BRÉKING: megvan a Bayern München új edzője - hivatalos

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.06. 16:14

A szezon végéig fogadta el a felkérést.

Jupp Heynckest nevezték ki a Bayern München új vezetőedzőjének. A szakember megbízatása a szezon végéig szól. A 72 éves tréner negyedik alkalommal irányítja a bajorokat - számolt be minderről az nso.

A hétfői edzést már Heynckes vezényli, segítője Peter Hermann lesz, aki akkor is a rutinos szakember mellett dolgozott, amikor 2013-ban a Bayern triplázott. Az edzői stáb munkáját a Münchenben olyannyira tisztet és nagyra becsült Hermann Gerland is segíti. 

A 72 éves mönchengladbachi születésű szakember korábban három időszakban is irányította már a bajor sztárgárdát. Először 1987 és 1991 között (két bajnoki címet nyertek), másodszor öt mérkőzés erejéig 2009-ben (négy győzelem, egy döntetlen), majd legutóbb 2011 és 2013 között. Utóbbi periódust triplázással zárta, megnyerték a Bundesligát, a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is. 

„Soha egyetlen csapatot sem irányítottam volna már ezen a világon, de a Bayern München a szívügyem. Az edzői stábommal mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a szurkolók ismét a jó focit játszó csapatukat lássák a pályán” – fogalmazott Heynckes.

A Bayern München legközelebb október 14-én a Freiburg ellen lép pályára.

Sokk: megölték a korábbi NB I-es támadót - NB1.hu

Sokk: megölték a korábbi NB I-es támadót

Adamek
Flegma

Re: BRÉKING: megvan a Bayern München új edzője - hivatalos

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.06. 16:21

huh, megnyugodtam, hogy mégsem veszett el
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”