Nagy Dominik szeretne Nikolicséhoz hasonló varsói karriert
Re: Nagy Dominik szeretne Nikolicséhoz hasonló varsói karriert
Hát erre esélye annyi mint qrvának a jámbor életre. Ahhoz játék intelligenciára,alázatra és kisebb arcra lenne szükség. Pillanatnyilag az orcája nem fér bele az 55"-os tv-be.Nagy Ádám cipőfűzőjét sem kötheti be.Sem gondolkodásban,sem hozzáállásban,tudásban,tehetségben. Hamarosan itthon köt ki. Nagy Ádám itthon megállta a helyét,a macskazabálóknál szintén. Vele ellentétben,itthon sem..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára just 2016.12.22. 11:49-kor.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk
-
Gunners
- Aranylabdás
Holmanhoz hasonló lengyel villámkarriert jósolok neki.
Go Gunners Hajrá Videoton
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
just írta:Hát erre esélye annyi mint qrvának a jámbor életre. Ahhoz játék intelligenciára,alázatra és kisebb arcra lenne szükség. Pillanatnyilag az orcája nem fér bele az 55"-os tv-be.Nagy Ádám cipőfűzőjét sem kötheti be.Sem gondolkodásban,sem hozzáállásban,tudásban,tehetségben. Hamarosan itthon köt ki. Nagy Ádám itthon megállta a helyét,a macskazabálóknál szintén. Vele ellentétben,itthon sem..
Hühű :D
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
- Johnnie Walker
- Keep Walking
Tehetség? Láttam futballozni, rohadtul nem ez jutott eszembe róla...
De cáfoljon meg.
De cáfoljon meg.
-
BlancoAgilon38
Johnnie Walker írta:Tehetség? Láttam futballozni, rohadtul nem ez jutott eszembe róla...
De cáfoljon meg.
Kiváló kapus. Nem láttad milyen bravúrral védte a saját lövését az utolsó meccsén?