Akkor is nyertünk volna, ha nincs a kiállítás - mondja a Fradi triplázó játékosa

nb1.hu12
Toborzórajáró

Akkor is nyertünk volna, ha nincs a kiállítás - mondja a Fradi triplázó játékosa

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.09.10. 00:31

Budapest – Vargának nagyon kellett az első gól szombaton.

Nyolc forduló alatt nyolc gólt szerzett, így vezeti az NB I góllövőlistáját a Ferencváros játékosa, Varga Roland, aki a Vasas szombat esti, Üllői úti legyőzéséből (5-2) három találattal vette ki a részét. A lefújást követően az nb1.hu-nak is nyilatkozó labdarúgó azt mondta, az első félidő pontatlanságai miatt bosszús volt, mégis bízott magában, ennek köszönhetően tudott többször is betalálni.

A 2017/2018-as bajnokság 8. fordulójában néhány nap híján öt év elteltével triplázott ismét Varga az élvonalban. A válogatott legutóbbi, Lettország és Portugália elleni világbajnoki-selejtezőin is pályára lépő támadó 2012. szeptember 28-án – még a Győri ETO játékosaként – talált háromszor az aktuális ellenfél kapujába, szombaton viszont a hajrára megfogyatkozó, korábban kétszer vezető Vasas megverésből jócskán kivette a részét. A két akció- és egy büntetőgól közül egyénileg és a csapat számára is kulcsfontosságú volt Varga első, éles szögből, nagy erővel bevitt gólja 2-1-es angyalföldi vezetésnél a 60. percben.

„Nagyon jót tett nekem az a találat, mivel addig nem úgy ment a játék, ahogy szerettem volna. Pontatlan voltam, ez bosszantott is, viszont, nem adtam fel, mentem előre, töretlenül bíztam magamban” – árulta el titkát Varga, aki felvetésünkre, mely szerint sokáig nem volt az igazi a Fradi szombati teljesítménye, úgy reagált, hogy szerinte nem volt probléma a csapat játékával. – Igaz, hogy pontatlanok voltunk, de nekünk voltak lehetőségeink, mi domináltunk. Ha az első félidőben nem is ment olyan jól a játék, mint a másodikban, egy mérkőzés 90 percig tart, egyben az egészet kell nézni – figyelmeztetett Varga.

A találkozó utolsó 20 percére a vendégek Szivacski Donát kiállítása miatt egyel kevesebben maradtak, Varga szerint azonban nem ez döntött a győzelemről. „Ha azonos létszámban folytatjuk, nem biztos, hogy rúgtunk volna öt gólt, de szerintem akkor is mi nyerünk. Hogy miért? Egyszerűen, mert jobban játszottunk” – jelentette ki.

A Ferencváros győzelmével harmadik a Videoton és a Budapest Honvéd mögött, a 9. játéknapon a kispestiek otthonába látogat. 

Hatos Szabolcs

Élő közvetítés, a gólok története az NB I 8. fordulójának a szombati meccseiről - NB1.hu

Élő közvetítés az 8. forduló meccseiről

BlancoAgilon38

Re: Akkor is nyertünk volna, ha nincs a kiállítás - mondja a Fradi triplázó játékosa

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.10. 00:54

Egyel? Bár itt vannak az őszi munkák...

Varga jó formában van, nem is vitás. Bár nem hittem volna, hogy egyszer ő lesz a Fradi húzóembere.

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Akkor is nyertünk volna, ha nincs a kiállítás - mondja a Fradi triplázó játékosa

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.10. 06:37

Jelenleg az nb1 és megkockáztatom, hogy a válogatott legjobb játékosa.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.10. 07:47

BlancoAgilon38 írta:Egyel? Bár itt vannak az őszi munkák...

Varga jó formában van, nem is vitás. Bár nem hittem volna, hogy egyszer ő lesz a Fradi húzóembere.

Az tavaszi munka, ha jól rémlik.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.10. 07:59

volt ő az ETO-nál is prímás, benne van a képesség erre csak sajnos akkor a felvillanás után elszürkült szezonokra, remélem most nem teszi ezt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.10. 09:05

Reginald McFreez írta:

Ha már mákszár-cigi, akkor az őszi mákot október végéig kell egyelni. Ezt tudtam, mert nekünk mákunk volt.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.10. 09:56

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:

Ha már mákszár-cigi, akkor az őszi mákot október végéig kell egyelni. Ezt tudtam, mert nekünk mákunk volt.

Oké, én pl. répára gondoltam. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.10. 09:57

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Az tavaszi munka, ha jól rémlik.

Oké, én pl. répára gondoltam. :)

Igen, azt télire vermeljük, tavasszal ritkítjuk. Én maradok az ópiátnál. :D

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.09.10. 10:01

Na, ez a tegnap esti meccs egész jó volt, minden szempontból, végre.
Szép volt Varga!
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.09.10. 10:25

Számomra meglepően sokan voltak. Pedig most nem is olyan jó a Fradi és mégis.Nem fogja Kubi eltörölni a szkennert,jönnek így is a nézők.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2017.09.10. 10:29

Ferencváros // Man Utd írta:Na, ez a tegnap esti meccs egész jó volt, minden szempontból, végre.
Szép volt Varga!

Köszi!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.10. 10:30

RAUL7 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Na, ez a tegnap esti meccs egész jó volt, minden szempontból, végre.
Szép volt Varga!

Köszi!

a ratyis képekért azér kár volt
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.09.11. 09:32

Maradonapoli írta:
RAUL7 írta:
Szép volt Varga!

Köszi!

nem biztos, hogy annak azoknak a kepeknek nincs kihatasuk a jelenre. valszeg minden nap megkap valami ratyis poent, ha nem is az arcaba, de hata mogott, eleg csak felmennie egy forumra, igy inkabb a fociban eli ki magat. ennyit szamit, ha valaki kuzd magyarorszagon, egy airsanyi pont ugyanezzel a kuzdo, en mar harcmodornak mondom, lett a 2000-es evek "legjobb" magyar csatara...
kubatov takarodj!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.09.11. 09:35

Szép volt Varga!

mondtam a gyereknek a 60. percben, hogy nem kell aggodni, messze meg a meccs vege, most megy a jatek a csapatnak. minel tovabb tart a meccs, annal biztosabb, hogy felenk dol el a vegen. 30 perc alatt 30 golt is lehet loni, de ha 10 percenkent lovunk golt, akkor is 5-2 lesz a vege. azert a vegen pislogott a kiscsavo, hogy "apa megmondta"... :)
kubatov takarodj!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.11. 09:38

Maradonapoli írta:
RAUL7 írta:
Szép volt Varga!

Köszi!

főleg, hogy a ganajos gumizsizma akkor sem maradt le
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.09.11. 11:22

inreallife írta:
Szép volt Varga!

mondtam a gyereknek a 60. percben, hogy nem kell aggodni, messze meg a meccs vege, most megy a jatek a csapatnak. minel tovabb tart a meccs, annal biztosabb, hogy felenk dol el a vegen. 30 perc alatt 30 golt is lehet loni, de ha 10 percenkent lovunk golt, akkor is 5-2 lesz a vege. azert a vegen pislogott a kiscsavo, hogy "apa megmondta"... :)

Az első kapott gólnál én se aggódtam, a másodiknál már inkább. Ott nagyon kellett, hogy azonnal egyenlítsünk, ha ott 10 percet kihúznak, akkor jön a görcsölés, és sosem fordítunk, esetleg bemákolunk egyet ikszre (vagy kontárból kapunk még egyet). De a gyors egyenlítés után éreztem én is, hogy meglesz. Azért azzal szerencsénk volt, hogy Szippants ki ketrecharcos kedvében volt aznap és tök fölöslegesen kiszóratta magát.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.09.11. 11:45

Ferencváros // Man Utd írta:
inreallife írta:
Szép volt Varga!

Az első kapott gólnál én se aggódtam, a másodiknál már inkább. Ott nagyon kellett, hogy azonnal egyenlítsünk, ha ott 10 percet kihúznak, akkor jön a görcsölés, és sosem fordítunk, esetleg bemákolunk egyet ikszre (vagy kontárból kapunk még egyet). De a gyors egyenlítés után éreztem én is, hogy meglesz. Azért azzal szerencsénk volt, hogy Szippants ki ketrecharcos kedvében volt aznap és tök fölöslegesen kiszóratta magát.

szerintem azert ment ment porgorugas+felutes komboval, mert azt hitte bodevel fog utkozni, es nem akart latvanyosan zsiroskenyer lenni. arra nem szamitott, hogy kis uruguayi beelozi es hamarabb odaer. igy mar tenyleg olyan "finish him" jellegu volt a koccanas, jart erte a piros. a biro is zavarban volt, mert elsore sargat mutatott fel, tuti pirosat akart, azert kapta le olyan gyorsan a sargat es mutatta fel a pirosat. amugy szar biro volt ez is, de legalabb nem egyoldaluan szar, mindket oldalra tevedett es sokat. nem ertem magyarorszagon, a hatulrol valo lerantas miert nem sarga minden esetben. aztan csodalkozunk, hogy a nemzetkoziben megszorjak lapokkal a csapatokat...
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”