null
null
Velük amúgy is kibasztak. Nem lehet már ingyér meccset nézni,és még cserébe meg is vakítják őket.Savaria1919 írta:Szép. Mondjuk a környéken lakók annyira nem örülnek neki, elvileg nagyon vakító, ahogyan a fólia visszaveri a napfényt. Debrecenben és az MTK-nál is ilyen anyagot (vmi spéci membrán) használtak, igaz azok nem lakókázak között vannak.
MindigÚjpest írta:Velük amúgy is kibasztak. Nem lehet már ingyér meccset nézni,és még cserébe meg is vakítják őket.Savaria1919 írta:Szép. Mondjuk a környéken lakók annyira nem örülnek neki, elvileg nagyon vakító, ahogyan a fólia visszaveri a napfényt. Debrecenben és az MTK-nál is ilyen anyagot (vmi spéci membrán) használtak, igaz azok nem lakókázak között vannak.
Szerintem a tetőtől nem,ugye a réginek nem volt teteje.Savaria1919 írta:MindigÚjpest írta:Velük amúgy is kibasztak. Nem lehet már ingyér meccset nézni,és még cserébe meg is vakítják őket.Savaria1919 írta:Szép. Mondjuk a környéken lakók annyira nem örülnek neki, elvileg nagyon vakító, ahogyan a fólia visszaveri a napfényt. Debrecenben és az MTK-nál is ilyen anyagot (vmi spéci membrán) használtak, igaz azok nem lakókázak között vannak.
8. emelettől felfelé szerintem jól be lehet látni a pályát.
MindigÚjpest írta:Szerintem a tetőtől nem,ugye a réginek nem volt teteje.Savaria1919 írta:MindigÚjpest írta:Velük amúgy is kibasztak. Nem lehet már ingyér meccset nézni,és még cserébe meg is vakítják őket.
8. emelettől felfelé szerintem jól be lehet látni a pályát.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég