Multi intézett támadást a kispesti ultrák ellen

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.08. 10:08

Budapest – Többe kerül majd a leves, mint a hús – üzenik

A kispesti ultrák, fennállásuk 25. évfordulója alkalmából, több falfestménnyel is feldobták az épületeket. Ezek eddig senkit nem zavartak, senki nem tett ellenük semmit, és kárt sem az elkészült művekben.

Egészen idáig.

Az egyik alkotásba ugyanis belerondított az egyik multi, a társaság nevét egész egyszerűen nem vagyunk hajlandóak leírni, mert az ingyen- és a negatív reklám is reklám.

Nagyon kemény gratuláció az újpesti ultráktól az MLSZ-nek - NB1.hu

Beszóltak az újpestiek az MLSZ-nek

Annyi viszont bizonyos, hogy a cég Facebook-oldalának a követői száma majdnem 40%-kal csökkent az eset óta, és a hozzászólásokban igen keményen kapja az ívet.

Az esetre a figyelmünket felhívó kispesti fanatikus azt üzente a multinak a többiek nevében is, hogy „Drágább lesz a leves, mint a hús!”

Tippünk szerint gondoskodnak róla, hogy a szurkolói szubkultúrában mindenki megtudja, hogy melyik cégről van szó, azt sem nehéz kitalálni, hogy bojkottálni fogják a termékeiket.

A rivális csoportokról tudni kell: bárhol, bármikor benne vannak egymás kőkemény heccelésében és a matekban is, ám ha kívülről éri támadás a világukat, akkor összefognak.

A határaikon belül egymással intézik el a dolgaikat a saját szabályaik szerint, kifelé viszont együtt büntetnek…

SuperDepor
Moderátor

Re: Multi intézett támadást a kispesti ultrák ellen

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.11.08. 10:44

először azt hittem, h a Mutti
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.11.08. 10:59

SuperDepor írta:először azt hittem, h a Mutti

Ornela Muti
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.11.08. 10:59

Óriási tévedés!
A negatív reklám nem reklám. Ha így lenne, akkor minden multi fizetett, gigantikus botrányokkal növelné az ázsióját, vagy óriásplakátokon, válogatott módon gyalázkodna, hogy címlapra kerüljön. A leghírhedtebb, legrettegettebb cégek pedig hasítanának a tőzsdén.

Bírom az ilyen egymondatos megfejtéseket, csak nem tudom, hogyan terjedhet még mindig, ilyen körökben is.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.11.08. 15:03

A Diegoról van szó. És elvileg nincs is engedélyük az önkormányzattól.Szóval lehet mégsem hirdethetnek ott,de a falat már elcseszték :/
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Vissza: “www.nb1.hu”