Bernd Storck így nyilatkozott a magyar válogatottról

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.02. 11:41

Németország - Nemzeti együttesünk exkapitánya a céljairól is beszélt.

Bernd Storck interjút adott a német Westdeutsche Allgemeine Zeitungnak. A szakember először szólalt meg azt követően, hogy távozott a magyar válogatott éléről. 

"Sajnos az elvárások nem egyeztek a realitással. A harmadik helyen végeztünk a világbajnoki selejtezőben az Európa-bajnok Portugália és Svájc mögött. Ezzel a céljainkat elértük, ennek ellenére azzal vádoltak minket, hogy stagnálunk. A végén akkora nyomás volt rajtunk, hogy inkább az elválás mellett döntöttünk” - idézi Storckot a Nemzeti Sport. 

A szakember természetesen kitért a tavalyi Európa-bajnokságra is.

"Az emberek elfelejtik, hogy negyvennégy év után jutottunk ki ismét az Európa-bajnokságra. Magyarországnak jól cseng a neve a labdarúgásban, de a jelen az más tészta. Az én válogatottamban csak öten játszottak klubcsapatukban az európai porondon, magyar csapat pedig nem jutott be a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörébe. Márpedig a nemzetközi tapasztalatot semmi nem pótolhatja, ezért nem volt több ebben. Mindenesetre az Eb elképesztő élmény volt, nekem és az edzői stábomnak is, akárcsak az egész országnak" - nyilatkozta a mester, aki elárulta, szeretne Bundesligában szereplő alakulatot trenírozni.

Bíróküldés: eldőlt ki vezeti a Fradi-Loki csúcsrangadót - NB1.hu

Kiderült, Kassai Viktor a hétvégén vezet-e meccset.

Gunners
Aranylabdás

Re: Bernd Storck így nyilatkozott a magyar válogatottról

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.11.02. 12:19

Még mindig nem igazán fogja fel hogy nem a 3. hellyel van a probléma ,hanem a kilátástalan játékkal, a Pék FC és a bálnavadászok elleni szégyennel. Azt aláírom hogy csak 2-3 normális játékosunk van és így nehéz alkotni.
Go Gunners Hajrá Videoton

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.11.02. 12:26

hozta az elvárható végeredményt egy a saját szintünkön is szar játékkal és eredménysorral
tuképpen egy volt a sok balfasz közül, se több se kevesebb, volt egy szerencsés éve amiért még vagy 30 évig hálás köszönet részemről felé
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.11.02. 12:44

Adamek írta:hozta az elvárható végeredményt egy a saját szintünkön is szar játékkal és eredménysorral
tuképpen egy volt a sok balfasz közül, se több se kevesebb, volt egy szerencsés éve amiért még vagy 30 évig hálás köszönet részemről felé

https://www.youtube.com/watch?v=0dcbw4IEY5w :cool:
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.11.02. 12:56

Maradonapoli írta:
Adamek írta:hozta az elvárható végeredményt egy a saját szintünkön is szar játékkal és eredménysorral

https://www.youtube.com/watch?v=0dcbw4IEY5w :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=ru-wvqo1SFY
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.11.02. 13:09

Gunners írta:Még mindig nem igazán fogja fel hogy nem a 3. hellyel van a probléma ,hanem a kilátástalan játékkal, a Pék FC és a bálnavadászok elleni szégyennel. Azt aláírom hogy csak 2-3 normális játékosunk van és így nehéz alkotni.

Szerintem tudja, de az már rossz színben tüntetné fel , így ezt a részt kihagyta. Csak azokat a problémákat sorolja, amik rajta kívül álltak.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.11.02. 13:55

Ez tényleg ilyen hülye? A gond a mutatott játékkal, illetve azzal volt,hogy Andorrától kikaptunk.Feröerrel egyszer ikszeltünk,illetve egyszer kínkeservesen megvertük. És közben csapatot sem sikerült építeni,sőt inkább visszafelé fejlődtünk. Az csak hab a tortán,hogy mindezért egy rakat pénzt fizettünk neki.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.02. 14:35

Szarka írta:
Gunners írta:Még mindig nem igazán fogja fel hogy nem a 3. hellyel van a probléma ,hanem a kilátástalan játékkal, a Pék FC és a bálnavadászok elleni szégyennel. Azt aláírom hogy csak 2-3 normális játékosunk van és így nehéz alkotni.

Szerintem tudja, de az már rossz színben tüntetné fel , így ezt a részt kihagyta. Csak azokat a problémákat sorolja, amik rajta kívül álltak.

Szerintem is. Szeretne még dolgozni a szakmájában.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”