Doll kifakadt, a minőséget hiányolja

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.28. 09:49

Felcsút – „Ez a teljesítmény nem elegendő.”

Egy többször megszakított mérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett vasárnap Felcsúton, a Videoton vendégeként a Ferencváros. A fővárosiak trénere, Thomas Doll érthetően csalódottan értékelt, ugyanakkor néhány játékosáról ismét kritikus véleményt fogalmazott meg.

„A Videotonnak szeretnék gratulálni a megérdemelt győzelemhez. Egy átlagos teljesítmény elegendő volt a részükről, hogy megszerezzék a három pontot” – kezdte összegzését a fradi.hu által idézett Doll. – Tőlünk hiányzott a minőség, sok olyan játékos van, aki sérüléssel bajlódik, jelenleg így tudunk játszani, így tudunk megjelenni a pályán. Mindannyian, így én is csalódott vagyok, hiszen az elmúlt években el voltunk kényeztetve azzal a játékkal, amit mutattunk. Ez a teljesítmény nem elegendő, remélem, hogy gyorsan visszajönnek azok a játékosok, akik most sérültek, netán tudunk még pár játékost igazolni. Az látszik, hogy van pár labdarúgó, akik nem elegendőek ahhoz, hogy a Videoton ellen eredményesek legyünk – ismerte el a német.

Újságírói kérdésre válaszolva Doll elmondta: az idényt öt találattal kezdő Varga Roland ezúttal nem játszott jól, ezért cserélte le már a félidőben. Amikor a szakvezetőt arról kérdezték, hogy csapata miért nem tud folyamatosan úgy játszani, mint a Midtjylland elleni budapesti összecsapás első félidejében, Doll azzal érvelt, hogy akkor teljesen más összetételű csapatot tudott pályára küldeni, míg Felcsúton hiányzott Gera Zoltán vagy éppen Fernando Gorriarán. „Fel kell vennünk egy bukósisakot, és át kell vészelnünk ezt a helyzetet. Nem hiszem, hogy három hónap alatt rosszabb edző lettem… Az a dolgunk, hogy növeljük a minőséget, mert azt követően jobb labdarúgást fogunk produkálni, és mérkőzéseket is nyerünk” – olvasható a klub weblapján Doll reakciója.

Az év meccse? Nagy történetek és simázás a Vidi-Fradin! - NB1.hu

Az év meccse? Nagy történetek és alázás a Vidi-Fradin!

Adamek
Flegma

Re: Doll kifakadt, a minőséget hiányolja

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.28. 09:55

"Nem hiszem, hogy három hónap alatt rosszabb edző lettem…"
ennyi, kurva jó vagy még mindig Thomi, maradnod kell
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.28. 10:07

azt hiszem, h ez az ember lett az nb1 legmókásabb figurája - és akik mögötte állnak -, pedig elég erős a mezőny egy Pintérrel és Horváth Ferivel
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.28. 10:17

SuperDepor írta:azt hiszem, h ez az ember lett az nb1 legmókásabb figurája - és akik mögötte állnak -, pedig elég erős a mezőny egy Pintérrel és Horváth Ferivel

nyugi, mindehol eljön majd ez a pillanat, ő csak egy az összes hasonszőrű buzeráns közt
akik mögötte állnak, na azok tényleg a legmókásabbak közül valók
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.08.28. 10:19

"Még össze kell szoknia a csapatnak, ez nem megy egyik hónapról a másikra"
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.28. 10:22

Adamek írta:
SuperDepor írta:azt hiszem, h ez az ember lett az nb1 legmókásabb figurája - és akik mögötte állnak -, pedig elég erős a mezőny egy Pintérrel és Horváth Ferivel

nyugi, mindehol eljön majd ez a pillanat, ő csak egy az összes hasonszőrű buzeráns közt

a bukás mindenkit utolérhet, de ez a kabaré ami őt övezi azért nem mindennapos
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.28. 10:24

a másik nagy gáz, te kocsonyás hajú ahogy Vargával bánsz, messze a legjobb játékosunk idén, formában is nagyjából cska ő és Montainbike van, de te csak szopasd egy rossz passz után és inkább erőltest az ilyen Lovrencsis, Csetnik Kornél meg Priskinféle balfaszokat
Bödét is jegeld te fasz, majd 20 percek alatt megmenti a segged mindig

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.28. 10:24

SuperDepor írta:
Adamek írta:

a bukás mindenkit utolérhet, de ez a kabaré ami őt övezi azért nem mindennapos

ugyanmár, teljesen megszokott körök ezek, láttunk már ilyet tucatjával

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.28. 10:57

Sok a sérült, türelmesnek kell lenni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.28. 11:02

DD: "Bíztunk benne, hogy esetleg le lesz fújva a találkozó, és akkor egy újrajátszást rendelhet el a szövetség."

:)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.08.28. 11:34

Cselszky írta:DD: "Bíztunk benne, hogy esetleg le lesz fújva a találkozó, és akkor egy újrajátszást rendelhet el a szövetség."

Tiszta hülye ez a Dibusz..
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.28. 11:43

Xabi írta:
Cselszky írta:DD: "Bíztunk benne, hogy esetleg le lesz fújva a találkozó, és akkor egy újrajátszást rendelhet el a szövetség."

Én inkább mást mondanék rá, ellenben nem csodálkozom. Balajcza volt nálunk , aki ilyen és ehhez hasonló okosságokkal szórakoztatta a publikumot.
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.28. 11:43

Cselszky írta:Sok a sérült, türelmesnek kell lenni.

óó engem nem idegesít, tőlem végigtolhatják az idényt az ossi-val :)

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.08.28. 11:44

adrenalin69 írta:
Xabi írta:

Én inkább mást mondanék rá, ellenben nem csodálkozom. Balajcza volt nálunk , aki ilyen és ehhez hasonló okosságokkal szórakoztatta a publikumot.

Kicsit hasonlítanak is, mindkettő képes bravúrokra, ugyanakkor meccsek mennek el rajtuk.
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.28. 11:46

igazi balfasz, de legalább már szar a kapuban is

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.08.28. 13:20

Annyiban egyet értek Baba Tamással, hogy "bukósisakban" simán behúzták volna ezt a meccset!!! Ha lett volna egy kis rátermettségük a sötétben pár támadást vezethettek volna a Vidi kapujára...az sem baj ha mellé meg a rúgás a sötétben úgysem látni... Szükség lenne még pár nevetlen játékosra mert ez így nagyon kevés!!! És még valami...Thomas ne hibáztasd magad, Te ugyan olyan edző vagy mint három hónapja :LOL:

Fabius Maximus
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: Fabius Maximus » 2017.08.28. 13:54

Kedvenc edzőm a fradiban! Remélem még sokáig marad a kispadon! :)
Talán még Détári volt hozzá hasonlóan nagy mágus a zöldeknél!
Hajrá Körmend ! Hajrá Újpest ! Forza Inter ! Go Pool ! Schalke 04 !

cogito ergo sum
jeti

HozzászólásSzerző: cogito ergo sum » 2017.08.28. 15:26

nb1.hu12 írta: Ez a teljesítmény nem elegendő, remélem, hogy gyorsan visszajönnek azok a játékosok, akik most sérültek, netán tudunk még pár játékost igazolni.

Entschuldigung, herr Doll! Az e havi adómat már elutaltam a Puskásnak Latifira, így anyagilag nem, csak erkölcsileg tudom támogatni. Teljes mellszélességgel.
Piaci alapokon nyugvó magyar labdarúgást!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.28. 15:40

Mindannyian, így én is csalódott vagyok, hiszen az elmúlt években el voltunk kényeztetve azzal a játékkal, amit mutattunk.

Bizonyára az emlékezőtehetségemmel van baj.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.08.28. 15:49

Adamek írta:"Nem hiszem, hogy három hónap alatt rosszabb edző lettem…"
ennyi, kurva jó vagy még mindig Thomi, maradnod kell

Tökéletesen igaza van, három hónapja is pont ilyen edző volt
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”