Napi 300-400 szabadrúgás - hihetetlen adat az U17 ikonjáról!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.25. 13:23

Magyarország - A fiatal játékos útja erősen felfelé vezet.

Mint ismeretes, az U17-es válogatott Szoboszlai Dominik két szabadrúgásgóljával 2-1-re verte az oroszokat Eb-selejtezőn. A Borsnak a Salzburgban edződő fiatal magyar kiválóság édesapja, Zsolt árult el kulisszatitkot.

Kylian Mbappé lesz az új Thierry Henry? - NB1.hu

Kylian Mbappé sorra dönti meg Thierry Henry rekordjait.

"Nagyon boldog volt, hogy a felnőttválogatott is így örült a sikernek. Dominik rengeteget gyakorolja a szabadrúgásokat, napi 300-400-szor áll oda, különböző helyről. Helyezve, ívesen szeret lőni, ez sokszor meglátszik a végeredményen is" - fogalmazott.

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Napi 300-400 szabadrúgás - hihetetlen adat az U17 ikonjáról!

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.03.25. 13:35

Ennyi bazdmeg,így kell esztet csinyálni-e. Végül is profi futballistának készül vagy mi a lófasz. A többi nyomoréknak is így kéne csinálni,ha már ennyi lóvét felmarkolnak.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.25. 13:41

Vagy a papa túloz, vagy a srác tényleg komolyan gondolja.
kanoczrobert.hu

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.25. 13:55

Szpari4Life írta:Vagy a papa túloz, vagy a srác tényleg komolyan gondolja.

Sőt, az is lehet, hogy mindkettő. De az is lehet, hogy nem túloz. Mondjuk az a napi ~5-6 óra szabadrúgás nem lenne pempő... De hogy sokat gyakorol, az látszik.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.25. 15:58

Reginald McFreez írta:

Sőt, az is lehet, hogy mindkettő. De az is lehet, hogy nem túloz. Mondjuk az a napi ~5-6 óra szabadrúgás nem lenne pempő... De hogy sokat gyakorol, az látszik.

Hát meglátjuk. A tehetsége adott, jó akadémiára került, már csak szorgalom és egy kis szerencse kell hozzá. Két év múlva kiderül.
kanoczrobert.hu

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.25. 16:21

Szpari4Life írta:
Reginald McFreez írta:

Hát meglátjuk. A tehetsége adott, jó akadémiára került, már csak szorgalom és egy kis szerencse kell hozzá. Két év múlva kiderül.

Két év múlva, meg négy év múlva, meg tíz év múlva... a két év alatt azt érted, hogy szerződést kap a felnőtt csapatnál?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.25. 16:40

Reginald McFreez írta:
Szpari4Life írta:
Reginald McFreez írta:Sőt, az is lehet, hogy mindkettő. De az is lehet, hogy nem túloz. Mondjuk az a napi ~5-6 óra szabadrúgás nem lenne pempő... De hogy sokat gyakorol, az látszik.

Két év múlva, meg négy év múlva, meg tíz év múlva... a két év alatt azt érted, hogy szerződést kap a felnőtt csapatnál?

Két(vagy inkább három - azt hittem már 17) év múlva már látni fogjuk, hogy mennyire reális az, hogy igazi nagy név lesz a srácból. Nyilván ennek az egyik alappillére, hogy kerüljön be a felnőtt csapatba. A topklubok egyre inkább 20 éven aluli játékosokat céloznak meg, persze ettől függetlenül később is oda lehet érni. Mondjuk nem tíz év múlva, ha addigra sem kerül be a felnőttbe, akkor kezdődhet a Bajnering. :)
kanoczrobert.hu

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.25. 16:42

Szpari4Life írta:
Reginald McFreez írta:
Szpari4Life írta:Hát meglátjuk. A tehetsége adott, jó akadémiára került, már csak szorgalom és egy kis szerencse kell hozzá. Két év múlva kiderül.

Két(vagy inkább három - azt hittem már 17) év múlva már látni fogjuk, hogy mennyire reális az, hogy igazi nagy név lesz a srácból. Nyilván ennek az egyik alappillére, hogy kerüljön be a felnőtt csapatba. A topklubok egyre inkább 20 éven aluli játékosokat céloznak meg, persze ettől függetlenül később is oda lehet érni. Mondjuk nem tíz év múlva, ha addigra sem kerül be a felnőttbe, akkor kezdődhet a Bajnering. :)

Tíz év múlva már egy menő klub alapembere lesz, ha az ami. arra gondoltam.

kisbene
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: kisbene » 2017.03.26. 01:35

Van olyan volt Európa-válogatottunk aki akart edzés után gyakorolni, és az edző nem engedte neki... Ennyike.

MindigÚjpest írta:Ennyi bazdmeg,így kell esztet csinyálni-e. Végül is profi futballistának készül vagy mi a lófasz. A többi nyomoréknak is így kéne csinálni,ha már ennyi lóvét felmarkolnak.
„Józsi nemegyszer ébred úgy, hogy edzésre akar menni. Azt kérdezi t?lem: hol vannak a fiúk, hol van a csapata? A gy?rit azt még mindig nagyon szereti…”

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.03.26. 10:47

kisbene írta:Van olyan volt Európa-válogatottunk aki akart edzés után gyakorolni, és az edző nem engedte neki... Ennyike.

MindigÚjpest írta:Ennyi bazdmeg,így kell esztet csinyálni-e. Végül is profi futballistának készül vagy mi a lófasz. A többi nyomoréknak is így kéne csinálni,ha már ennyi lóvét felmarkolnak.
Elég szomorú,de ha nagyon akarom azért megtalálom a módját. Csak hát ezek ezt a szót nem is ismerik,már ha munkáról és gyakorlásról van szó. Annál inkább,ha az éjszakába kell menni.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”