Nagy Ádám újra a kispadon találta magát
-
Bejg Lee
- Sztár
Re: Nagy Ádám újra a kispadon találta magát
Nem jó jel ....
"When the Priest killed a Maiden in the Metal Church - Armored Saints and Warlocks watched the Slaughter
Rage of the Slayer forced the Pretty Maids - To Kiss the Queen in Crimson Glory" - SABATON
Rage of the Slayer forced the Pretty Maids - To Kiss the Queen in Crimson Glory" - SABATON
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
Hétfőnként nem játszik. Az neki pecanap, mint anno Váczi Zolinak :D
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
Bejg Lee írta:Nem jó jel ....
nem hát, főleg a bolognának.

Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
Life is life, death is death.
Egyszerűen nem értem. Nélküle egy árva pontot nem szerzett még a Bologna a bajnokságban. Nyilván más, belső dolgok lehetnek itt a háttérben, vagy magatartásbeli, vagy fizikai problémára gyanakszom.
Ez az olasz oldal konkrétan azt mondja, hogy a csapat csak Nagy Ádámmal hozhatna formajavulást:
http://corrieredibologna.corriere.it/bo ... 6942.shtml
http://corrieredibologna.corriere.it/bo ... 6942.shtml
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Dottorre írta:Egyszerűen nem értem. Nélküle egy árva pontot nem szerzett még a Bologna a bajnokságban. Nyilván más, belső dolgok lehetnek itt a háttérben, vagy magatartásbeli, vagy fizikai problémára gyanakszom.
nem hinném, + magatartásbelit alapból kizárnám, amennyit eddig láthattunk srácról...
Nem vagyok híve a magyar focisták bullshit generátorának, de itt tényleg elég bő a keret a középpályára, szerintem a kupát is komolyan akarja/ta venni Donna Tóni (aki egyébként olasz szinten egy marhára közepes szürke edző) és azért irányította át Ádámot. ugyanakkor tudja, hogy 3 naponta meccseket még azért nem nagyon kenne-vágna a srác. Szerintem következő meccsen kezdő lesz. Persze, ha addig nem rúgják ki a maestrót. :)
Amúgy annyira nem rossz dolog az, hogy szinte sosincs a pályán, amikor kikap a csapat, ez azért másoknak is szemet szúr, a jó pr-hoz szükség van az ilyenre is, ami ott sokat számít, hogy lehetőséget kapjon.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
Kocsis Erzsébet
Maradonapoli írta:Dottorre írta:Egyszerűen nem értem. Nélküle egy árva pontot nem szerzett még a Bologna a bajnokságban. Nyilván más, belső dolgok lehetnek itt a háttérben, vagy magatartásbeli, vagy fizikai problémára gyanakszom.
nem hinném, + magatartásbelit alapból kizárnám, amennyit eddig láthattunk srácról...
Nem vagyok híve a magyar focisták bullshit generátorának, de itt tényleg elég bő a keret a középpályára, szerintem a kupát is komolyan akarja/ta venni Donna Tóni (aki egyébként olasz szinten egy marhára közepes szürke edző) és azért irányította át Ádámot. ugyanakkor tudja, hogy 3 naponta meccseket még azért nem nagyon kenne-vágna a srác. Szerintem következő meccsen kezdő lesz. Persze, ha addig nem rúgják ki a maestrót. :)
Amúgy annyira nem rossz dolog az, hogy szinte sosincs a pályán, amikor kikap a csapat, ez azért másoknak is szemet szúr, a jó pr-hoz szükség van az ilyenre is, ami ott sokat számít, hogy lehetőséget kapjon.
Pontosan erről van szó. Néhányan imádnak jajgatni, pánikolni és az ördögöt a falra festeni. Nyugi. Pl. Krafth sem játszott egy percet tegnap, aki a kupameccsen gólt és gólpasszt produkált. Nagy már csak azért is játszani fog a következő bajnokin, mert Pulgar tegnap ki lett állítva. Hogy utóbbihoz miért ragaszkodik ennyit Donadoni, az mondjuk érthetetlen.
-
Gunners
- Aranylabdás
Kocsis Erzsébet írta:Maradonapoli írta:Dottorre írta:Egyszerűen nem értem. Nélküle egy árva pontot nem szerzett még a Bologna a bajnokságban. Nyilván más, belső dolgok lehetnek itt a háttérben, vagy magatartásbeli, vagy fizikai problémára gyanakszom.
Pontosan erről van szó. Néhányan imádnak jajgatni, pánikolni és az ördögöt a falra festeni. Nyugi. Pl. Krafth sem játszott egy percet tegnap, aki a kupameccsen gólt és gólpasszt produkált. Nagy már csak azért is játszani fog a következő bajnokin, mert Pulgar tegnap ki lett állítva. Hogy utóbbihoz miért ragaszkodik ennyit Donadoni, az mondjuk érthetetlen.
Amikor Pulgar játszik Nagy helyén akkor általában jön neki a piros lap is. Múltkor is így volt.
Go Gunners Hajrá Videoton
- S.O.A.D.
- Sztár
cain írta:Bejg Lee írta:Nem jó jel ....
nem hát, főleg a bolognának.
Mi is csak kínlódunk mióta lelépett a srác. Elsőre nem tűnik látványosnak amit hoz, de piszok hasznos.