Marco Rossi magyarul reagált arra, hogy ő váltja Storckot a válogatott kispadján

nb1.hu12
Toborzórajáró

Marco Rossi magyarul reagált arra, hogy ő váltja Storckot a válogatott kispadján

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.14. 12:06

Dunaszerdahely – Ölel mindenkit!

Marco Rossi, a Dunaszerdahely vezetőedzője, aki megnyerte az előző bajnokságot a Honvéddal a Facebookon reagált azokra a hírekre, melyek szerint Bernd Storck menesztése esetén ő lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya.

Napok óta beszélnek róla. Talán néhányan az újságokban is olvasták. Rengeteg csodálatos üzenetet kapok, mindez nagy büszkeséggel tölt el. Néhány nappal ezelőtt pontosan ezen az oldalon arról írtam, hogy érzek Magyarország iránt /második otthonomnak neveztem/. Amikor az újságokból tudomást szereztem arról, hogy talán én vagyok a magyar futball válogatott egyik szövetségi kapitány jelöltje, a szívem megtelt örömmel. Jó néhány évet töltöttem el Magyarországon, és amikor csak tehetem, visszatérek. Nagyon szeretem a magyarokat, a kultúrát, a futball tradíciót, de el kell mondanom valamit. Igyekszem becsületes és pofi lenni, akár a munkámról, akár a magánéletemről van szó, így szeretném leszögezni, hogy egészen mostanáig nem kaptam semmilyen megkeresést, és érvényes szerződésem van a DAC csapatával.

Pillanatnyilag a holnapi Zólyombrézó elleni mérkőzésre koncentrálok, ugyanakkor szeretném megköszönni azt a sok szeretetet, ami az igazat megvallva nagyon jól esik a lelkemnek. Arra emlékeztet, hogy minden múltbeli esemény ellenére talán mégiscsak jól végzem a munkámat, ha ennyien kellemes emlékeket őriznek rólam.

Sok szeretettel ölellek benneteket!

Marco”

Storck utódlása: ezt mondta Bozsik Péter Marco Rossiról - NB1.hu

Rossi lehet a szövetségi kapitány

BlancoAgilon38

Re: Marco Rossi magyarul reagált arra, hogy ő váltja Storckot a válogatott kispadján

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.14. 12:16

Ezt kellett írnia.
Egyébként mindig kedveltem a Honvéd külhoni edzőit. Kuusela, Dolcetti, Rossi mind szimpatikusak. Szóval az alábbi nem bántás, és szerintem ő sem gondolja magát valami nem tudom milyen emelvényre.

"Pillanatnyilag a holnapi Zólyombrézó elleni mérkőzésre koncentrálok, ugyanakkor szeretném megköszönni azt a sok szeretetet, ami az igazat megvallva nagyon jól esik a lelkemnek. Arra emlékeztet, hogy minden múltbeli esemény ellenére talán mégiscsak jól végzem a munkámat, ha ennyien kellemes emlékeket őriznek rólam."

Csak annyit: nyilván megtisztelő a magyar csapat múltja miatt, de jelenleg nem tudunk kapkodni nagy nevek után. És még két dolog: ki égne le egy ilyen csapattal, ilyen jövőképpel, és ha mégis vállalja mit kezdene a játékosanyaggal?

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Marco Rossi magyarul reagált arra, hogy ő váltja Storckot a válogatott kispadján

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.14. 14:08

Jó hát azért azt tegyük hozzá,nem tud magyarul lefordították neki :D
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Neville
Sztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Neville » 2017.10.14. 14:39

A sorok között olvasva nyitott lenne rá, de azt mégsem lenne korrekt írnia a jelenlegi csapatával szemben, ha így nyíltan leírná. :D

P22
Tartalék

HozzászólásSzerző: P22 » 2017.10.14. 21:52

Ugyanazt, amit a Kispesttel. Megtanítaná a csapatot védekezni és kontrázni. Ez a játékosanyag ennyire elég. A Vidi elleni "bajnoki döntőn" egyetlen helyzetet sem tudtak kialakítani a fehérváriak. Most meg szinte minden csapat szór nekünk 2-t, 3-at.
És az is érdekes, hogy az ő keze alatt Eppel gólkirály lett, most meg a klubban és a válogatottnál is csak vergődik.

BlancoAgilon38 írta:Ezt kellett írnia.
Egyébként mindig kedveltem a Honvéd külhoni edzőit. Kuusela, Dolcetti, Rossi mind szimpatikusak. Szóval az alábbi nem bántás, és szerintem ő sem gondolja magát valami nem tudom milyen emelvényre.

"Pillanatnyilag a holnapi Zólyombrézó elleni mérkőzésre koncentrálok, ugyanakkor szeretném megköszönni azt a sok szeretetet, ami az igazat megvallva nagyon jól esik a lelkemnek. Arra emlékeztet, hogy minden múltbeli esemény ellenére talán mégiscsak jól végzem a munkámat, ha ennyien kellemes emlékeket őriznek rólam."

Csak annyit: nyilván megtisztelő a magyar csapat múltja miatt, de jelenleg nem tudunk kapkodni nagy nevek után. És még két dolog: ki égne le egy ilyen csapattal, ilyen jövőképpel, és ha mégis vállalja mit kezdene a játékosanyaggal?
Lassú, de pontatlan!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.14. 21:55

P22 írta:Ugyanazt, amit a Kispesttel. Megtanítaná a csapatot védekezni és kontrázni. Ez a játékosanyag ennyire elég. A Vidi elleni "bajnoki döntőn" egyetlen helyzetet sem tudtak kialakítani a fehérváriak. Most meg szinte minden csapat szór nekünk 2-t, 3-at.
És az is érdekes, hogy az ő keze alatt Eppel gólkirály lett, most meg a klubban és a válogatottnál is csak vergődik.

BlancoAgilon38 írta:Ezt kellett írnia.

Csak ennyi? Kell 11 cigányprímás. A kontra adott, bicskát a farzsebbe és már a védekezés is kész.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.14. 22:10

nagyon szerencsés ember ő ha ez is összejön neki, odahaza az edzőkirályok országában a közepes szintet se üti meg, de talál magának egy olyan helyet ahol bajnok lehet és szövkap, messze sincs otthonról, háborús övezetbe se kell elmennie, a klíma is tűrhető, a kaják nem rosszak a kurvák ár-érték aránya is rendben van
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”