Balajcza kőkeményen beszólt az Újpestnek

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.27. 21:57

Budapest . Szerinte neki és Kabátlknak is emiatt kellett menniük.

„Ennyi idősen már nem férek bele abba a koncepcióba, viszont Balogh Balázs elküldése nem a koncepcióról szól, ő huszonhat éves – mondta Balajcza Szabolcs a liláktól érdekes körülmények között távozó Balogh Balázsról. – Végig kell nézni azokon a neveken, hogy Kabát Péter, Dusan Vasziljevics, Asmir Suljic vagy Balajcza Szabolcs. Azoknak az embereknek, akiknek volt egy kis véleményük, el kellett jönniük Újpestről.” 

„Beszéltem Baloghgal és Kabáttal is, mi mindig újpestiek maradunk, de nagyon sok mindennek kell változnia ahhoz, hogy ezek a játékosok egyszer visszatérjenek Újpestre.”

Balajcza a siófoki szerződésével kapcsolatban elmondta, nem nyaralni ment a Balaton-parti alakulathoz, ahol hosszú távon számítanak rá.

Sokat kapott az Újpest, kórházba vitték a bajnokát - NB1.hu

Kórházba került az Újpest legjobbja

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Balajcza kőkeményen beszólt az Újpestnek

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2017.06.27. 22:33

Kabát legalább egy ajándék évet kapott a teljesítménye alapján, de szerintem Szabi is.

Balogh esete tényleg kevésbé érthető, őt nem bántam volna, ha marad. Ugyanakkor ő nem is ingyen ment, hanem a Tischler-féle üzlet részeként. Vaszke és Suljic pedig nem ez a kategória.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.06.28. 10:59

Szabi megkapta a bérelt helyét Siófokon, mégis az a legfontosabb neki, hogy vissza üzengessen.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.06.28. 11:28

Ez az Urbán-szindróma egyre szélesebb körben terjed.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.06.28. 11:44

Kifogástalan teljesítmény mellett rendben is lenne ez a szöveg.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.28. 11:45

Libritor írta:Kifogástalan teljesítmény mellett rendben is lenne ez a szöveg.

szerintem akkor sem nagyon, bár nem vagyok bennfentes, de ezek a példák nekem kurva falsak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.06.28. 17:04

T.Balajcza Szabolcs!

Hogy is kezdjem,hogy ne bántsalak meg,ez nehéz.Szidod azt a klubot amelyből sokáig éltél. Fejben pajti nem vagy rendben,a körülményekkel akarsz takarózni,ez a gyenge emberek megnyilvánulása,ha igazi profi lennél szó nélkül lépnél tovább. Nem engedhetsz meg magadnak bármit,a vélemény kinyilvánításának meg vannak a kulturált formái is.Hosszú évek óta átlag NB1-es kapus voltál (sőt sosem voltál nálam top kapus,nem véletlen hogy sosem voltál válogatott,csak kerettag),amíg tolták alád a lovat nem zavart, de most mikor észrevették hogy minek egy "ilyennek" ennyit fizetni elkezdesz háborogni.Nem vagy TE egy klubikon,sőt még csak klubhoz hű sem vagy. Hogy nyilatkozhatsz te mások nevében? Alap dolog mindig csak saját nevedben beszélj,másokra sosem hivatkozz ez is alap emberi dolog.Még lejjebb süllyedtél,mint ahol eddig voltál,pedig eddig sem voltál "sokkal a szar felett". Sok sikert Siófokon,ahol sosem lesz profi labdarúgás,mert amíg "ilyen emberek" mint te beférnek a kezdőbe az öltözőbe addig nagy a baj pajti.

Vissza: “www.nb1.hu”