A török harmadosztályban folytathatja a Vasas játékosa

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.26. 12:33

Budapest– Saglik először szerepelne Törökországban.

Törökországi sajtóértesülés szerint a helyi harmadosztályban szerepelő Sakaryaspor együttesénél folytatja pályafutását Mahir Saglik, a Vasas labdarúgója – közölte szerdán az NSO. A Transfermarkt szerint már létrejött a megállapodás, a csatár ingyen távozott.

A 34 éves, Németországban született, ám török állampolgárságú Saglik egy rövid osztrák kitérőt leszámítva teljes pályafutása során valamelyik német csapatnál futballozott, a Vasashoz 2016 nyarán, a Paderborntól csatlakozott. Az nso.hu forrása szerint a Sakaryaspor már klub mindenben megegyezett a rutinos támadóval, az átigazolási ügyekben mértékadó transfermarkt.de azonban mostanra kész tényként kezeli az átigazolást.

Saglik a jelenleg is zajló idényben egy Európa-liga mérkőzésen lépett pályára a Vasasban, teljes budapesti karrierjét tekintve 36 mérkőzésen 13 gólt szerzett.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

Re: A török harmadosztályban folytathatja a Vasas játékosa

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.07.26. 19:18

Oda meg teljesen jo lesz.... Teljesen sajnalom, hogy ilyen gyenge volt a Vasasban, sokkal tobbre szamitottam amikor idejott....
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

Lobanovszkij
Tartalék

Re: A török harmadosztályban folytathatja a Vasas játékosa

HozzászólásSzerző: Lobanovszkij » 2017.07.27. 08:53

Igazából most úgyis olyan mérhetetlen mélyponton van a honi foci, hogy az hogy egy tavalyi bajnokaspiránsból (le tudtam írni röhögés nélkül) egy alapember a török 3-ba igazoljon, már nem oszt nem szoroz. Bödőcs szavaival élve, ha állok a liftben és mellettem két gorilla fingik, akkor nem sokat dob a helyzeten hogy nem ettem hagymát.
Gyõri ETO FC
Everybody do you, ingem rövi-do-you

Vissza: “www.nb1.hu”