Puskás-Fradi: Pintér is mondott valamit a bíróról, de…

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.15. 10:19

Felcsút – Ez volt az utolsó alkalom!

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila elégedettebb volt, mert úgy érzi: játékosainak sikerült megvalósítania azt, amit elterveztek a Fradi elleni 1-1 alkalmával.

Képekkel bizonyítja a Puskás Akadémia, hogy jogosnak gondolják a Fradi elleni tizenegyesüket - NB1.hu

Képekkel bizonyítja a Puskás Akadémia, jogos volt a Fradi elleni tizenegyese

„Mindkét csapat győzelemre játszott, így benne volt a levegőbe, hogy valamelyik fél előbb-utóbb hibázni fog. A szünetben rendeztük a sorainkat, cseréltünk, és a játékosok megértették, hogy miről fog szólni a meccs. Uraltuk a játékot, többet vállaltunk, mertünk futballozni, ami szerintem nagyon pozitív dolog. Visszajöttünk a meccsbe az egyenlítő góllal, és ha utána egy kicsit higgadtabbak vagyunk, akkor még a győzelmet is meg tudtuk volna szerezni. De egy ilyen nagyszerű csapat ellen egygólos hátrányból visszajönni is jó dolog. Úgyhogy gratulálok a srácoknak és sok sikert kívánok a Ferencvárosnak."

Böde: ha a megyében rendezik a Puskás-Fradit, rendőrök kísérik haza a bírót! - NB1.hu

Rendőri kíséret a bírónak

A felcsúti trénert is megkérdezte a Nemzeti Sport a büntetőről. Válaszképpen kijelentette: nem szeretne a játékvezetéssel foglalkozni.

„Volt olyan nyilatkozatom, ami után pénzbüntetést kellett fizetnem, viszont én jövő héten is le szeretnék ülni a kispadra. Megfogadtam, hogy a játékvezetéssel nem foglalkozom többet. Mindenkinek megvan a saját főnöke, aki kielemzi a teljesítményét és eldönti, hogy jó ítéletet hozott-e. Viszont úgy gondolom, hogy volt a mérkőzésen olyan másik ítélet is, amivel lehetett volna vitatkozni. De nem teszem, nem az én dolgom, tudomásul veszem, hogy amit a játékvezető ítélt, azt nem lehet visszacsinálni. Nekünk pedig az a dolgunk, hogy ha befújják a tizenegyest, akkor azt berúgjuk, és pontot szerezzünk, Úgyhogy tőlem többet játékvezetőzést nem fognak hallani. Annyit tudok elmondani, hogy az öltözőben megnéztem az esetet és kétség nem fér hozzá. A szabály az, hogy hátulról még támasztani sem szabad nagyon a játékost, és Otigba nemcsak lökött, de még rúgott is."

Ezért nem engedték Dollnak, hogy részt vegyen a sajtótájékoztatón - NB1.hu

Ezért nem mehetett Doll a sajtótájékoztatóra

BlancoAgilon38

Re: Puskás-Fradi: Pintér is mondott valamit a bíróról, de…

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.15. 11:36

"Megfogadtam, hogy a játékvezetéssel nem foglalkozom többet."

Ha ellenetek fújnak be egy ilyet, Ágnes asszony kijönne a patakból a habért, ami a szádból folyik bazmeg. Szarnál te a büntetésre. Bár lehet, hogy a főnököd szólt, hogy büntire nem ad pénzt a NER.

Vissza: “www.nb1.hu”