Meglepetés? Józanító pofont kapott a DVSC Szivicséktől

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.12. 19:51

Mezőkövesd - Roppant fontos három pont hazai részről.

"Nem kaphatunk gólt" - tűzte ki egyértelmű célul az OTP Bank Liga 26., hétközi fordulójának DVSC elleni mérkőzése előtt Tomiszlav Szivics, a Mezőkövesd Zsóry vezetőedzője. Elvégre hatpontos rangadóról volt szó: a győzelmet elérő csapat a három pontnak köszönhetően egyértelmű lépést tett a kiesési zónától való menekülés felé. 

Jól kezdett az elmúlt hetekben egyre jobb formába lendülő Loki, a 3. percben lesgóllal jelezték, lehet keresnivalójuk Mezőkövesden - néhány pillanattal később a hazaiak jelezték, ők nem éppen így gondolják. Sós Bence passzát Lazar Veszelinovics lőtte a hálóba, s ez a gól nem csupán a vezetést, a megnyugvást is jelentett számukra. 

Hiába küzdött ugyanis derekasan a Debrecen (Szuk aktívan játszott), sokszor Danilovics mentette meg őket a második találattól - mely végül késett, de nem múlt: a meccs emberének is nevezhető kapus a 79. minutumban ismét kiszedhette a labdát kapujából, Strestík beadását Baracskai bólintotta a hálóba. S noha Tőzsér megpattanó szabadrúgásával szépített a Loki, ezúttal többre nem futotta: a kiesés réme még mindig ott lebeg a cívisvárosiak orra előtt...

Mezőkövesd Zsóry - DVSC 2-1 (1-0)

Gólszerző: Veszelinovics (7.), Baracskai (79.), ill. Tőzsér (82.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Tujvel, Pauljevic, Dinjar, Egerszegi, Góhér, Hudak, Molnár, Sós, Széles, Tóth, Veselinovics

Debreceni VSC: Danilovics, Feltscher, Ferenczi, Filip, Holman, Jovanovic, Mészáros, Sekulic, Szuk, Szatmári, Tőzsér  

Sárga lap: Szeles (20.), Holman (26.), Szuk, Hudák (66.)

Nézőszám: 1390 néző 

RC
Moderátor

Re: Meglepetés? Józanító pofont kapott a DVSC Szivicséktől

HozzászólásSzerző: RC » 2017.04.12. 22:10

Nem túl biztató ez a teljesítmény a Lokitól a hajrára nézve. Gyötrelmes győzelem a Gyirmót ellen, most meg vereség a leszállóágban lévő Mezőkövesdtől. Ezzel együtt szerintem bennmaradnak, és az MTK esik még ki.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.12. 22:15

Szarházi tetű banda. Holman a leginkább irritáló. Essünk ki a gecibe, aztán takarodhat mindenki, Holmantól kezdve Tőzséren, Sukon, Handzicson keresztül egészen Szimáig. Jöjjenek olyanok, akik ha focizni nem is tudnak, legalább küzdeni hajlandóak a klubért. Egy ennyire nemtörődöm, hazug tulajra sincs semmi szükség. A romokból kell itt újjáépíteni mindent, de ennek előfeltétele egy minimális morális alapzat visszaállítása.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.12. 22:36

az hittem, h a Loki behúzza, de tényleg nagyon szétcsúszott ez a csapat, nálunk legalább a 24. órában változtattak, de arrafelé mintha nem is érdekelné a vezetőséget, h mi lesz a gárdával
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.04.12. 22:49

Cselszky írta:Szarházi tetű banda. Holman a leginkább irritáló. Essünk ki a gecibe, aztán takarodhat mindenki, Holmantól kezdve Tőzséren, Sukon, Handzicson keresztül egészen Szimáig. Jöjjenek olyanok, akik ha focizni nem is tudnak, legalább küzdeni hajlandóak a klubért. Egy ennyire nemtörődöm, hazug tulajra sincs semmi szükség. A romokból kell itt újjáépíteni mindent, de ennek előfeltétele egy minimális morális alapzat visszaállítása.

Ugy látszik átragadt a "fiokcsapatrol" a nagy csapatra is :D

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.04.13. 07:26

Cselszky írta:Szarházi tetű banda. Holman a leginkább irritáló. Essünk ki a gecibe, aztán takarodhat mindenki, Holmantól kezdve Tőzséren, Sukon, Handzicson keresztül egészen Szimáig. Jöjjenek olyanok, akik ha focizni nem is tudnak, legalább küzdeni hajlandóak a klubért. Egy ennyire nemtörődöm, hazug tulajra sincs semmi szükség. A romokból kell itt újjáépíteni mindent, de ennek előfeltétele egy minimális morális alapzat visszaállítása.

Lesz majd itt morális talapzat Mészáros Lőrinc tulajlása alatt... :D
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.13. 07:33

őszintén szólva meginogtam, eddig biztos voltam az MTK kizuhanásában, de a debreceniek nem szeretnének lapos idényzárást
kicsit sajnálom, hogy mi későn ébredtünk, 2-3 meccsel hamarabb eresztünk le mi is beszállhattunk volna
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”