A közvetítésünk 1 percenként, automatikusan frissül!
U17-es Európa-bajnokság, negyeddöntő
Magyarország-Törökország 0-0

A közvetítésünk 1 percenként, automatikusan frissül!
U17-es Európa-bajnokság, negyeddöntő
Magyarország-Törökország 0-0
Gunners írta:Nem kell a nyomorék sípossal foglalkozni! Egyenlíteni kell mert szerintem jobbak vagyunk mint a törökök.
Libritor írta:Gunners írta:Nem kell a nyomorék sípossal foglalkozni! Egyenlíteni kell mert szerintem jobbak vagyunk mint a törökök.
Nem kell, de két ígéretes helyzetet akadályoztak meg szabálytalanul.
Gunners írta:Libritor írta:Gunners írta:Nem kell a nyomorék sípossal foglalkozni! Egyenlíteni kell mert szerintem jobbak vagyunk mint a törökök.
Nem kell, de két ígéretes helyzetet akadályoztak meg szabálytalanul.
Mondjuk az tény hogy a seggarc finoman szólva sem fúj korrekten.
famate írta:Gunners írta:Libritor írta:Nem kell, de két ígéretes helyzetet akadályoztak meg szabálytalanul.
Mondjuk az tény hogy a seggarc finoman szólva sem fúj korrekten.
Összevissza fúj a hülyéje, csomó apró szabálytalanságot sem fúj le, engedni akarja a test-test elleni játékot, de ez így elég random.
Gunners írta:famate írta:Gunners írta:Mondjuk az tény hogy a seggarc finoman szólva sem fúj korrekten.
Összevissza fúj a hülyéje, csomó apró szabálytalanságot sem fúj le, engedni akarja a test-test elleni játékot, de ez így elég random.
Az előbb amikor úgy felbaszták az emberünk a tizenhatos előtt mint a szart nem fújt semmit, utána közvetlenül Majnovics hasonló megmozdulását lefújja. Érdekes !
ManBat írta:A csoportkör után ez baromi nagy csalódás.
ManBat írta:A csoportkör után ez baromi nagy csalódás.
Gunners írta:ManBat írta:A csoportkör után ez baromi nagy csalódás.
Nemár ! Fájdalmas a kiesés, de tök korrektül tette szerintem a csapat a dolgát ma is. Jó kis játékosok lehetnek ezek a fiúk ha töretlen marad a fejlődésük. A fontos ez, nem pedig az eredmény itt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég