Hemingway elárulta, miért távozott Rossi

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.29. 12:02

Budapest -Az erősítési tervekről is beszélt a tulajdonos.

A Honvéd Facebook-oldalának adott élő videóinterjút George F. Hemingway tulajdonos. Hemingway elmondta, Marco Rossi a csúcson szerette volna abbahagyni ( ezt mondta az olasz is szombat este), de hozzátette, olyan helyen is szeretett volna dolgozni, ahol jóval magasabb jövedelmek vannak. Kijelentette, ezt a kérését nem tudják teljesíteni.

Megszállták Budapest fontos nevezetességét a kispesti ultrák - kép - NB1.hu

Megszállták Budapest nevezetességét a Honvéd-szurkolók

Hemingway elmondta, a Honvéd június 12-én kezdi el a felkészülést, elsősorban az akadémiáról igazolnak majd, de van 2-3 kiszemeltjük is. Beszélt még a BL-meccsekről is.

BlancoAgilon38

Re: Hemingway elárulta, miért távozott Rossi

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.29. 12:05

Ezt a csúcson kell abbahagyni dolgot sosem értettem.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.29. 12:51

BlancoAgilon38 írta:Ezt a csúcson kell abbahagyni dolgot sosem értettem.

Érthetőnek tűnik számomra.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.29. 12:59

Cselszky írta:

Ha a csúcson vagyok, miért hagyom abba? Persze, ha nincsen benne több, vili, hogy nem megyek tovább. Így érthetőbb a dolog.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.29. 13:05

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:

Ha a csúcson vagyok, miért hagyom abba? Persze, ha nincsen benne több, vili, hogy nem megyek tovább. Így érthetőbb a dolog.

Van benne több? Érdemi erősítések nélkül mennek a BL-be, ráadásul szurkolók nélkül játszanak. A bajnokságban újrázásra nincs komoly esély. Több lóvét sem kap, miközben nyilván vannak megkeresései, jobb anyagi feltételekkel, szakmailag is vonzó kihívásokkal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2017.05.29. 13:07-kor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.29. 13:06

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Érthetőnek tűnik számomra.

Van benne több? Érdemi erősítések nélkül mennek a BL-be, ráadásul szurkolók nélkül játszanak. A bajnokságban újrázásra nincs komoly esély. Több lóvét sem kap, miközben nyilván vannak megkeresései, jobb feltételekkel, szakmailag is vonzó kihívásokkal.

Igen, erre gondoltam én is.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.29. 15:30

Rossit megértem,de Hemit nem. Van egy szerethető csapatunk,jó játékosokkal,jó edzővel,francért nem lehet egyben tartani?
Látszik hogyha van eredmény,akkor vannak szurkolók is,lenne jegybevétele is.
Ha Ő nem akar többet beletenni miért nem kilincsel szponzorért? Szíjjártó is ott pöffeszkedett szombaton,gondolom dagadt a melle.De egy rohadt szponzort az sem intéz.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Eastbay
Profi

HozzászólásSzerző: Eastbay » 2017.05.29. 15:49

Mrs.Dolcetti írta:Rossit megértem,de Hemit nem. Van egy szerethető csapatunk,jó játékosokkal,jó edzővel,francért nem lehet egyben tartani?
Ha Ő nem akar többet beletenni miért nem kilincsel szponzorért? Szíjjártó is ott pöffeszkedett szombaton,gondolom dagadt a melle.De egy rohadt szponzort az sem intéz.

Azért nem tudja/akarja egyben tartani a csapatot, mert kis szerencsével most 1 évre való költségvetést össze tud szedni játékoseladásokból. Ahhoz hogy egyben tartsa a csapatot, jóval magasabb fizut kellene ajánlania Rossinak, vagy Hidinek pl.
De ez is csak a szintentartásra lenne elég. És még ezzel sem garantált, sőt, a jövő évi jó szereplés. Az előrelépéshez, ahhoz hogy mondjuk legyen némi sansz az EL csoportkört megcsípni, nagyságrendekkel nagyobb költségvetés kellene, és nem is most kellene nekiállni dolgozni rajta, hanem 2-3-5 éve rajta kellene lenni az ügyön.
Szóval Hemi nagyon helyesen látja, hogy hol a helyünk a világban, az más kérdés, hogy lett volna 11-12 éve pénzügyileg is felturbózni a klubot, de nem tette.
Mondjuk személy szerint inkább legyünk minden évben hatodikak a bajnokságban, mint hogy Beavis elkommunizált közpénzétől függjünk. De azért nagyon örülök, hogy valaki beleköpött a Viktorék levesébe, és a legnagyobb boldogság, hogy a Kispest volt az:)
Karma is a bitch:D
CSAK

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.29. 15:55

Mrs.Dolcetti írta:Rossit megértem,de Hemit nem. Van egy szerethető csapatunk,jó játékosokkal,jó edzővel,francért nem lehet egyben tartani?

addig örülj ameddig Szíjjasék nem intéznek ezt vagy azt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ravanelli
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: ravanelli » 2017.05.29. 16:02

Úgy bírom ezt. Az a céljuk, hogy jövőre is kijussanak a nemzetközi porondra, de mikor kijutnak, a meccsek előtt eladnak néhány alapembert (vagy ép az edzőt), aztán meg már minél előbb ki akarnak esni onnét, hogy a kettős terhelés miatt ne menjen el a szezon eleje a bajnokságból.
"A játékosok még véletlenül se higgyék azt, hogy ők tisztelik meg a közönséget, hanem éppen fordítva. A játékos érezze magát megtisztelve, hogy egy nemzet színeit képviselheti a nagyvilágban. Ez egy íratlan törvénye a közösség képviseletének, és ez nemcsak a sportra, hanem a világon minden másra igaz." Grosics Gyula

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.05.29. 16:14

a NER-ben ez az egyik kedvenc magyarfocis társadalmi jelenségem :D mikor a Fradit, meg a Vidit kell orbánozni/kubizni/fideszezni, akkor fujj, közpénztolvaj kutya mind, de azért ha a saját csapatunkról van szó, akkor rögtön jó lenne, ha valaki intézne egy "szponzort"
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2017.05.29. 17:34

Szomoru ez valahol, de nagyon. Mar most feladva a BL. Igy nezve az egeszet kar igy elindulni, inkabb a olyat kellene engedni, aki akar is valamit elerni. Eppel,ha elmegy mar vege, de igy plane. Persze a Loki az ekes peldaja az egesznek, ahol 1-2 db igazalos kellett volna a sikerhez, de nem, jobb a bentmaradasert jatszaniegyesek szerint...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.05.29. 22:35

Hemi nem csak spúr, hanem koncepció híján is van. Ha már kirúgja az akadémia holland szakmai igazgatóját, akkor talán nem holland edzőt kellett volna kineveznie, hanem pl egy németet, akivel az új "akadémikus" Uwe Scherr össze tudna dolgozni. Tizensok évet dolgozott az ürge a Schalkénál, csak tudott volna valakit ajánlani, aki bevállalja a csapatot, és nagyobb vezetőedzői tapasztalattal rendelkezik, mint a hollandus. Bár ki tudja, lehet, hogy végigzongorázták a szóba jöhető neveket, de újfent kibukott Hemi zsugorisága.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”