A Vasas gólszerzője szerint kijöttek a gödörből

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.31. 13:46

Budapest – Második mérkőzésén nem kapott gólt a csapat.

Mindkét félidőben gólt szerezve nyert 2-0-ra a Puskás Akadémiát vasárnap az újpesti Szusza-stadionban fogadó Vasas az NB I 3. fordulójában. Az angyalföldiek vezetőgólját szerző belső védő, Felix Burmeister majdnem tökéletes fél óráról és a kapott gól nélküli mérkőzés fontosságáról beszélt a találkozóval kapcsolatban.

„Nagyon jól kezdtünk, az első félóránk majdnem tökéletes volt. Ha ebben az időszakban gólt szerzünk, tényleg minden gömbölyű lett volna…” – mondta a vasasfc.hu-nak Burmeister. – Irányítottuk a meccset, sok helyzetünk is volt, megérdemelt lett volna, ha már akkor megszerezzük a vezetést. A gólomnak természetesen örülök, hiszen hozzátett a győzelmünkhöz. Fontos volt az is, hogy a második meccset hoztuk le kapott gól nélkül. Látható a csapaton, hogy kijöttünk abból a gödörből, amiben az előző hetekben voltunk. A felcsútiak ellen úgy érzem ismét dinamikusak voltunk, bízom benne, hogy így folytathatjuk tovább – tette hozzá a hátvéd.

A Vasas vasárnap újra a Megyeri úton lép pályára, ám már vendégként: az Újpest lesz Burmeisterék következő ellenfele.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

just
Tartalék

Re: A Vasas gólszerzője szerint kijöttek a gödörből

HozzászólásSzerző: just » 2017.07.31. 16:49

Újpest ellen egy x-et már sikerként élném meg. Erősödtek a nyáron. Az eddig lejátszott meccseik,Vidi,Fradi,csak a butaságon múlt.. Ha csak kicsivel jobban figyelnek,talán ők vezetik a tabellát. Rágós falat lesz idén mindenkinek az Újpest. Ha összeállnak szerintem a dobogó reális cél lehet.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.08.01. 06:32

just írta:Újpest ellen egy x-et már sikerként élném meg. Erősödtek a nyáron. Az eddig lejátszott meccseik,Vidi,Fradi,csak a butaságon múlt.. Ha csak kicsivel jobban figyelnek,talán ők vezetik a tabellát. Rágós falat lesz idén mindenkinek az Újpest. Ha összeállnak szerintem a dobogó reális cél lehet.

Teljes mertekben egyetertek minden szavaddal! Mar tavaly sem volt konnyu ellenuk jatszani es az idei jatekuk is tukrozi, hogy mindenki megszenved ellenuk. X vagy gyozelem, az nekem mar boldogsag lenne!

HAJRA VASAS!!!
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.08.01. 18:09

bomba85 írta:
just írta:Újpest ellen egy x-et már sikerként élném meg. Erősödtek a nyáron. Az eddig lejátszott meccseik,Vidi,Fradi,csak a butaságon múlt.. Ha csak kicsivel jobban figyelnek,talán ők vezetik a tabellát. Rágós falat lesz idén mindenkinek az Újpest. Ha összeállnak szerintem a dobogó reális cél lehet.

Teljes mertekben egyetertek minden szavaddal! Mar tavaly sem volt konnyu ellenuk jatszani es az idei jatekuk is tukrozi, hogy mindenki megszenved ellenuk. X vagy gyozelem, az nekem mar boldogsag lenne!

HAJRA VASAS!!!

Ki szúrkoljuk! ;) Most bánhatják igazán Bardhi-t,mert ez a Nagy D. ügyesen nyomja. Párban nagyot alkothattak volna.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Vissza: “www.nb1.hu”