A volt újpestinek nagyon tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.28. 09:34

Felcsút – Azt is mondta, már nem hagyná el Magyarországot.

A Puskás Akadémia az ausztriai edzőtáborban készül bajnoki rajtra – jó néhány új érkezővel. Friss igazolásaik közül elsőként a belga Jonathan Herist szólaltatta meg a klub honlapja, aki elárulta: hosszú távra tervez hazánkban.

„Nagyon fiatal voltam, talán négy éves, édesapám akkoriban edző volt a falunkban. Egyszer lementem egy trénigre, megtetszett, amit láttam, és elkezdtem rúgni a bőrt. Beleszerettem a játékba, és azóta is ez az életem – mesélt a kezdetekről a huszonhat éves, az Újpesttel Magyar Kupa-győztes labdarúgó.

Belgiumban jó pár nagyszerű spíler kergette a labdát. Voltak-e kedvenceid a szülőhazádban?

Nem igazán. Talán meglepően hangzik, de sokkal jobban szeretem játszani a futballt, mint nézni. Nem igazán hoznak lázba más csapatok vagy más játékosok – magamra, illetve arra a klubra koncentrálok, ahol játszom.

Egy belga futballista számára nem mindennapos dolog, hogy a mi bajnokságunkat választja. Miért voksoltál Magyarország mellett?

Három évvel ezelőtt két lehetőségem volt: vagy Belgiumban maradok a Duchatelet-csoport egyik alsóbb osztályú csapatánál, vagy külföldön próbálok szerencsét. A kíváncsiság is hajtott, láttam képeket, filmeket Budapestről és Magyarországról, és nagyon vonzónak találtam. A döntésemben ilyenformán a kalandvágy is szerepet játszott, itt volt a lehetőség, hogy változtassak, ráadásul első osztályú klubhoz szerződhettem – ezért úgy döntöttem, az Újpesthez igazolok.

Úgy tűnik, nem bántad meg a váltást…

Egyáltalán nem, nagyon szeretek itt lenni, nyugodtan mondhatom, minden tökéletes. Lehet, hogy megint csak sokakat meg fogok lepni ezzel, de sokkal jobban szeretek itt élni, mint Belgiumban. Nem tervezem, hogy valaha is elhagyjam Magyarországot.

Három évet húztál le Újpesten, ahol alapembernek, a csapat egyik legjobbjának számítottál. Miért döntöttél úgy, hogy nálunk szeretnéd folytatni?

Mint már mondtam, szeretem a kihívásokat. Ambiciózus csapathoz kerültem, amely lehető legjobb eredményt szeretné elérni a bajnokságban. Vezetőedzőnket, Pintér Attilát kiváló szakembernek tartom, és mindent egybevéve is tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel.

Nemrégiben érkeztél. Sikerült elfogadtatnod magad a csapattársakkal?

Nagyszerűek az első benyomásaim, eddig tényleg minden „kerek”. Örömmel kapcsolódtam be a munkába, nagyon tetszenek az edzések, a srácokkal is minden rendben, egyszóval kitűnően érzem magam. Remek csapatunk van, apait-anyait beleadva dolgozunk azért, hogy összeálljunk a bajnoki rajtra, és noha nem szeretek jósolgatni, azok alapján, amit eddig tapasztaltam, azt is el tudom képzelni, hogy az élmezőnyben végzünk.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Adamek
Flegma

Re: A volt újpestinek nagyon tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.28. 09:39

akkor neked a csecsemőevés és a toaletszolgaság is tetszeni fog
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.28. 10:44

Mevongouval és Osváthtal jól ki fog jönni
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.06.28. 11:07

Akkor egyedül van ezzel .
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.06.28. 12:23

Apád mit szólna ehhez?
kanoczrobert.hu

krisztian
Admin
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: krisztian » 2017.06.28. 12:41

Ez a Pintér remek edző és minden kerek téma ez ilyen előre megírt sablon? :D Mintha mindegyik frissen igazolt, ifjú akademista ezt mondaná :D
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
LAZIO GRANDE LAZIO! A ROMA LA LAZIO C’E’ SOLO LA LAZIO
دولة اسرائيل Facebook Torna Club
1526. augusztus 29. Nem felejtünk!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.28. 12:51

Szpari4Life írta:Apád mit szólna ehhez?

úgy todom az apja hitte Chaplin bánatát is, szóval bármi lehet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.28. 13:04

krisztian írta:Ez a Pintér remek edző és minden kerek téma ez ilyen előre megírt sablon? :D Mintha mindegyik frissen igazolt, ifjú akademista ezt mondaná :D

Tetszik a közeg, merész terveket szövögetnek és természetesen az edző személye is fontos, akit az egyik legjobbnak tart, szóval ez kihívás!
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.28. 13:15

"A volt újpestinek nagyon tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel"

Fú bazdmeg. :I
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”