Cikkünk automatikusan 1 percenként frissül
kedd:
18.00 Vasas-Újpest
18.00 DVTK- Honvéd
szerda
18.00 MTK-Haladás
18.00 Mezőkövesd-DVSC
18.00 Gyirmót-Videoton
18.00 Paks-FTC

Cikkünk automatikusan 1 percenként frissül
kedd:
18.00 Vasas-Újpest
18.00 DVTK- Honvéd
szerda
18.00 MTK-Haladás
18.00 Mezőkövesd-DVSC
18.00 Gyirmót-Videoton
18.00 Paks-FTC
ManBat írta:http://www.m4sport.hu/2017/04/11/ide-kattintva-nezheti-eloben-a-diosgyor-honved-merkozest/
a Diósgyőrnek pedig kötelező pontokat szereznie, hiszen már csak 4 forduló van hátra és még mindig kiesőhelyen tanyázik
Vajon tudják, hogy már második éve 33 fordulós a bajnokság? De még 30 fordulóval se jönne ki.
SuperDepor írta:ez az, meg kell tartani
Maradonapoli írta:Eddig szavunk sem lehet a pontgyűjtögetésre, mondhatni tökéletes ütemben zajlik a dolog és játékban is nagy az előrelépés a korábbiakhoz képest, de az a megdöbbentő, hogy még így is kieső helyen állunk és a többiek még csak holnap játszanak... kemény lesz ez még így is... nagyon levitték mínuszba a csapatot, mindenféle szinten az elődök...
ManBat írta:Maradonapoli írta:Eddig szavunk sem lehet a pontgyűjtögetésre, mondhatni tökéletes ütemben zajlik a dolog és játékban is nagy az előrelépés a korábbiakhoz képest, de az a megdöbbentő, hogy még így is kieső helyen állunk és a többiek még csak holnap játszanak... kemény lesz ez még így is... nagyon levitték mínuszba a csapatot, mindenféle szinten az elődök...
a Haliban bízom nagyon, szerintem elkapják a 'zemtékát, de a Loki sem tűnt acélosnak (bár továbbra sem szeretném, ha ők esnének ki helyettünk)
viszont a vastagbetűs rész nagyon igaz, és ennek ismeretében még megdöbbentőbb, hogy nem is olyan rég még HF volt az ártatlan bárány aki ellen a csúnya játékosok összefogtak
Cselszky írta:A Diókat nagyjából le lehet húzni a listáról, Bódoggal megtáltosodtak. DVSC-MTK-Kövesd trió meccseli ezt le. Ha a politikai befolyásból indulok ki, mi vagyunk szopóágon.
ManBat írta:Cselszky írta:A Diókat nagyjából le lehet húzni a listáról, Bódoggal megtáltosodtak. DVSC-MTK-Kövesd trió meccseli ezt le. Ha a politikai befolyásból indulok ki, mi vagyunk szopóágon.
én őszintén szurkolok nektek, szerintem még lesz egy pár "érthetetlen" 3 pontotok úgy, mint hétvégén a Gyirmót ellen
jó lenne ha az MTK menne, már csak a Budapest-bajnokság elkerülése végett is
Maradonapoli írta:ManBat írta:Cselszky írta:A Diókat nagyjából le lehet húzni a listáról, Bódoggal megtáltosodtak. DVSC-MTK-Kövesd trió meccseli ezt le. Ha a politikai befolyásból indulok ki, mi vagyunk szopóágon.
én őszintén szurkolok nektek, szerintem még lesz egy pár "érthetetlen" 3 pontotok úgy, mint hétvégén a Gyirmót ellen
Ha már háromkívánság, remélem Szivics kiejti tállaiékat és marad a Loki és az MTK is.
ManBat írta:Maradonapoli írta:ManBat írta:én őszintén szurkolok nektek, szerintem még lesz egy pár "érthetetlen" 3 pontotok úgy, mint hétvégén a Gyirmót ellen
Ha már háromkívánság, remélem Szivics kiejti tállaiékat és marad a Loki és az MTK is.
aztán jövőre Soroksár, és a bajnokság fele 23 kerületbe tömörül? akkor már inkább a Kövesd maradjon
ManBat írta:Maradonapoli írta:ManBat írta:én őszintén szurkolok nektek, szerintem még lesz egy pár "érthetetlen" 3 pontotok úgy, mint hétvégén a Gyirmót ellen
aztán jövőre Soroksár, és a bajnokság fele 23 kerületbe tömörül? akkor már inkább a Kövesd maradjon
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég