Statisztika: Szalainál nincs jobb csatár Európában - kép

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.16. 11:21

Európa - Nívós listát vezet a magyar csatár.

Döbbenetes adat került elő Szalai Ádámról azok után, hogy ezúttal a Mönchengladbach ellen duplázott a Bundesligában: a Hoffenheim nyerőembere átlagosan 76 percenként szerez gólt, aminél nincs jobb az európai topbajnokságokban

10/10: Nikolics duplázott, róla beszél Amerika - videó! - NB1.hu

10/10: Nikolics duplázott, róla beszél Amerika - videó!

BlancoAgilon38

Re: Statisztika: Szalainál nincs jobb csatár Európában - kép

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.16. 11:32

Szalai és Nikolics is duplázott, de sajnos látható, hogy mennyire képesek komoly csapatok ellen a magyar játékrendszerben. Szalai még csak-csak, de sajnos Niko teljesen használhatatlan.

Veres04
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Veres04 » 2017.04.16. 12:22

BlancoAgilon38 írta:Szalai és Nikolics is duplázott, de sajnos látható, hogy mennyire képesek komoly csapatok ellen a magyar játékrendszerben. Szalai még csak-csak, de sajnos Niko teljesen használhatatlan.

Szalai azért az EB-n a legfontosabb gólt csak belőtte, majd azóta a selejtezők során szerzett 4 gólt. Persze, Portugália ellen, úgy hogy a 16-os közeléig alig jutottunk, teljesen mindegy lett volna, ki a csatár.

Amúgy meg tavaly én is szidtam Storckot, hogy miért bízik Szalaiban. Élete legrosszabb formájában volt, még a legegyszerűbb labdák is elpattantak tőle. Nem örültem neki, hogy a válogatottban akarja felépíteni újra, miközben több csatárunk szórta a gólokat. De, az nyilvánvaló volt, hogy nem véletlen jutott a Bundesligáig korábban, érzi a kaput, és hatalmas küzdő. És utólag nagyon örülök, hogy bízott benne. Életem egyik legszebb emléke az osztrákoknak lőtt gólja. Azóta meg egy bl helyen álló csapatban is bizonyította, hogy sok mellőzés ellenére, kitartó edzésmunkával bármit el lehet érni, a válogatottban az EB óta kb. az egyetlen akinek nem esett vissza a formája. És ez a statisztika is zseniális. Mert 2-3 meccsen még lehet valakinek szerencséje, de ez már a 3. duplája, úgy, hogy ősszel alig jutott szóhoz. Szóval jelenleg ő a magyar focisták közül az, aki példakép lehet. Hatalmas szíve van, és megérdemli ezt a szezont, mert nem adta föl akkor sem, amikor semmi nem jött össze neki.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.16. 12:26

Veres04 írta:
BlancoAgilon38 írta:Szalai és Nikolics is duplázott, de sajnos látható, hogy mennyire képesek komoly csapatok ellen a magyar játékrendszerben. Szalai még csak-csak, de sajnos Niko teljesen használhatatlan.

Szalai azért az EB-n a legfontosabb gólt csak belőtte, majd azóta a selejtezők során szerzett 4 gólt. Persze, Portugália ellen, úgy hogy a 16-os közeléig alig jutottunk, teljesen mindegy lett volna, ki a csatár.

Amúgy meg tavaly én is szidtam Storckot, hogy miért bízik Szalaiban. Élete legrosszabb formájában volt, még a legegyszerűbb labdák is elpattantak tőle. Nem örültem neki, hogy a válogatottban akarja felépíteni újra, miközben több csatárunk szórta a gólokat. De, az nyilvánvaló volt, hogy nem véletlen jutott a Bundesligáig korábban, érzi a kaput, és hatalmas küzdő. És utólag nagyon örülök, hogy bízott benne. Életem egyik legszebb emléke az osztrákoknak lőtt gólja. Azóta meg egy bl helyen álló csapatban is bizonyította, hogy sok mellőzés ellenére, kitartó edzésmunkával bármit el lehet érni, a válogatottban az EB óta kb. az egyetlen akinek nem esett vissza a formája. És ez a statisztika is zseniális. Mert 2-3 meccsen még lehet valakinek szerencséje, de ez már a 3. duplája, úgy, hogy ősszel alig jutott szóhoz. Szóval jelenleg ő a magyar focisták közül az, aki példakép lehet. Hatalmas szíve van, és megérdemli ezt a szezont, mert nem adta föl akkor sem, amikor semmi nem jött össze neki.

Igen, igazad van. Ha csatár kell előre, őt választanám. Csak ugye a magyar válogatott nem egy folyamatosan támadó alakulat. Igaz az is, hogy Portugáliában elfáradt a birkózásban.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.16. 15:02

Becsülöm ezt a faszit.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.17. 13:50

Cselszky írta:Becsülöm ezt a faszit.

Nagy küzdő, sosem adja fel. Jogos, én is komálom.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.17. 14:44

nem kell, megnéztem, 193 centi
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.17. 14:48

Maradonapoli írta:

nem kell, megnéztem, 193 centi

Ez aztán a marmagasság.

Vissza: “www.nb1.hu”