10 milliárdból vinnék az ETO-t a legjobbak közé - NB2.hu
YBelga befektetők Győrben

10 milliárdból vinnék az ETO-t a legjobbak közé - NB2.hu
YBelga befektetők Győrben
ManBat írta:Az amúgy mostanában szúrt nekem szemet, hogy a csapat neve ETO FC Győr. A Győri ETO szóösszetétel Tarsoly által le volt védve?
Holpee írta:ManBat írta:Az amúgy mostanában szúrt nekem szemet, hogy a csapat neve ETO FC Győr. A Győri ETO szóösszetétel Tarsoly által le volt védve?
Tudtommal elég sok olyan nevet, illetve névkombinációt levédetett, amiben szerepel az "ETO" és az "ETO FC". :(
k11zoltan írta:Kíváncsi vagyok.
raab írta:k11zoltan írta:Kíváncsi vagyok.
ez nálad kb azt jelenti, hogy reméled nem jön össze
Reginald McFreez írta:raab írta:k11zoltan írta:Kíváncsi vagyok.
Mindig csak azok a feránya prekoncepiók. Mi van ha télleg chuck kiwi?
kristof98.haladas írta:Reginald McFreez írta:raab írta:
Mindig csak azok a feránya prekoncepiók. Mi van ha télleg chuck kiwi?
Utálja őket.Így mi mást jelentene? :D
Reginald McFreez írta:kristof98.haladas írta:Reginald McFreez írta:Mindig csak azok a feránya prekoncepiók. Mi van ha télleg chuck kiwi?
A jelenlegi információ alapján egyelőre csak azt, hogy kíváncsi. Nem tudjuk, mire. Az is lehet, hogy a hétfői Barátok Közt epizódra.
Reginald McFreez írta:kristof98.haladas írta:Reginald McFreez írta:Mindig csak azok a feránya prekoncepiók. Mi van ha télleg chuck kiwi?
A jelenlegi információ alapján egyelőre csak azt, hogy kíváncsi. Nem tudjuk, mire. Az is lehet, hogy a hétfői Barátok Közt epizódra.
raab írta:Reginald McFreez írta:kristof98.haladas írta:Utálja őket.Így mi mást jelentene? :D
szegényt valamikor nagyon régen átverte pár győri személy ezért úgy érzi csak egy a városra mért atomcsapás lehet méltó elégtétel...
Reginald McFreez írta:raab írta:Reginald McFreez írta:A jelenlegi információ alapján egyelőre csak azt, hogy kíváncsi. Nem tudjuk, mire. Az is lehet, hogy a hétfői Barátok Közt epizódra.
szegényt valamikor nagyon régen átverte pár győri személy ezért úgy érzi csak egy a városra mért atomcsapás lehet méltó elégtétel...
Engem minden héten átver a tiszalöki személy, be is vagyok rágva atommód, szóval akkor megértem.

Savaria1919 írta:Reginald McFreez írta:raab írta:
Engem minden héten átver a tiszalöki személy, be is vagyok rágva atommód, szóval akkor megértem.
Pláne, hogy hamarosan új dizájnúak lesznek arrafelé a vonatok. Kényelmesebbek nem lettek, cserébe legalább lesz egységes flottaszín.
Hogy ne csak offoljak: Remélem rövid időn belül sikerül a feljutás a győrieknek, jó kis meccseket játszottunk velük.
Savaria1919 írta:Reginald McFreez írta:raab írta:
Pláne, hogy hamarosan új dizájnúak lesznek arrafelé a vonatok. Kényelmesebbek nem lettek, cserébe legalább lesz egységes flottaszín.
Hogy ne csak offoljak: Remélem rövid időn belül sikerül a feljutás a győrieknek, jó kis meccseket játszottunk velük.
raab írta:k11zoltan írta:Kíváncsi vagyok.
raab írta:Reginald McFreez írta:kristof98.haladas írta:Utálja őket.Így mi mást jelentene? :D
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég