Storck külön megdicsérte az egyik hibázó játékosát

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.06. 07:05

Budapest – A kapitány szerint megfizettünk a hibáinkért.

Mint ismeretes, három újonc játékosunk hibája is kellett ahhoz, hogy tegnap sima, 3-0-s vereséget szenvedtünk Oroszországtól. A lefújás után Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya így értékelte a látottakat.

Bernd Storck: „Természetesen minden elvesztett mérkőzés fájdalmas, de a mai vereség különösen bosszantó. Leginkább figyelmetlenségekből és gyakorlatilag a semmiből kaptuk a gólokat, miközben próbáltunk támadni, uralni a játékot. Az, hogy a félidőre nulla kettő lett az állás, nagyon bosszantó volt. Ebből mindenképp tanulnunk kellA fiatal játékosaink kipróbálhatták magukat, kis tapasztalatot szerezhettek. Ellenfelünk nagyon erős volt, a végén pedig túl nyitottá váltunk, és még egy gólt kaptunk. Sok fiatal játékossal, köztük újoncokkal léptünk ma pályára, ebben pedig sajnos benne volt, hogy figyelmetlenségekből kapjuk a gólokat. Ezt a csapatot nem lehet összehasonlítani azzal, amelyik Portugália vagy Svájc ellen lépett pályára. Ez távlati együttes volt, ki akartuk próbálni a fiatalokat, illetve kompromisszumokat is kötöttünk: az európai kupákban induló magyar csapatok játékosai közül ezúttal nem mindenkit hívtam be, ezzel is visszaadva valamit az összetartások miatt elvett időből. Összességében így is erős csapattal álltunk ki, de a figyelmetlenségekért megfizettük a tanulópénzt. Emeljük ki a másodosztályból érkező Márkvárt Dávidot, aki nagyon jól szerepelt. Az oroszok a BL-ben és az El-ben edződnek, nem hibáztathatjuk a mieinket, hogy most nem sikerült ellenük.”

Újoncok hibái kellettek az oroszoknak a laza sikerhez - NB1.hu

Magyar-orosz 0-3

Adamek
Flegma

Re: Storck külön megdicsérte az egyik hibázó játékosát

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.06. 07:10

nagyon helyes, ahogy a megrendelő kéri
remélem Mákvirág csak az első fecske a tehetséggyárból
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 07:16

Adamek írta:nagyon helyes, ahogy a megrendelő kéri

Úgy volt, hogy elkapcsolok, de megnéztem a második félidőt is. Nem a vereség a gond, tudtam, hogy a FIFA-ranglista marhaság, azt is, hogy a ruszkik nem bravúrcsapat: teszik a dolgukat, sok mozgás, pontos passzok, trükk nuku, de ezt jól csinálják. Mi viszont olyan vérszegény produkciót toltunk, ami igencsak elkeserítő. Volt két-három megmozdulásunk, ami emlékeztetett futballra, semmi több, és ez nagyon kevés kilencven perc alatt.
Nem vagyok szakértő, de az nálam nem futball, hogy nagyon szépen tartjuk hátul a labdát. Szépen, a középpályások nem segítettek sokat hátul, és néha bizony centiken múlt, hogy nem tudott valamelyik Putyin-huszár meglódulni Gula kapuja felé.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.06. 07:21

BlancoAgilon38 írta:

Úgy volt, hogy elkapcsolok, de megnéztem a második félidőt is. Nem a vereség a gond, tudtam, hogy a FIFA-ranglista marhaság, azt is, hogy a ruszkik nem bravúrcsapat: teszik a dolgukat, sok mozgás, pontos passzok, trükk nuku, de ezt jól csinálják. Mi viszont olyan vérszegény produkciót toltunk, ami igencsak elkeserítő. Volt két-három megmozdulásunk, ami emlékeztetett futballra, semmi több, és ez nagyon kevés kilencven perc alatt.
Nem vagyok szakértő, de az nálam nem futball, hogy nagyon szépen tartjuk hátul a labdát. Szépen, a középpályások nem segítettek sokat hátul, és néha bizony centiken múlt, hogy nem tudott valamelyik Putyin-huszár meglódulni Gula kapuja felé.

talán egy Sándor Gyuri stabilitást adott volna a középpályán, esetleg a kreatív Szakály tesókat kipróbálhatná a májesztró
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.06.06. 07:26

Csak az első félórát láttam.Ez alapján Dzsudzsit el kéne egy időre felejteni.Csak amíg nem igazol egy normális bajnokságba.
Egy normális lövése nem volt,sokszor még a labdaátvétel is gondot okozott neki.Szóval nem kell a tapasztalatlan fiatalokra hivatkozni.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 07:38

Mrs.Dolcetti írta:Csak az első félórát láttam.Ez alapján Dzsudzsit el kéne egy időre felejteni.Csak amíg nem igazol egy normális bajnokságba.
Egy normális lövése nem volt,sokszor még a labdaátvétel is gondot okozott neki.Szóval nem kell a tapasztalatlan fiatalokra hivatkozni.

30+ a gyerek, neki már nem lesz normális bajnokság. Szarrá keresi még magát ott, ahol van, aztán Fradi.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.06. 09:11

Ennyi volt a Strók mágia! Ezért kár annyit fizetni és szabad kezet adni neki! Ezt bármelyik tólódásos, mágnestáblás, szolgalelkű is produkálná!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.06. 09:22

adrenalin69 írta:

Ennyi volt a Strók mágia! Ezért kár annyit fizetni és szabad kezet adni neki! Ezt bármelyik tólódásos, mágnestáblás, szolgalelkű is produkálná!

Nem tudom. A VB-kijutás teljesen reménytelen lett volna bárkivel, azért nem baszlatnám. De elbeszélgetnék vele, mert vannak érthetetlen dolgai.
Az EB-re csak kurva jól felkészítette a csapatot, igaz, kellett hozzá vagy 30-35 nap összetartás. Nem hiszem, hogy elfelejtette a szakmát.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 09:23

Cselszky írta:
adrenalin69 írta:

Nem tudom. A VB-kijutás teljesen reménytelen lett volna bárkivel, azért nem baszlatnám. De elbeszélgetnék vele, mert vannak érthetetlen dolgai.
Az EB-re csak kurva jól felkészítette a csapatot, igaz, kellett hozzá vagy 30-35 nap összetartás. Nem hiszem, hogy elfelejtette a szakmát.

A beszélgetés nem fog ártani, de én sem rúgnám ki.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.06. 09:38

adrenalin69 írta:

szerintem azok ennyit sem produkálnának, ettől függetlenül jár neki a picsázás mert beállni látszik egy bizonyos sorba, benne van a pakliban, hogy végleg meghülyült

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.06. 10:06

Cselszky írta:
adrenalin69 írta:

Irreleváns,hogy volt-e remény vagy sem! Ferröert nem lehet megmagyarázni vagy a tegnapi válogatást! A meccsről kár is beszélni!
Mellesleg, mit beszélgetnél vele? És ki legyen aki elbeszélgetne vele? piCsányi szól majd neki pl., hogy de kérlek alásan, miért raksz be a felcsúfi noném emberkéket?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adrenalin69 2017.06.06. 10:09-kor.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.06.06. 10:08

BlancoAgilon38 írta:
Mrs.Dolcetti írta:Csak az első félórát láttam.Ez alapján Dzsudzsit el kéne egy időre felejteni.Csak amíg nem igazol egy normális bajnokságba.

30+ a gyerek, neki már nem lesz normális bajnokság. Szarrá keresi még magát ott, ahol van, aztán Fradi.

Inkább Debrecen.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.06.06. 10:12

Nagyon hasonlított a svédek elleni meccsre. Lassú és kiszámítható volt a játékunk. Storck mániája, hogy birtokolni kell a labdát, így a biztonságos passzokat preferáljuk. Dominálnunk kell, így csak szökőévente tudunk kontrázni.

Labda nélküli játékunk egy káosz. Könnyen szétnyílunk. Végünk van, ha egy nálunk labdabiztosabb válogatottal találkozunk, ami mind az orosz, mind a svéd csapatra igaz.

Hátvédsorunkat rendkívül könnyen lehet zavarba hozni letámadással. Bonyolítja a problémát, hogy Kádár az egyetlen védőnk aki képes támadásokat indítani, azaz a középpályásokhoz eljuttatni a labdát. Lang életveszély, míg Vinicius lassú és körülményes.

Dzsudzsák nagyon-nagyon leépült. Fejben lassú. Futógyorsaságát teljesen elvesztette.

Mégsem a játékoshelyzet a leginkább aggasztó. Tetszik vagy nem tetszik, vissza kell találni a Dárdaival elkezdett biztonságos játékhoz. Itt a labda nélküli játék kell hogy legyen a kiindulópont. Zsákutca a jelenlegi játékunk, nincs hozzá játékosanyag.

Apropó játékosanyag: abban biztosak lehetünk, hogy Márkvárt nem válogatott szint, ahogy csapatából más sem. Egyáltalán beválogatni a magyar másodosztályból játékosokat nonszensz. Az elsőosztályból is nagyon necces. Lehet hogy korábban nem akartuk látni, elhinni, tudomásul venni, de a Fidesz lobbi igenis nagy befolyással van Storck keret kijelöléseire. Ez baj.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 10:13

Ferencváros // Man Utd írta:
BlancoAgilon38 írta:

Inkább Debrecen.

Ha meg tudják fizetni.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.06. 10:13

vagy elborult az agya a fickónak - ahogy hallani lehetett elég öntörvényű faszi - vagy elkezdett politikai megrendeléseket végrehajtani esetleg a kettő együtt
bármelyik is igaz, ha nem állít magán, takaroggyon
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.06. 10:34

BlancoAgilon38 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:
BlancoAgilon38 írta:30+ a gyerek, neki már nem lesz normális bajnokság. Szarrá keresi még magát ott, ahol van, aztán Fradi.

Inkább Debrecen.

Ha meg tudják fizetni.

Extra igényeket biztosan nem tudunk. Nem ikon ő Debrecenben, 2-3 évet focizott az A-ban. Nekem nem fájna, ha másfelé venné az irányt. Nem Dombi Tibi, de nem is egy Böőr Zoli. Ha haza akar igazolni, de pénzt is akar keresni, akkor menjen a Fradiba, Vidibe vagy Csútra.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.06. 10:37

Maradonapoli írta:vagy elborult az agya a fickónak - ahogy hallani lehetett elég öntörvényű faszi - vagy elkezdett politikai megrendeléseket végrehajtani esetleg a kettő együtt

Ha tényleg megrendelésre dolgozik, akkor valóban húzzon a faszba. Egyelőre érdemei elismerése mellett tehetné meg, később már nem biztos.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 10:40

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Inkább Debrecen.

Ha meg tudják fizetni.

Extra igényeket biztosan nem tudunk. Nem ikon ő Debrecenben, 2-3 évet focizott az A-ban. Nekem nem fájna, ha másfelé venné az irányt. Nem Dombi Tibi, de nem is egy Böőr Zoli. Ha haza akar igazolni, de pénzt is akar keresni, akkor menjen a Fradiba, Vidibe vagy Csútra.

Igaz. Attól tartok, hogy az igények nem fognak egy szint alá menni, szóval én a debreceni levezetésben nem igazán hiszek. Az utóbbi évek nem sikerültek neki sportszakmailag úgy, ahogy akár sikerülhettek volna. Az EB előtti pár meccsen és az EB-n is öröm volt nézni a játékát, előtte, utána nem.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.06. 10:45

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:vagy elborult az agya a fickónak - ahogy hallani lehetett elég öntörvényű faszi - vagy elkezdett politikai megrendeléseket végrehajtani esetleg a kettő együtt

Ha tényleg megrendelésre dolgozik, akkor valóban húzzon a faszba. Egyelőre érdemei elismerése mellett tehetné meg, később már nem biztos.

Na az biztos,hogy nem lesz! Attól várod,hogy észhez térítse vagy kibassza, aki a rendszer maga! Aki a rendszer működtetője és haszonélvezője? Láthattuk, hogy Pintért, már vagy 100-szor is kompenzálták, a csúfos tolódás miatt! Az eb. óta, két meccsen kellett volna,hogy villantson! Feröer ellen és most! Az eredmény ismert! Kérdem én tisztelettel, hogy ha tegnap nem az oroszok, ha nem egy spanyol válogatottal játszunk, megússzuk-e egy sima 3-assal?
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

seco
Légiós
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: seco » 2017.06.06. 10:50

nb1.hu12 írta:Bernd Storck: „...Emeljük ki a másodosztályból érkező Márkvárt Dávidot, aki nagyon jól szerepelt...

na ez a mondat mindent elmond...
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

Vissza: “www.nb1.hu”