Egyeztetnek majd Urbányi sorsáról
-
manderel
- Légiós
Re: Egyeztetnek majd Urbányi sorsáról
Mehet Isten hírével. Gyenge ez a keret, de nem ennyire.
GYIRMÓT
-
Undertaker
- Serdülõ
manderel írta:Mehet Isten hírével. Gyenge ez a keret, de nem ennyire.
Egy 16 csapatos NB1-ből valóban nem lógna ki, de a 12-eshez szerintem is nagyon sovány minden poszton.
A tabellán elért helyezést figyelmen kívül hagyva kell értékelni az eddigieket.
A kerethez képest jól szerepeltek.
két csapatot kellene megelőzniük, ez lehetetlennek tűnik, még úgy is, hogy a DVTK és a Debrecen is hullámvölgyben van, de az MTK sem ennyire gyenge, mint amennyire kevés pontjuk van. Legalább 4-5 NB1-es játékos kellene télen, és akkor lehetne elkezdeni álmodozni.
Kispest távdrukker
- Adamek
- Flegma
hagyni kellene végigvinni a bajnoki évet, ne legyen esélye se magyarázkodni vagy másra mutogatni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Hát ez veszett ügynek tűnik, mással sem lesznek előrébb.
kanoczrobert.hu
-
BlancoAgilon38
Hú de nem vagyok képben. A Gyirmótról nem is tudtam, hogy nb1-s, Urbányi meg edző itthon...
- Adamek
- Flegma
BlancoAgilon38 írta:Hú de nem vagyok képben. A Gyirmótról nem is tudtam, hogy nb1-s, Urbányi meg edző itthon...
abszolút képben voltál, a Gyirmi messze nem nb1-es Urbányi meg nem edző
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Engem az is érdekelne, ki látott fantáziát Urbányiban? Milyen eredmények alapján jut bárkinek is eszébe, hogy ő legyen a vezetőedző?
Forza MILAN!
-
manderel
- Légiós
BlancoAgilon38 írta:Hú de nem vagyok képben. A Gyirmótról nem is tudtam, hogy nb1-s, Urbányi meg edző itthon...
Sokmindenről nem maradtál le, mindkettő tiszavirág életű lesz.
GYIRMÓT
-
Gunners
- Aranylabdás
manderel írta:BlancoAgilon38 írta:Hú de nem vagyok képben. A Gyirmótról nem is tudtam, hogy nb1-s, Urbányi meg edző itthon...
Sokmindenről nem maradtál le, mindkettő tiszavirág életű lesz.
Lehet kiesetek, de NB2-es szinten nem rossz a keret. Onnan visszajuthattok még ha majd nehezebb dolgotok is lesz a 20 csapatos bajnokság miatt.
Go Gunners Hajrá Videoton
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Valószínűnek tartom, hogy visszamegy Amerikába, a családja ott él, a lányának nemrég indult be a modellkarrierje.
Gyirmótra meg hoznak valakit az edzőkeringőből.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
-
Gunners
- Aranylabdás
Savaria1919 írta:BlancoAgilon38 írta:Hú de nem vagyok képben. A Gyirmótról nem is tudtam, hogy nb1-s, Urbányi meg edző itthon...
Valószínűnek tartom, hogy visszamegy Amerikába, a családja ott él, a lányának nemrég indult be a modellkarrierje.
Gyirmótra meg hoznak valakit az edzőkeringőből.
Kondás mester épp munkanélküli.
Go Gunners Hajrá Videoton