BlancoAgilon38 írta:Savaria1919 írta:Szűk két évnyi soproni kiküldetésünk véget ért. Kétszer megtöltöttük a stadiont, de különben hoztunk egy 1500-as átlagot, ami szerintem nem rossz, úgy hogy azért beletellett 1 órába az eljutás. Otthon a két meccsünkön, függetlenül a szereplésünktől, sokan lesznek. Tavasztól, ha addig nem történik valami csoda (tulajdonosváltás/normális igazolások), már bőven lesz üres hely a sátortető alatt.
Én nem tudom, hogy a Kézfogás mennyire erős az első osztályhoz. :(
A Mészáros családot pletykálják, megvennék Béláék tulajdonrészét. Illés ezt cáfolta, elvileg kevesellte az árat. Nem Lőrincé lenne a klub (papíron), hanem a vejéé, a volt Swietelsky-s, HVSE elnök Homlok Zsolté. A stadiont már a hozzájuk köthető Haladás Sportkomplexum nonprofit Kft üzemelteti, és végzi majd a jegyértékesítést. Béláék csak bérlik a pályát. A marketing tevékenységünk eddig se volt a csúcson, de ezt a szintet is sikerül alulmúlni. Szerda estére tett megnyitó az Eszék ellen, jegyet csak Szombathelyen vehetsz, a Fradi elleni meccsel kapcsolatban semmi infó, az emailekre nem reagálnak. Nem akarok belegondolni, mi lenne, ha az ő kezükbe kerülne a klub...
Illésék üzletemberek. Befektettek, szeretnék, ha ez megtérülne. Mióta ők a tulajok, a fő bevétel a játékos értékesítésből (Radó, Ugrai, Hegedűs, Gaál cca 6-700 ezer €) illetve a fiatal és a légióskorlát betartásáért járó MLSz "jutifalatokból" van. Utóbbiak fixek, nem szükséges hozzájuk, hogy nyerjünk, ez meccsenként kb 1 millió forint pluszpénzt jelent. Közben viszont elfelejtették megerősíteni a keretet, mondván hogy úgyse esünk ki, meg majd a Géza, aztán a Bálint megoldja. Télen meg jöhet a kapkodás, meg a mindenféle tucatigazolás. Három minőségi játékos bőven elég lenne, meg egy edző a padra. Illetve eltekinteni a jutifalatoktól, és minden meccsen a lehető legerősebb kezdővel felállni. Különben az MTK sorsára jutunk.