Ezt mondta a Vasas trénere a bajnokcsapat kiütése után

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.01. 09:51

Budapest – Oenning nagyon elégedett.

Mint ismert, a Vasas 4-1-re legyőzte a címvédő Budapest Honvéd együttesét az NB I 11. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A Vasas vezetőedzője, Michael Oenning az első játékrész fontos történéseire hívta fel a figyelmet.

„Amennyiben a mérkőzés előtt valaki azt mondja nekem, hogy négy gólt lövünk a Honvédnak, és ilyen különbséggel nyerünk, akkor bizonyára mosolyogtam volna. Nem azért, mert nem vagyunk rá képesek, hanem, mert tudjuk, hogy a Honvéd milyen jól játszik, főleg otthon” – idézi klubja honlapja a német trénert. – Úgy gondolom, hogy a döntő pillanatokban mindent jól csináltunk, a fontos másodpercekben is jól összpontosítottunk, bátran játszottunk. Az első tíz percben a Honvéd nagy nyomást helyezett ránk, egyszer sikerült felszabadulnunk ez alól, akkor szereztük az első gólt. Ez biztonságot adott, a kivédett tizenegyes pedig további erőket szabadított fel bennünk. A második félidőben pedig egy nagyon gyors játékot mutattunk be, gyönyörű gólokkal. Ezért most nagyon elégedett vagyok. Fontos győzelmet arattunk – közölte Oenning.

Az angyalföldiek egy félbeszakadt bajnokival kevesebbet játszottak az ellenfeleknél, így is negyedikek a tabellán. 

Ezzel a góllal vezeti Nikolics a góllövőlistát - videó - NB1.hu

Szoros a verseny a gólvágók versenyében

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Ezt mondta a Vasas trénere a bajnokcsapat kiütése után

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.01. 09:53

Bolond maga, hogy mindent kétszer mond, mindent kétszer mond?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.10.01. 09:56

Most mennyi idő is telet el a legutóbbi hazai Honvéd zakó óta? És vajon tisztába voltak ezzel a Vasas játékosai?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.01. 11:43

MindigÚjpest írta:Most mennyi idő is telet el a legutóbbi hazai Honvéd zakó óta? És vajon tisztába voltak ezzel a Vasas játékosai?

És vajon jövőre bajnok lesz az Újpest?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.10.01. 13:49

Mrs.Dolcetti írta:
MindigÚjpest írta:Most mennyi idő is telet el a legutóbbi hazai Honvéd zakó óta? És vajon tisztába voltak ezzel a Vasas játékosai?

És vajon jövőre bajnok lesz az Újpest?
:) Ezzel kapcsolatban senki nem fejtegetett erőltetett hülyeséget.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.10.01. 18:47

Ennyi kihagyott helyzetet bazdmeg.
Fejben szét van esve a gárda.
Puskás-Kispest-Hungary

Vissza: “www.nb1.hu”