Bánhatja a Fradi?

nb1.hu12
Toborzórajáró

Bánhatja a Fradi?

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.11. 09:34

Magyarország - Az egyik legjobb védekező középpályás.

Bánhatja a Fradi?

A nyáron nem hosszabbított szerződést a zöld-fehérekkel Haris Attila. A fiatal középpályás így szabadon igazolható játékosként írt alá 1+1 évet az újon Balmazújvároshoz. A középpályás igen jó szezont tudhat a háta mögött, ugyanis 17 meccsen két gólt szerzett és az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a magyar mezőnyben a védekező középpályások között. Haris játékát elnézve bánhatják a Ferencvárosnál azt, hogy nem hosszabbítottak vele a nyáron. 

Doll az Újpest stadionját szapulta és a sajtónak is beszólt a Vasas miatt - NB1.hu

Doll az Újpest stadionját szapulta és sajtónak is beszólt a Vasas miatt

Adamek
Flegma

Re: Bánhatja a Fradi?

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.11. 09:38

óriási a bánat, van a posztján házon belül 2-3 jobb
más kérdés, hogy hosszútávon jó lehetett volna
talán
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

John McClane
Aranylabdás

Re: Bánhatja a Fradi?

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.12.11. 10:12

Én már akkor is sajnáltam,mert a tartalékban és a Soriban is jó volt,de teljesen érthető,hogy elment,mert volt nb1-es ajánlata,nálunk meg nem játszott volna ennyit.
Majd max később visszahozzuk,jobb ez így.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”