Magyar származású játékos igazolt a Premier League-be!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.09.07. 14:47

Anglia - Nagy remények.

Az angol Brightonnál folytatja pályafutását Viktor Gyökeres. A 19 éves, magyar származású játékos Svédországból igazol a Premier League-be - jelezte a goal.com.

Hippiért és az őslakosokért tüntetnek a világ legkeményebb szurkolói - NB1.hu

A Brommapojkarna futballistája 3 mérkőzésen 3 gólt szerzett az U19-es Eb-n, most pedig két és fél évre ír alá a PL-be. "Nagyon meggyőző statisztikája van az U19-es válogatottban, komoly versenyhelyzet alakulhat ki érkezésével a támadószekcióban" - mondta Simon Rusk, az angolok U23-as edzője.

SuperDepor
Moderátor

Re: Magyar származású játékos igazolt a Premier League-be!

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.07. 15:22

jajdejó
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.09.07. 15:46

SuperDepor írta:jajdejó
Hát,ha tudnánk honosítani,még jó is lehetne.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.07. 16:27

MindigÚjpest írta:

Nem hinném, hogy benne van a terveiben.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.09.07. 16:28

BlancoAgilon38 írta:
MindigÚjpest írta:

Nem hinném, hogy benne van a terveiben.
Meg kell győzni.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.07. 16:35

beírom a google-ba, h Viktor Gyökeres, kicsit utánanézek, elsőre kidobja azt, h Orbán Viktor gyökeres változásokat akar.....
gondolom, h a szülei vagy a nagyszülei telepedtek le Svédországban, ő meg ott született, nem valószínű, h a magyar válogatottat választaná
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.09.07. 16:41

SuperDepor írta:beírom a google-ba, h Viktor Gyökeres, kicsit utánanézek, elsőre kidobja azt, h Orbán Viktor gyökeres változásokat akar.....
gondolom, h a szülei vagy a nagyszülei telepedtek le Svédországban, ő meg ott született, nem valószínű, h a magyar válogatottat választaná
Persze lehetséges,én csak arra gondoltam meg kell próbálni minden lehetőséget,hogy minél jobb játékosok legyenek a magyar válogatottban.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.07. 17:00

MindigÚjpest írta:
SuperDepor írta:beírom a google-ba, h Viktor Gyökeres, kicsit utánanézek, elsőre kidobja azt, h Orbán Viktor gyökeres változásokat akar.....
Persze lehetséges,én csak arra gondoltam meg kell próbálni minden lehetőséget,hogy minél jobb játékosok legyenek a magyar válogatottban.

Szinte teljesen kizártnak tartom. Egy megkeresést megér, jók voltunk az EB-n önmagunkhoz képest. Aztán meg Andorra helyre is pakolta a csapatot. Bár nyilván nem az az igazi helyünk, de nem vitte a jó hírünket.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.07. 17:50

MindigÚjpest írta:

Meg amúgy is Gyökeres, a gyökereire tehát mindenképp lehet apellálni.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.07. 17:52

Reginald McFreez írta:
MindigÚjpest írta:

Akkor nem kell. Van már olyan játékosunk, aki egy helyben áll.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.07. 17:54

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
MindigÚjpest írta:Persze lehetséges,én csak arra gondoltam meg kell próbálni minden lehetőséget,hogy minél jobb játékosok legyenek a magyar válogatottban.

Ő léggyökeres futónövény. A hungaroflóra egyedülálló fajtája.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.07. 17:55

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Meg amúgy is Gyökeres, a gyökereire tehát mindenképp lehet apellálni.

Ő léggyökeres futónövény. A hungaroflóra egyedülálló fajtája.

Akkor fasza. :)

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.09.07. 18:51

A magyar labdarúgás legnagyobb árulói

Civilizált jó estét kívánok. E téma kapcsán a magyar labdarúgás öt (5) legnagyobb árulóiról készítettem listát, amit most fogom megosztani Önökkel. A lista elkészítéséhez Simon József Fidesz aktivista segítségét vettem igénybe.

5. Dárdai Palkó
Motiváció: Apja mostanában nagymagyarként ábrázolja magát a médiában. Disznót vág, gúlyáskrémes szendvicset zabál és magyar borokról dumál a német sajtóban. Pedig volt olyan idő, nem is olyan rég, amikor Dárdai Pál az Origónak nyilatkozott olyasmiket, hogy neki Magyarországon nincs semmije. És nahát nahát - fiát még annyira sem sikerült felnevelnie, hogy egyáltalán megforduljon a fejébe, hogy a magyar válogatottban játsszon. Nincs ezzel baj (dehogy nincs egyébként), csak akkor nem kell hülyének nézni a magyar szurkolót, aki akárhány pofont kapott az évek során, nem kezd el a német válogatottnak szurkolni, bár biztos könnyebb lenne.

4. Marozsán Dzsenifer
Motiváció: Szintén egy könnyebb utat választó ember. A sportnapilapban ki szokták emelni, hogy kontinenstornákon magyar zászlós futballcipőben szokott játszani. Egyrészt sokat elmond a németekről, hogy ezt engedik/elnézik neki - ilyen posztmodern, cuckold, identitás nélküli népség talán még csak egy van a földön, az meg a svéd. Másrészt ez a magyar futballnak nem sokat segít. Sőt, semmit nem segít. Jakabfinak nem derogál hazajönni Németországból a magyar válogatottnak segíteni. "Dehát ő ott nőtt fel, ott vannak a barátjai". Jól van, akkor nekünk ne nyaljon be.

3. Garics György
Motiváció: Szegény: mivel Magyarországról nem jött meghívó, kénytelen volt az osztrák mezt felvenni. Pisztolyt tartották a fejéhez. Aztán végül óriási martír lett, amikor Bordeaux-ban ellenük játszottunk. Bohóc.

2. Jenei Imre
Motiváció: Egy hatalmás román. Az agyondoppingolt Steauával BEK-et nyerő, később magyar szövetségi kapitányként szélhálmoskodó és szabotáló "szakemberről" van szó. És mára igazából egy vén hülyévé vált. Fel-fel tűnik a sajtóban, de olyan hülyeségeket mond, hogy már nekem kínos. Visszasírja a régi szép ceaucescu-i időket. Remélem, egyszer mellette temetik majd, és ott pihenhet együtt a két kommunista dinoszaurusz.

1. Bölöni László
Motiváció: Ennek az embernek Magyarországon mindig jó sajtója volt, érthetetlen módon. Pedig minden lehetséges alkalommal maga is kiemelte, hogy mekkora román hazafi. A magyar futballért vagy Magyarországért a kisújját nem emelte egész életében. Bár többször kapott a magyar szövetségtől ajánlatot - mind Kisteleki, mind Csányi a válogatotthoz próbálta csábítani - sosem vállalta el. Mindig előjött valami teljesen irreális és absztrakt igénnyel, amivel tisztában volt hogy teljesíthetetlen, így játszhatta a martírt: "akartam én segíteni, csakhát..." Elképesztő, hogy ezt a közvélemény újra és újra elhitte neki. Az igazság ezzel szemben az, hogy szarik a fejünkre, ahol tud. Már az 1995. BL idején sem titkolta hogy a Ferencváros ellen drukkolt. Az utóbbi években szinte nyíltan vállalta a Magyarországgal szembeni kisebbségi komplexusát. De a magyar szurkoló, önsorsrontó módon, mint az örökké szerelmes de százszor már elutasított kisfiú, még mindig odamegy és azt hiszi, hogy Bölöni bácsi a magyar futball megmentője, aki egy szép napon eljön értünk, fehér lovon, sisakkal a fején.

Köszönöm a figyelmet, és ne feledjék, hogy ami ne öl meg, attól még mindig megrokkanhatsz.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.09.07. 19:55

Vénaszkenner írta:A magyar labdarúgás legnagyobb árulói

Civilizált jó estét kívánok. E téma kapcsán a magyar labdarúgás öt (5) legnagyobb árulóiról készítettem listát, amit most fogom megosztani Önökkel. A lista elkészítéséhez Simon József Fidesz aktivista segítségét vettem igénybe.

5. Dárdai Palkó
Motiváció: Apja mostanában nagymagyarként ábrázolja magát a médiában. Disznót vág, gúlyáskrémes szendvicset zabál és magyar borokról dumál a német sajtóban. Pedig volt olyan idő, nem is olyan rég, amikor Dárdai Pál az Origónak nyilatkozott olyasmiket, hogy neki Magyarországon nincs semmije. És nahát nahát - fiát még annyira sem sikerült felnevelnie, hogy egyáltalán megforduljon a fejébe, hogy a magyar válogatottban játsszon. Nincs ezzel baj (dehogy nincs egyébként), csak akkor nem kell hülyének nézni a magyar szurkolót, aki akárhány pofont kapott az évek során, nem kezd el a német válogatottnak szurkolni, bár biztos könnyebb lenne.

4. Marozsán Dzsenifer
Motiváció: Szintén egy könnyebb utat választó ember. A sportnapilapban ki szokták emelni, hogy kontinenstornákon magyar zászlós futballcipőben szokott játszani. Egyrészt sokat elmond a németekről, hogy ezt engedik/elnézik neki - ilyen posztmodern, cuckold, identitás nélküli népség talán még csak egy van a földön, az meg a svéd. Másrészt ez a magyar futballnak nem sokat segít. Sőt, semmit nem segít. Jakabfinak nem derogál hazajönni Németországból a magyar válogatottnak segíteni. "Dehát ő ott nőtt fel, ott vannak a barátjai". Jól van, akkor nekünk ne nyaljon be.

3. Garics György
Motiváció: Szegény: mivel Magyarországról nem jött meghívó, kénytelen volt az osztrák mezt felvenni. Pisztolyt tartották a fejéhez. Aztán végül óriási martír lett, amikor Bordeaux-ban ellenük játszottunk. Bohóc.

2. Jenei Imre
Motiváció: Egy hatalmás román. Az agyondoppingolt Steauával BEK-et nyerő, később magyar szövetségi kapitányként szélhálmoskodó és szabotáló "szakemberről" van szó. És mára igazából egy vén hülyévé vált. Fel-fel tűnik a sajtóban, de olyan hülyeségeket mond, hogy már nekem kínos. Visszasírja a régi szép ceaucescu-i időket. Remélem, egyszer mellette temetik majd, és ott pihenhet együtt a két kommunista dinoszaurusz.

1. Bölöni László
Motiváció: Ennek az embernek Magyarországon mindig jó sajtója volt, érthetetlen módon. Pedig minden lehetséges alkalommal maga is kiemelte, hogy mekkora román hazafi. A magyar futballért vagy Magyarországért a kisújját nem emelte egész életében. Bár többször kapott a magyar szövetségtől ajánlatot - mind Kisteleki, mind Csányi a válogatotthoz próbálta csábítani - sosem vállalta el. Mindig előjött valami teljesen irreális és absztrakt igénnyel, amivel tisztában volt hogy teljesíthetetlen, így játszhatta a martírt: "akartam én segíteni, csakhát..." Elképesztő, hogy ezt a közvélemény újra és újra elhitte neki. Az igazság ezzel szemben az, hogy szarik a fejünkre, ahol tud. Már az 1995. BL idején sem titkolta hogy a Ferencváros ellen drukkolt. Az utóbbi években szinte nyíltan vállalta a Magyarországgal szembeni kisebbségi komplexusát. De a magyar szurkoló, önsorsrontó módon, mint az örökké szerelmes de százszor már elutasított kisfiú, még mindig odamegy és azt hiszi, hogy Bölöni bácsi a magyar futball megmentője, aki egy szép napon eljön értünk, fehér lovon, sisakkal a fején.

Köszönöm a figyelmet, és ne feledjék, hogy ami ne öl meg, attól még mindig megrokkanhatsz.

koszi, hogy kioktattad oket magyarsagbol. igazan meggyozo a velemenyed, hiszen elso kezbol kapod oket, ott nottel fel veluk, egyutt rugdaltatok a pottyost, ismered a "motivaciojukat", celjukat, donteseik hatteret. nem hiszem, hogy jogod van oket nyilvanosan megbelyegezni, termeszetesen nevtelenul. en sem orulok neki, hogy nem magyar mezben jatszanak, de ez a kisstilu, irigykedo, gyava, uszito stilus sem szukseges. sot, hanyagolando. ezek az emberek semmit nem artottak neked, max az almodat nem hajlandoak beteljesiteni, ebbol meg jellemzoen eleg sok talalhato magyarorszagon...
kubatov takarodj!

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.09.07. 20:08

Ez a te keresési szokásaidat mutatja. :)
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.07. 20:12

Hoppá!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.07. 20:33

HattoriHanzo írta:

Ez a te keresési szokásaidat mutatja. :)

őt fel szoktam hívni, ha valamit tudni akarok róla :)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.07. 20:56

inreallife írta:koszi, hogy kioktattad oket magyarsagbol. igazan meggyozo a velemenyed, hiszen elso kezbol kapod oket, ott nottel fel veluk, egyutt rugdaltatok a pottyost, ismered a "motivaciojukat", celjukat, donteseik hatteret. nem hiszem, hogy jogod van oket nyilvanosan megbelyegezni, termeszetesen nevtelenul. en sem orulok neki, hogy nem magyar mezben jatszanak, de ez a kisstilu, irigykedo, gyava, uszito stilus sem szukseges. sot, hanyagolando. ezek az emberek semmit nem artottak neked, max az almodat nem hajlandoak beteljesiteni, ebbol meg jellemzoen eleg sok talalhato magyarorszagon...

Olyan szimpatikus kifejezés ez a nagymagyar is. Vajon mit jelenthet?
Ostoba dolog olyan embereket szidni, akik más kultúra neveltjei.
Garicsra például szartak a magyar válogatott vezetői.
Dárdai magyarabb néhány hazai kiadású embernél. Őrzi pl. a hagyományos kulináris szokásokat.
Marozsán cipője? Tolerancia a németek részéről, nekem jóleső érzés, hogy az egyik legjobbjuk magyar.
A két erdélyi úr kapcsán lehet köpködni, Jenei próbált segíteni, megbukott. A játékosok miatt.
Bölöni sosem volt komoly opció, hiszen a hazai közeg szó szerint rettegett tőle.
Azt számon kérni, hogy a román csapatért szorítottak, merő agyatlanság. Jenei kapcsán a sajtó próbálta sulykolni, miszerint fél a szekusok bosszújától. Jobb lett volna, ha képmutató módon hazudnak? Szerintem nem.

Vissza: “www.nb1.hu”