Orosz: Doll építheti tovább az új Fradit

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.22. 09:44

Budapest – Orosz Pál szerint a fontosabb kérdések heteken belül eldőlnek

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója volt a DigiSport „Reggeli Start” című műsorának hétfői vendége. A sportvezető ismételten megerősítette pozíciójában Thomas Dollt, s beszélt az új szezonra várható ferencvárosi erősítésekről is.

„Thomas Doll marad a vezetőedző, függetlenül a 3. hely megszerzésétől és a kupadöntő eredményétől. Az ő feladata lesz felépíteni az új csapatot” – hűtötte le a kedélyeket sokadszorra is Orosz, amikor arról kérdezték, mennyire biztos a bajnoki címvédő, kupadöntős együttessel az NB I utolsó játéknapját megelőzően 4. helyen álló német szakember pozíciója. Az igazgató a gyengeség okaira is kitért: „Nagy Dominik, Nagy Ádám, Cristian Ramírez és Roland Lamah személyében sok sebesség és kvalitás távozott a csapatból, őket nem feltétlenül sikerült pótolnunk. Nem szeretnék neveket mondani, de néhány érkező nem hozta meg azt a minőséget, amit vártunk. Lehet, hogy nem volt megfelelő a hozzáállásuk. Csalódottak vagyunk, erősítenünk kell.”

Orosz elárulta, hogy az Európa-liga új szezonjára június 15-e a nevezési határidő, addigra pedig „el kell dőlnie a legfontosabb kérdéseknek. Magyar és külföldi játékosokkal is folynak tárgyalások. Uruguayból minőségi erősítés érkezhet, változások várhatók.”

Vihar előtti csendélet a Hungária körúton - NB1.hu

Újabb, utolsó esélyt kapott az MTK Budapest

Orosz elmondta továbbá, hogy a Ferencváros szívesen támaszkodik a saját nevelésű labdarúgóira, ám az eredménykényszer miatt nem funkcionálhat nevelőegyesületként. AZ NB III-ban szereplő, Lipcsei Péter által felkészített együttes megszűnésével kapcsolatban leszögezte: a szakmai stáb véleménye szerint az a futballista, aki 19 éves koráig nem tud a másodosztályban játszani, akkor később az élvonalbeli futballra sem lesz képes. „Lipcsei Péter sorsa még nem dőlt el, tárgyalunk vele” – közölte az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

RC
Moderátor

Re: Orosz: Doll építheti tovább az új Fradit

HozzászólásSzerző: RC » 2017.05.22. 10:02

Doll is kellően ambíciózus, szépen belesimult a magyar futballvalóságba.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.22. 10:18

már nagyon várom, hogy Cukic hosszabbít e
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.22. 12:01

Hibás döntés.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.05.22. 13:29

Legfeljebb Rossiban gondolkodhatnak alternatívaként, aki épp most viszont nem fogja elhagyni a Kispestet. Más edző nem nagyon van aki minőséget képvisel, ismeri a magyar közeget és elfogadná a ferencvárosi munkaviszonyokat. Talán Vignjevij, de őt érthető okok miatt nem fogják odavinni. Szivics még aki eszembe jut. Neki talán volt már konfliktusa Kubatovval.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.22. 14:14

Vénaszkenner írta:Legfeljebb Rossiban gondolkodhatnak alternatívaként, aki épp most viszont nem fogja elhagyni a Kispestet. Más edző nem nagyon van aki minőséget képvisel, ismeri a magyar közeget és elfogadná a ferencvárosi munkaviszonyokat. Talán Vignjevij, de őt érthető okok miatt nem fogják odavinni. Szivics még aki eszembe jut. Neki talán volt már konfliktusa Kubatovval.

Miért kellene ismerni a viszonyokat? Normálisan úgy működik, hogy vázoljuk a viszonyokat..
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.22. 14:31

Tovább építi. Éppen lefelé. Két év múlva kiesik a Fradi.

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.05.22. 14:46

Közben a Balkánon már dörzsölik a tenyerüket.Sarajevó,Tirana,idén felkészül Skopje? :)
HAJRÁ HALI!

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.05.22. 15:08

Reginald McFreez írta:
Vénaszkenner írta:Legfeljebb Rossiban gondolkodhatnak alternatívaként, aki épp most viszont nem fogja elhagyni a Kispestet. Más edző nem nagyon van aki minőséget képvisel, ismeri a magyar közeget és elfogadná a ferencvárosi munkaviszonyokat. Talán Vignjevij, de őt érthető okok miatt nem fogják odavinni. Szivics még aki eszembe jut. Neki talán volt már konfliktusa Kubatovval.

Miért kellene ismerni a viszonyokat? Normálisan úgy működik, hogy vázoljuk a viszonyokat..

Normálisan lehet. De ne csináljunk úgy, mintha a mai Ferencvárosban normális a helyzet. Egy Videotonban vagy Puskás Akadémiában jóval szabadabb az edző keze. Ott nincsenek pl. impulzív, futball analfabéta sportigazgatók, akik bármikor igazolhatnak játékosokat beleegyezésed nélkül.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.05.22. 15:29

A mostani keretből van vagy 6-8 ember, aki ha lelépne, lehet fel se tűnne (pl. nagyjából az összes német, esetleg Sternberg nem, bár ő se nagy szám, aztán Klein, 20 perce nem akadt, ami jól sikerült volna itt, Hajnal és Cukic nyugdíj (már két éve), a koreairól nem is tudom hirtelen, hogy egyáltalán itt van-e még, Nalepa is egy másik dimenzióban van hónapok óta stb.).

Dollnak is kb. ez az utolsó esélye. Ha a kupát is elcseszi, és megint első körös kiesést hoz össze valami akárki csapat ellen, akkor nem kell erőltetni, és legkésőbb ősszel/télen le kell váltani.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.05.22. 16:31

Nagyon nem tartom célszerűnek ezeket a kijelentéseket. Már nem csak a nemzetközi eredmény mindegy, a hazai is le van szarva, akkor is marad Doll. Hátra is dőlhet.

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.05.22. 19:29

Facebookon is írtam, ide is leírom
ˇsok sebesség és kvalitás távozott a csapatból, őket nem feltétlenül sikerült pótolnunk. Nem szeretnék neveket mondani, de néhány érkező nem hozta meg azt a minőséget, amit vártunkˇ
Pali bazmeg, Te hoztad ide ezt a sok selejtet, inkább a lemondáson kéne gondolkozni.
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.22. 19:35

Rejtély miért erőltetik ennyire ezt a fazont. Totál beszippantotta a gané ami a magyar edzőkre jellemző. Neki is jót tenne egy váltás, meg a Fradinak is.
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.22. 19:44

Gunners írta:Rejtély miért erőltetik ennyire ezt a fazont. Totál beszippantotta a gané ami a magyar edzőkre jellemző. Neki is jót tenne egy váltás, meg a Fradinak is.

Dollnak innen már csak lefelé vezet. Egy közel-keleti kaland, majd a kényszerzugivás miatt korai májátültetés. Értelmes helyre ő már nem fog kelleni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.22. 20:30

Reginald McFreez írta:
Gunners írta:Rejtély miért erőltetik ennyire ezt a fazont. Totál beszippantotta a gané ami a magyar edzőkre jellemző. Neki is jót tenne egy váltás, meg a Fradinak is.

Dollnak innen már csak lefelé vezet. Egy közel-keleti kaland, majd a kényszerzugivás miatt korai májátültetés. Értelmes helyre ő már nem fog kelleni.

Tehát előbb-utóbb jön hozzánk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.22. 20:35

BlancoAgilon38 írta:Tovább építi. Éppen lefelé. Két év múlva kiesik a Fradi.

Ámen!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.05.22. 20:46

adrenalin69 írta:

Ámen!

Hát mert az Neked, meg a magyar focinak aztán k*rva jó lenne.. Néha tényleg rásegítesz arra,hogy gyépésnek gondolunk.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.22. 20:47

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:

Tehát előbb-utóbb jön hozzánk.

Nagyonközel-keleti. :)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.22. 21:03

Xabi írta:
adrenalin69 írta:

Ámen!

Hát mert az Neked, meg a magyar focinak aztán k*rva jó lenne.. Néha tényleg rásegítesz arra,hogy gyépésnek gondolunk.

Nem ő a hibás. Én mondtam. Doll tiszta magyar lett. Mutogat másokra, ha nem úgy megy, ahogy tervezte.

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.05.22. 21:10

BlancoAgilon38 írta:
Xabi írta:
adrenalin69 írta:Ámen!

Nem ő a hibás. Én mondtam. Doll tiszta magyar lett. Mutogat másokra, ha nem úgy megy, ahogy tervezte.

Kvázi 'leokézza',hogy essen ki a Fradi. Biztos jó volt neki, amikor mi nem voltunk, és ő járhatott a 1500 fős meccsekre.. (Magas labda, mert a halhatatlanok miatt a hangulat oylan 8000 embernél is,mintha 300 lenne, de érthető a lényeg szerintem.. :) )

Vissza: “www.nb1.hu”