Balhéztak a játékosok Dárdaiék edzésén

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.10. 18:51

Berlin – Jó, ha senki nem folytja magába a dühét.

"Salomonnak nem tetszett Rune reakciója, de szerintem kifejezetten jó, ha ilyenkor senki sem fojtja magába a dühét. Ez is bizonyítja, hogy nem vagyunk híján vezetésre termett, karakteres futballistáknak” - nyilatkozott az esetről Dárdai Pál.

Mindezt azok után, hogy az egymás közötti játék során Salomon Kalou odafutott Rune Jarsteinhez, és megcibálta a kapus mezét. Kalou azért lett pipa, mert a kapus kritizálta a teljesítményét és a hozzáállását.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

SuperDepor
Moderátor

Re: Balhéztak a játékosok Dárdaiék edzésén

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.10. 19:01

szerintem meg egyáltalán nem jó a futballban, ha valaki nem tudja magában tartani a dühét, aki edzésen megcibálja a másik mezét, az valszeg éles helyzetben - meccsen - is könnyebben eljut erre a pontra, mint aki higgadt tud maradni. az, h valaki karakteres még nem biztos, h hasznos is
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.10. 19:37

SuperDepor írta:szerintem meg egyáltalán nem jó a futballban, ha valaki nem tudja magában tartani a dühét, aki edzésen megcibálja a másik mezét, az valszeg éles helyzetben - meccsen - is könnyebben eljut erre a pontra, mint aki higgadt tud maradni. az, h valaki karakteres még nem biztos, h hasznos is

Dehát Ibrahim of the Swedland is egy köcsög edzésen.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.07.10. 20:44

BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:szerintem meg egyáltalán nem jó a futballban, ha valaki nem tudja magában tartani a dühét, aki edzésen megcibálja a másik mezét, az valszeg éles helyzetben - meccsen - is könnyebben eljut erre a pontra, mint aki higgadt tud maradni. az, h valaki karakteres még nem biztos, h hasznos is

Dehát Ibrahim of the Swedland is egy köcsög edzésen.

a magyar kurmány is tele van köcsög, de hasznos emberekkel... oh wait...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.10. 21:07

összevesztek kisPákó seggén?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.07.10. 22:04

Szerintem a "lobbanékony zseni" egy játékostípus, nem véletlen, hogy a keret egyik legpengébb játékosa veszett össze egy kapussal, és nem két zongoracipelő. Kellenek az ilyen arcok is, csak ne 11 legyen belőlük egy csapatban.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.10. 22:12

Adamek írta:összevesztek kisPákó seggén?

Hogy beszélhetsz így?
Ne irgalmazzunk Cohennek! Nyírjuk ki!

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.07.11. 07:54

megesik az ilyen cicaharc. az öregek már csak annyit mondanak rá, hogy "nini, bunyó!"
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.07.11. 08:10

Fölöttébb durva és antiszociális!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”