Nem kameraképes, amit Doll mondott a Fradi játékosainak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.29. 07:32

Mezőkövesd – Nem kérdőjelezte meg a csapata erejét.

Gyógyír lehet az FTC híveinek az, ami tegnap történt. Az is, hogy a Fradi nyert Mezőkövesden, de az még inkább, hogy a zöld-fehérek átvették a vezetést a táblázaton. A keddi, kisvárdai kupakudarc után Thomas Dollnak, az FTC mesterének olyan kijelentéseket tulajdonítottak, amikben megkérdőjelezte állítólag a csapata erejét. A tegnapi meccs után erre is reagált a német, aki arra is utalt, milyen kemény stílusban teremthette le a játékosait a kisvárdai kudarcot követően.

Szétrúgta a Vidi légiósa az újpesti öltözőajtót - kép - NB1.hu

Szétrúgta a Vidi légiósa az újpesti öltöző ajtót

„Nem beszéltem soha arról, hogy nem ez a legjobb Ferencváros. Mérges voltam, mint a klubban mindenki és a szurkolók is. Úgy, mint kedden, nem lehet játszani, olyan játékkal nem lehet nyerni. A fiúk tegnap jó reakciót mutattak. Az utolsó ellen játszottunk, az volt a tervünk, hogy nyerjünk, meg is szereztük a három pontot. Beszéltem a játékosokkal a keddi meccs után, de a kamera előtt nem szeretném elmondani, mit mondtam nekik.”

Adamek
Flegma

Re: Nem kameraképes, amit Doll mondott a Fradi játékosainak

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.29. 07:37

biztos nagy pszichomókus és motivátor vagy vagy Thomi, de azt ugye elismered, hogy ez és a keddi csapat nem volt teljesen ugyanaz, hihetetlen csoda, hogy tegnapra mindenki felgyógyult
szóval abban a keddiben nyakig benne voltál, ilyen Kundrákokkal és Batikokkal nem kellene kísérletezgetni többet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”