A DVSC-nél megvitatták az edzőkérdést, döntést hoztak

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: A DVSC-nél megvitatták az edzőkérdést, döntést hoztak

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2016.12.20. 07:22

Akkor a Loki-topik mellett ide is...

Mondjuk azt, hogy jó, nem elhamarkodott döntés, ami megfelel az eredeti személyes elvárásaimnak (így amúgy is könnyebb jónak nevezni a döntést). Nyugtasson mindenkit a tudat, hogy az NB2-ben már nem az ő irányításával fogunk küzdeni a visszajutásért :P Viccet félretéve remélem minőségileg erősítünk a télen (van egy olyan kellemes előérzetem, hogy így lesz). Minimum csatár és szélvédő posztokon. Aztán egy teljes felkészülést letolvhat az ürge, és megmutathatja, mit is tud. Aztán ha nem látszik tavasszal egy, most már arcba ordító különbség, akkor érdemes újra átgondolni a dógokat.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

gusztáv
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: gusztáv » 2016.12.20. 08:24

A cél most már csak a bennmaradás lehet. A kereten kell változtatni, de igazolni nem lesz könnyű. Lássuk be, hogy Szima nem egy Andy Vajna, komolyabb pénzt nem fog(tud) beletenni, más meg nem fog míg Szimáé a többségi tulajdon. A videós kukázás meg zsákbamacska. Maradnának a fiatalok, ha látszana egy új generáció, de nem látszik. Szóval pesszimista vagyok.

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2016.12.20. 10:17

megnézték Pontes szerződésében a kirúgás esetén fizetendő összeget, és a maradása mellett döntöttek..
Kispest távdrukker

Vissza: “www.nb1.hu”