Derbi: Gera döntött, a lelátón sokkal jobb volt a színvonal

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.04. 19:58

Magyarország – Az év egyik kihagyott ziccere miatt is vesztett az Újpest.

Újpest-FTC 0-1

Derbi!

Remek hangulat, feszültség, férfias küzdelem nagy taktikai csata. Ezek a kiemelt rangadók legfőbb jellemvonásai a világon mindenhol, és teljesen mindegy, hogy a Boca Juniors-River Plate, vagy az Újpest-Ferencváros mérkőzésről, vagy a többiről beszélünk.

A legjobb persze az, főleg a semleges nézőknek, ha rengeteg gólt is láthat a publikum, de már a mérkőzés elején lehetett érezni, hogy ez most nem az az összecsapás lesz. Pedig próbált dominálni az Újpest az elején, lehetőségei is voltak, ám az igazi ziccer az első félidő végéig váratott magára. Ekkor Sternberg tört be a tizenhatoson belülre, lőtt is Mohl szorításából 14 méterről, de Balajcza hatalmas bravúrral hárított.

Összefoglaló a 22. forduló meccseiről

De ekkor már 1-0-ra vezetett a Ferencváros, és talán az Újpest kapusa akkor is véd, ha Gera 17 méteres szabadrúgása után nem pattan meg az egyik védőn a labda. De így tett, ezzel becsapva a rutinos, még mindig remek formában lévő kapuvédőt.

A hazaiak (támadó)játékán nagyon érződött, hogy Bardhi és Diarra nem léphetett pályára, de Kleinheisler távollétében a Fradi sem volt annyira lendületes, mint elvárható lett volna, Nalepa kiesése miatt meg a védekezésüket is jobban meg kellett szervezniük a vendégeknek.

Fordulás után maradt a harc, nem emelkedett a játék színvonala. A Ferencváros türelmesebb volt, a hazaiakon továbbra is érződött, hogy nem tudnak mit kezdeni a két legjobbjuk hiányával. A hajrá kezdetekor Lázok lehet, hogy az év egyik legnagyobb ziccerét hagyta ki, de ettől még mentek előre a meccs végéig elkeseredetten a lilák.

Az egyenlítés azonban már nem jött össze, így a Honvéd elleni kupavisszavágón a győztes útra visszatérő Ferencváros újabb lélektanilag nagyon fontos találkozót nyert meg.

Az NB I-es bajnokság állása

OTP Bank Liga 2015/2016

A Videoton, a Honvéd, a Vasas és az FTC tovább harcol az aranyéremért, de ha az Újpestbe visszatérnek a hiányzói, Hazard utoléri magát, akkor játéktudásban a lilák is a legjobbak szintjén lesznek

A meccsen remek volt a hangulat, mindkét tábor kitett magáért, a többségbe lévő újpestiek miatt volt a leginkább élvezetes a meccs, mert a lelátón sokkal jobb volt a színvonal, mint a pályán.

Reakciók az NB I 22. fordulójának mérkőzéseiről - NB1.hu

zaggar
Sztár

Re: Derbi: Gera döntött, a lelátón sokkal jobb volt a színvonal

HozzászólásSzerző: zaggar » 2017.03.04. 20:05

Ebben a párosításban még nem láttam ilyen meccset. Egyetlen értékelhető momentuma sem volt egyetlen játékosnak se, tekintve, h a gól is megpattanó labdából született. Az egész mezőny legjobbja az összes apró hibája ellenére a játékvezető volt. Hihetetlen.
(a 8000 nézőből nem csodálnám, ha 7000 ember évekig nem nézne ki egyetlen magyar futballpályára se meccsnapokon, és nem a rossz eredmény miatt..)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2017.03.04. 20:19

zaggar írta:Ebben a párosításban még nem láttam ilyen meccset. Egyetlen értékelhető momentuma sem volt egyetlen játékosnak se, tekintve, h a gól is megpattanó labdából született. Az egész mezőny legjobbja az összes apró hibája ellenére a játékvezető volt. Hihetetlen.
(a 8000 nézőből nem csodálnám, ha 7000 ember évekig nem nézne ki egyetlen magyar futballpályára se meccsnapokon, és nem a rossz eredmény miatt..)

osztom, kiveve az elso mondatot.
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.04. 20:23

Frissen mázolva :D
Lassan ott tartunk, hogy az elmúlt években többször nyerünk a lilák ellen a Megyerin, mint otthon.
Borzalmas meccs volt amúgy, minden tekintetben, de most a győzelem volt a lényeg, az meg zsebben.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Noo99
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Noo99 » 2017.03.04. 22:38

Szerintem Böde visszahúzása piri volt. Lovrencsics mostanában nem előszöri elfogadható teljesítménye ér még említést.
Jegyzõkönyvben: "... azt mondta a 3-as számú játékos, hogy "Köpd ki a sípot és szo..jál le!!". Miután ez megtörtént, kiállítottam a játékost..."

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2017.03.04. 22:44

Noo99 írta:Szerintem Böde visszahúzása piri volt. Lovrencsics mostanában nem előszöri elfogadható teljesítménye ér még említést.

Milyen visszahúzás? Bödét nem lehet visszahúzni. 100kg az 100kg.
Bárminek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.
Hajrá Újpest! MLSZ takarodj! Roderick takarodj!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.04. 23:45

rég nem néztem meccset, gondoltam hátha, aztán döbbenetesen szar meccset kaptam, az utolsó 20 percben kétszer elnyomott az álom és csak HB István indokolatlan felnyerítése ébresztett föl
sok ilyen meccs kellene, hogy végleg eltűnjenek a nézők
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2017.03.05. 09:03

Sajnálatos az eredmény, de ezúttal nem vágott földhöz. Ez van.

A stadion felújításának egyes elemei elképesztőek. A tábor mögötti WC például ugyanúgy bokáig vízben-húgyban áll, mint korábban a másik. De azt se nagyon értem, hogy miért kell a hazaiak közé ütközőszektor. Nevettünk ezeken, pedig zokogni kéne.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.05. 09:06

Deep Purple írta:Sajnálatos az eredmény, de ezúttal nem vágott földhöz. Ez van.

A stadion felújításának egyes elemei elképesztőek. A tábor mögötti WC például ugyanúgy bokáig vízben-húgyban áll, mint korábban a másik. De azt se nagyon értem, hogy miért kell a hazaiak közé ütközőszektor. Nevettünk ezeken, pedig zokogni kéne.

Ezek szerint kész a felújítás?

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2017.03.05. 10:06

BlancoAgilon38 írta:

Tudomásom szerint.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.05. 10:34

Deep Purple írta:
BlancoAgilon38 írta:

Tudomásom szerint.

Fasza lett.

Vissza: “www.nb1.hu”