Bernd Storck sejtelmes utalást tett a jövőjével kapcsolatban

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.09. 20:20

Budapest – Aggódjunk azok miatt, amiket a játékosokról mondott?

Bernd Storck szövetségi kapitány azzal kezdte: nincs egyszerű helyzetben a csapat, mert néhány játékos sérült, néhányan pedig elfáradtak.

„Svájc ellen sok tervet szövögettünk, de ezek felborultak, amikor szerencsétlen, bosszantó gólt kaptunk. Szerettük volna jobban kivenni a részünket a játékból, de ez a gól mindent megváltoztatott. Nem szeretném Gulácsi Péter hibáztatni emiatt, mert ilyesmi előfordul. De a gól áramütésként ért minket, emiatt kaptunk még egyet, aztán már futottunk az eredmény után. Ilyen erős csapat ellen pedig ez nehéz, hiszen brutálisan kihasználja a lehetőségeit.”

Ezután a Nemzeti Sport újságírója arról érdeklődött, az mennyire nyomaszthatja a csapatot, hogy a magyar válogatottnak ezen a mérkőzésen több lehet a veszítenivalója, mint Feröernek.

„Mondtam a játékosoknak, hogy ne a jövővel foglalkozzanak. Most arra kell koncentrálnunk, hogy Magyarországért focizzunk, semmi más nem fontos. Nem szabad a negatívumokra gondolnunk. Mióta itt vagyok Magyarországon, elkezdtünk egy munkát, amit én mindenképp szeretnék folytatni. Azóta reformokat vezettünk be a magyar labdarúgásban. Csányi Sándor elnök úrral úgy ítéljük meg, hogy jó úton haladunk. Ezek a reformok lassan eredményeket is elkezdenek felmutatni az utánpótlásban. Az U17 ott volt az Eb-n, az U21 például legyőzte az aktuális Európa-bajnok németeket, még ha utána ki is kapott a nagyon erős olaszoktól. Elveszítettünk néhány meccset kis csapatok ellen, ami nem megbocsátható, de tudni kell, hogy az Eb előtt sokkal több felkészülési időnk volt. A válogatott pedig nem szerepelhet jól, ha nincs elég nemzetközi tapasztalata. Ezt pedig klubszinten a játékosok nem tudják megszerezni. Most sportigazgatóként beszélek: negyvennégy év után ott voltunk az Eb-n, két évvel később elvárják, hogy harmincegy év után ott legyünk a vébén is úgy, hogy az Európa-bajnokkal egy csoportba kerültünk. Nagyon nehéz dolgunk volt, mégis helytálltunk itthon a portugálok ellen. Csányi elnök úr elmondta, hogy szerinte stagnál jelenleg a válogatott. Ezt elfogadom, hiszen én vagyok a szakvezető, vállalom a felelősséget. De folytatnunk kell a közös munkát a minél jobb eredmények elérése érdekében” – zárta tájékoztatóját a kapitány.

Kritika: beszólt a feröeri kapitány a magyar válogatottra - NB1.hu

Állítja, nem fejlődtünk az Eb óta.

BEARGRYLLS
Sztár

Re: Bernd Storck sejtelmes utalást tett a jövőjével kapcsolatban

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.10.09. 20:52

Még egy ideig a nyakunkon marad.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.10.09. 21:25

Teljesen futball magyar lett! Nagyon gáz ez a magyarázkodás, normális helyeken már rég elkergettek volna ilyen siralmas produkció után .
Go Gunners Hajrá Videoton

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.09. 22:27

bassza meg, Szarka győzött, ez itt marad
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.10.09. 22:35

„Svájc ellen sok tervet szövögettünk, de ezek felborultak"

Akárcsak, én a hetedikes koromban a nyári táborban, mindenféle terveket szövögettem a velünk táborozó cseh csajokkal kapcsolatban, a végén meg maradt a recskázás.
Puskás-Kispest-Hungary

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.09. 22:41

Sub Pop írta:„Svájc ellen sok tervet szövögettünk, de ezek felborultak"

Akárcsak, én a hetedikes koromban a nyári táborban, mindenféle terveket szövögettem a velünk táborozó cseh csajokkal kapcsolatban, a végén meg maradt a recskázás.

nagy szerencséd volt, ha Rumcájsz rajtakap Mankával rondán megpörköl a makkos puskájával
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.10.09. 22:48

Adamek írta:
Sub Pop írta:„Svájc ellen sok tervet szövögettünk, de ezek felborultak"

nagy szerencséd volt, ha Rumcájsz rajtakap Mankával rondán megpörköl a makkos puskájával

Igaz.
De így csak az én makkos puskám pörkölődött meg, a vad fiatalos hévtől mely átitatta a technikát melyet alkalmaztam a művelet közben.
Puskás-Kispest-Hungary

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.10.10. 03:28

Azert mert néhányan elénekelték a himnuszt, meg szép volt
fiúk-oztak, a portugálok elleni meccsel nem kene büszkélkedni

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.10.10. 06:29

"jó úton haladunk" - ha annyiszor lenne egy ezresem ahányszor ezt a magyar fociban hallottam, akkor én lennék a leggazdagabb magyar. Igaz max 4 évig, mert Lölő nemsokára úgy leelőz mindenkit mint a szar.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.10. 07:30

Oké,hogy 44 év után kijutottunk az Eb-re ,de meddig akarsz még ebből megélni?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.10.10. 10:46

en annyira azert nem haragszom, mit a nagyatlag a forumon. attol nem lenne jobb, hogy nezhetetlen bunkerfocit jatszunk, es dontetlenk meg szoros gyozelmek veresegek valtjak egymast. csank volt ennek a nagy mestere. szerintem hosszu ido ota nem bekkelesrol szol a valogatott jateka, egy 5-2 belefer. az andorai es a feroeri kisiklas viszont nem. azokat sem ertem, akik a meneszteset kovetelik, mikor nem tudnak nala jobbat mondani. kismeszoly, pinter meg ilyenek a max. a barki jobb lenne, egy szep kozhely, de nem igaz. nem ketseges, hogy az utolso meccsen storck allasaert jatszik a csapat, de ez inkabb a rideg valosaga, realitasa a magyar focinak, semmint edzoi kontarkodas eredmenye.

es igen, mas emlitette, pont az eb-n mutatta meg az edzoi kvalitasait, modern, jo tamadofocit jatszottunk es nemtom feltunt-e, de egyszer sem lattam , hogy letolt nadraggal mentek volna ki a fiuk, pedig ez jellemzo volt az ezt megelozo korszakra. ha valasztani kene, hogy egy nemzeti edzo legyen a valogatott elen, vagy maradjon a nemet, akkor en a nemetet valasztanam...
kubatov takarodj!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.10. 10:54

inreallife írta:en annyira azert nem haragszom, mit a nagyatlag a forumon. attol nem lenne jobb, hogy nezhetetlen bunkerfocit jatszunk, es dontetlenk meg szoros gyozelmek veresegek valtjak egymast. csank volt ennek a nagy mestere. szerintem hosszu ido ota nem bekkelesrol szol a valogatott jateka, egy 5-2 belefer. az andorai es a feroeri kisiklas viszont nem. azokat sem ertem, akik a meneszteset kovetelik, mikor nem tudnak nala jobbat mondani. kismeszoly, pinter meg ilyenek a max. a barki jobb lenne, egy szep kozhely, de nem igaz. nem ketseges, hogy az utolso meccsen storck allasaert jatszik a csapat, de ez inkabb a rideg valosaga, realitasa a magyar focinak, semmint edzoi kontarkodas eredmenye.

es igen, mas emlitette, pont az eb-n mutatta meg az edzoi kvalitasait, modern, jo tamadofocit jatszottunk es nemtom feltunt-e, de egyszer sem lattam , hogy letolt nadraggal mentek volna ki a fiuk, pedig ez jellemzo volt az ezt megelozo korszakra. ha valasztani kene, hogy egy nemzeti edzo legyen a valogatott elen, vagy maradjon a nemet, akkor en a nemetet valasztanam...

a legnagyobb baj az, hogy az egyetlen ütős érve minden védőbeszédnek az, hogy nincs helyette jobb alternatíva
akkor jöjjön egy rosszabb, tök mindegy, hogy hanyadik helyen alázkodunk a végén, előrelépés ezzel a tökfejjel sincs, akkor tényleg minek egy külföldi (drága?) megoldás?

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.10.10. 11:14

Adamek írta:
inreallife írta:en annyira azert nem haragszom, mit a nagyatlag a forumon. attol nem lenne jobb, hogy nezhetetlen bunkerfocit jatszunk, es dontetlenk meg szoros gyozelmek veresegek valtjak egymast. csank volt ennek a nagy mestere. szerintem hosszu ido ota nem bekkelesrol szol a valogatott jateka, egy 5-2 belefer. az andorai es a feroeri kisiklas viszont nem. azokat sem ertem, akik a meneszteset kovetelik, mikor nem tudnak nala jobbat mondani. kismeszoly, pinter meg ilyenek a max. a barki jobb lenne, egy szep kozhely, de nem igaz. nem ketseges, hogy az utolso meccsen storck allasaert jatszik a csapat, de ez inkabb a rideg valosaga, realitasa a magyar focinak, semmint edzoi kontarkodas eredmenye.

a legnagyobb baj az, hogy az egyetlen ütős érve minden védőbeszédnek az, hogy nincs helyette jobb alternatíva
akkor jöjjön egy rosszabb, tök mindegy, hogy hanyadik helyen alázkodunk a végén, előrelépés ezzel a tökfejjel sincs, akkor tényleg minek egy külföldi (drága?) megoldás?

miert lenne jobb, miert lenne megoldas, egy olcsobb es rosszabb edzo?
magyarorszagon pont azt kene mar befejezni, hogy a masik keresetere irigykedunk. annyi megmondoember van, a pro liccences kepzeseken meg lezengenek az emberek, botlabu focistak probaljak megugrani a szintet. nemtom pinter mennyit kapott, azt sem, hogy storck mennyit kap. igazabol nem is erdekel. de pinterrel nem jutottunk volna ki az eb-re, plane nem vitezkedtunk volna a csoportban, igy azt gondolom a lehetosegekhez kepest a mostani kapitany az, aki hajlando egy magyar kispadra leulni, jobb edzo mar nem vallaja be ezt...
kubatov takarodj!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.10. 12:22

inreallife írta:
Adamek írta:

magyarorszagon pont azt kene mar befejezni, hogy a masik keresetere irigykedunk. annyi megmondoember van, a pro liccences kepzeseken meg lezengenek az emberek, botlabu focistak probaljak megugrani a szintet. nemtom pinter mennyit kapott, azt sem, hogy storck mennyit kap. igazabol nem is erdekel. de pinterrel nem jutottunk volna ki az eb-re, plane nem vitezkedtunk volna a csoportban, igy azt gondolom a lehetosegekhez kepest a mostani kapitany az, aki hajlando egy magyar kispadra leulni, jobb edzo mar nem vallaja be ezt...

ki a fasz mondta, hogy jobb lenne? olvasd már el amit írok, azt magyarázom, hogy ez a sejtszájú germán fasz se ér többet esélyek szempontjából mint a legszarabb hazai, akkor meg minek idehozni az egész haveri körével?
a taplóképű Pintért egyetlen tétmeccs után kibaszták, egy olyan csapat ellen kapott ki szűken akik azóta se tudnak nagyot hibázni, az a díszfasz sorra kapja az esélyeket, mert jó srác és tök menő a 3-4. hely vele még a hazaikkal nem az
egyáltalán nem mondom, hogy jobb lenne és megoldás lenne valamire, de a saját középszerűségünk ellen tök mindegy, hogy kinek a vezetésével harcolunk, felesleges a német elfekvőt idecibálni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2017.10.10. 12:23-kor.

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.10.10. 12:23

Mrs.Dolcetti írta:Oké,hogy 44 év után kijutottunk az Eb-re ,de meddig akarsz még ebből megélni?

ameddig csak lehet.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.10.10. 12:31

Adamek írta:
inreallife írta:
Adamek írta:a legnagyobb baj az, hogy az egyetlen ütős érve minden védőbeszédnek az, hogy nincs helyette jobb alternatíva

ki a fasz mondta, hogy jobb lenne? olvasd már el amit írok, azt magyarázom, hogy ez a sejtszájú germán fasz se ér többet esélyek szempontjából mint a legszarabb hazai, akkor meg minek idehozni az egész haveri körével?
a taplóképű Pintért egyetlen tétmeccs után kibaszták, egy olyan csapat ellen kapott ki szűken akik azóta se tudnak nagyot hibázni, az a díszfasz sorra kapja az esélyeket, mert jó srác és tök menő a 3-4. hely vele még a hazaikkal nem az
egyáltalán nem mondom, hogy jobb lenne és megoldás lenne valamire, de a saját középszerűségünk ellen tök mindegy, hogy kinek a vezetésével harcolunk, felesleges a német elfekvőt idecibálni

en nem adnam lejjebb. amig valaki nem veri az ajtot, hogy a valogatott edzoje akar lenni, es vannak olyan eredmenyei, mint pl storck eb szereplese, addig felesleges a jelenlegit eluldozni. lehet aktivan keresni is, de mar abban sem vagyok biztos, hogy pl az izlandi kapitany leulne a magyar kispadra. elobb talaljunk egy jobbat, es utana gondolkozzunk, hogy valtsunk vagy se. ez a mostani lincselo hangulat, meg kuldjuk el, azt csak lesz valaki, nem a megoldas iranyaba muat, szvsz...
kubatov takarodj!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.10.10. 12:54

nem vagyok egy nagy edzőkergető, az sem érdekel, hogy mennyit keres a fritz, de az andorrai vereségnek már rég következménye kellett volna hogy legyen. a támadó focit hagyjuk már. idén hatból négyszer gólt sem rúgtunk...
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.10. 13:14

inreallife írta:
Adamek írta:
inreallife írta:miert lenne jobb, miert lenne megoldas, egy olcsobb es rosszabb edzo?

en nem adnam lejjebb. amig valaki nem veri az ajtot, hogy a valogatott edzoje akar lenni, es vannak olyan eredmenyei, mint pl storck eb szereplese, addig felesleges a jelenlegit eluldozni. lehet aktivan keresni is, de mar abban sem vagyok biztos, hogy pl az izlandi kapitany leulne a magyar kispadra. elobb talaljunk egy jobbat, es utana gondolkozzunk, hogy valtsunk vagy se. ez a mostani lincselo hangulat, meg kuldjuk el, azt csak lesz valaki, nem a megoldas iranyaba muat, szvsz...

nincs megoldás aminek az iránya olyan fontos lenne
itt nem kisiklásról van szó, hanem permanens sok évtizedes langyos semmiről, ehhez nem kell se pénz se energia se szakmai plusz, ezt hozzuk bármikor bárkivel
valszeg a helyünkön vagyunk, ilyen méretekben nem lehet hullámvölgyről beszélni, szóval kár ide az import szar van saját
a harmadik helyen elért EB kijutást meg tényleg nem nehéz matekra fordítani, elérték a harmadik helyet sokan, ennek a balfasznak kettő, azaz kettő értékelhető meccse volt összesen abban a sorozatban, a két norvég meccs, ami pozitív a számláján még az a két első csoportmeccs az EB-n, de fejlődni egy tapodtat nem fejlődött itt senki és semmi általa (sem) ez mára teljesen tiszta kép

Blowfish
Tartalék

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2017.10.10. 17:35

"két évvel később elvárják, hogy harmincegy év után ott legyünk a vébén is úgy, hogy az Európa-bajnokkal egy csoportba kerültünk."
Csúsztatni, már megtanult a hazai garnitúrától. Nem vártuk ezt el, maximum reménykedtünk, de aztán mi lett belőle? Egyedül a letteket tudtuk oda-vissza megverni, a két első ellen zakó oda-vissza, 2 (vagy 3) ebből megalázó módon. A feröeri és andorrai blamát akkor még fel sem hoztam, utóbbi a világ szégyene.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.10.10. 18:35

Blowfish írta:"két évvel később elvárják, hogy harmincegy év után ott legyünk a vébén is úgy, hogy az Európa-bajnokkal egy csoportba kerültünk."
Csúsztatni, már megtanult a hazai garnitúrától. Nem vártuk ezt el, maximum reménykedtünk, de aztán mi lett belőle? Egyedül a letteket tudtuk oda-vissza megverni, a két első ellen zakó oda-vissza, 2 (vagy 3) ebből megalázó módon. A feröeri és andorrai blamát akkor még fel sem hoztam, utóbbi a világ szégyene.

Ezért lenne "jó" lecsúszni a harmadik helyről is, nem maradna kifogás.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Vissza: “www.nb1.hu”