Két slágermeccs lesz a hatodik fordulóban - NB2.hu
Jön a 6. forduló

Két slágermeccs lesz a hatodik fordulóban - NB2.hu
Jön a 6. forduló
winner boy írta:Az nb1.hu (nb2.hu) az egyik kiemelkedő magyar sport hírportáljának vallja magát. Ugyanakkor azt gondolom, hogy egy vezető hírportál, nem engedhet meg magának olyan hibát, ami hetek óta ott csúfolkodik az oldalukon.
Az nb1 felső szalag alatt ott található az első osztályú csapatok címer, melyre rákattintva, megszűrve az adott csapatról szóló cikkek láthatóak egybe gyűjtve.
Ugyan ez megtalálható az nb2 fülnél is, azonban ott egy olyan kapitális hiba van, ami elfogadhatatlan. Kezdve azzal, hogy a másodosztályban 20 csapat szerepel, de csak 18 címer szerepel. Igen, de ez a 18 címer sem mind másodosztályú csapaté. Ugyan is itt van Balmazújváros címere, amely jelenleg első osztályú (a címere ott is szerepel), és ott van az a SZEOL, a Cigánd és a Kozármisleny címer, melynek csapatai jelenleg a harmadik osztályban vitézkednek. Hiányzik ugyanakkor az MTK Budapest (nekem olyan nagyon nem), a Gyirmót, az ETO Győr, a Budafoki MTE és a Kazincbarcika címere is.
Az gondoltam, hogy a bajnokság kezdetéig ezt kijavítják, azonban lassan túl vagyunk a hatodik fordulón és ezt a kapitális hiba még mindig ott csúfoskodik. Egy magára valamit adó rendszergazda ezt a hibát egy óra alatt ki kell, hogy javítsa. Tehát nem tudom, mi lehet a magyarázata, hogy képtelenek helyrerakni ez a kapitális hibát.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég