül követi ezt a kalap szart.

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.12.22. 11:33

BlancoAgilon38 írta:Jól tolja. Az a hülye, aki a magyarokon kívül követi ezt a kalap szart.

Néha már a saját meccseinket sem követem(pedig esélyesek vagyunk a bajnoki címre), a többit meg végképp nem. Kiábrándító amit lát az ember.
Go Gunners Hajrá Videoton

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.22. 11:39

Gunners írta:
BlancoAgilon38 írta:Jól tolja. Az a hülye, aki a magyarokon kívül követi ezt a kalap szart.

Néha már a saját meccseinket sem követem(pedig esélyesek vagyunk a bajnoki címre), a többit meg végképp nem. Kiábrándító amit lát az ember.

Ifjúkoromban még a Körkapcsolás bajnoki mérkőzésekről című rádióműsort is alig vártam szombatonként. Szólt a Szokol rádió. Ma meg nem is tudom mikor néztem meg magyar bajnokit teljes egészében. Így, ahogy mondod: siralmas.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.12.22. 12:03

kilógok közületek, én napi rendszerességgel olvasom a csapatom híreit, sokkal jobban érdekel ez, mint pl a holnapi el classico
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.22. 12:12

SuperDepor írta:kilógok közületek, én napi rendszerességgel olvasom a csapatom híreit, sokkal jobban érdekel ez, mint pl a holnapi el classico

Akkor én is. Naponta olvasom a kedvenceim híreit, a fórumokat, kapom a videókat.

Vissza: “www.nb1.hu”