Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.10. 20:45

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:A kecskeméti meg a diósgyőri lelátók jól néztek ki, de ez az egerszegi megintcsak foghíjas.

a összes tetvedék nersevik tolvajt lámpavasra húzatnám, aki most diósgyőrben bármilyen pozícióba is ki van nevezve

Alkuképes, hogy inkább karóba?

mehet az is
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Megismerni a kulákot feketevágásról, földbe ásott búzájáról, rejtett aranyáról.
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.10. 20:55

Maradonapoli írta:
zaggar írta:A kecskeméti meg a diósgyőri lelátók jól néztek ki, de ez az egerszegi megintcsak foghíjas.

a összes tetvedék nersevik tolvajt lámpavasra húzatnám, aki most diósgyőrben bármilyen pozícióba is ki van nevezve

Az mondjuk tényleg kemény, h egyetlen kapuralövéssel sem próbálkoztak, legalábbis a statisztika ezt írja az eredmenyek.com-on. Egyáltalán így minek mennek ki a pályára? Szóljanak telefonon a Kubatovnak, h nem is kell utazniuk, megkapják a 3 pontot, oszt jóccakát.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.10. 21:36

zaggar írta:
Maradonapoli írta:

Az mondjuk tényleg kemény, h egyetlen kapuralövéssel sem próbálkoztak, legalábbis a statisztika ezt írja az eredmenyek.com-on. Egyáltalán így minek mennek ki a pályára? Szóljanak telefonon a Kubatovnak, h nem is kell utazniuk, megkapják a 3 pontot, oszt jóccakát.

Volt egy kapufájuk (csak gondolom, azt nem számolják be), de ezenkívül elvileg semmi. Mindenesetre annak alapján, amennyit láttam belőle, elég halvány volt a Diósgyőr.

Jövő héten jönnek hozzánk, jó lenne elkapni őket, mert tavaly egyszer sem sikerült. Győzelemmel talán meg is ingatnánk a padot Ragyenkovics alatt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.11. 17:04

Van némi feszkó Győrben.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.08.11. 17:17

Győri tábor kit szid rendületlenül?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.08.11. 17:48

SuperDepor írta:Győri tábor kit szid rendületlenül?

Bíró, MLSZ, MTK
Ave Savaria!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.08.11. 17:50

Heves lelátói megnyilvánulások a következő meccsen is várhatóak, de ott mindkét részről :)
Ave Savaria!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.11. 18:45

Bognár Gyuri: “Jól jött volna most egy hét szünet, hogy keddre teljesen rendben legyünk, de úgy látszik, Magyarországon csak a Ferencvárosnak lehet halasztani…”
:cool:

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.08.11. 18:50

Éreztem, hogy megnyer(het)i ezt a meccset az Újpest, de 3-0-s félidőre nem számítottam.
Ave Savaria!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.11. 19:05

RC írta:Éreztem, hogy megnyer(het)i ezt a meccset az Újpest, de 3-0-s félidőre nem számítottam.

Elég gatya állapotban vannak a fehérváriak, a ciprusi út betehetett nekik, 3 helyen változott a kezdő, de az a 3 is pályára lépett Nicosiaban. Elég szűkösnek tűnik a keretük ehhez, úgy néz ki.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2024.08.11. 19:31

Cselszky írta:
RC írta:Éreztem, hogy megnyer(het)i ezt a meccset az Újpest, de 3-0-s félidőre nem számítottam.

Elég gatya állapotban vannak a fehérváriak, a ciprusi út betehetett nekik, 3 helyen változott a kezdő, de az a 3 is pályára lépett Nicosiaban. Elég szűkösnek tűnik a keretük ehhez, úgy néz ki.

Pető sem a legerősebb láncszem szerintem

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.11. 19:55

Ő Kovács Zoli fia? :o
Nézem, hogy jövő héten lesz csak 17 éves. Szép.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2024.08.11. 20:19

Erős kezdés…

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.11. 20:34

Ezt a meccset mindenképp hozni kellett, egyrészt az ótvar kezdés miatt, másrészt mert az ellenfél lestrapálva, fáradtan érkezett. (tudod Jenő, nem igazán hátrány az, ha a csapatod nem szerepel nemzetközi kupában, ellenben az első négy bajnoki ellenfeled meg igen, de hát tudsz te ennél nagyobb ökörségeket is mondani). Szép is az eredmény, ugyanakkor..1.az első gólig kb a pech tartotta vissza a videotont attól, h megszerezze a vezetést, sokat kell még kalapálni ezen a védelmen, mert bőven van mit. 2. nem profi csapat ez, egy igazi profi csapat, vagy akárcsak pár profi játékos ment volna a negyedik után is előre, az ötödik, hatodik, hetedik gólért is, nem azért, h szégyenbe hozza az ellenfelet - egy profi nem is az ellenféllel kell, h foglalkozzon - hanem, hogy a saját dicsőségét, önbizalmát növelje, újabb gólokkal, gólpasszokkal. Jó magyar szokás szerint leállt a brigád. (tavaly hasonlót produkáltak asszem a KTE ellen, az majdnem el is ment a végén). 3. Én még mindig nem értem, h mitől jobb az a Karamoko azoknál, akik előtte itt voltak. 4. a nézőszám harmadával esett a felcsút elleni meccshez képest, holott a vidi tradicionális klub, egy semlegest is inkább érdekel, mint az a lószar--talán az 5-6000 stabilizálódik (legyen így, bár nem hiszem). 5. Azért jár a taps, de véresre még nem verném ettől a tenyerem.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.11. 21:21

zaggar írta:4. a nézőszám harmadával esett a felcsút elleni meccshez képest, holott a vidi tradicionális klub, egy semlegest is inkább érdekel, mint az a lószar--talán az 5-6000 stabilizálódik (legyen így, bár nem hiszem).

Nem meglepő, hogy 2 meccs 0 pont után nem mentek ki 9 ezren.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.08.11. 22:03

Ilyenkor azért szólhatnál... -.-

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.08.11. 22:06

Amúgy az MTK vezeti a tabellát.

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.12. 07:54

Cselszky írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Tényleg már csak egy kapus-igazolásra van a Fradi a teljes légiósítástól. Hát hogy egy nyertes meccsre, mutatóba se hoznak be magyart ez már szégyen baszki.

ezt regélem folyamat
de nyilván mindenre megvan a szekta magyarázata

Elnök úr már évekkel ezelőtt elmondta a receptet:
“Ha a magyar játékosok ezt akarják, akkor többen lesznek a Fradiban. … Minden a magyar játékosok akaratán múlik. Mi sok magyar labdarúgót akarunk. De annak a magyarnak, aki most be akar kerülni a Fradiba, jól kell teljesítenie. … Akarni kell. Oda kell állni, alázattal, szorgalommal – soha fel nem adni!”

Nem akarnak eléggé + nem teljesítenek jól. Eszerint ennyi.

Logikai alapon, a Fradiból kiindulva, lehet, hogy a magyar gazdaság is jobban teljesítene, ha tele lenne az ország migránsokkal.
ETO

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2024.08.12. 09:22

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:ezt regélem folyamat

“Ha a magyar játékosok ezt akarják, akkor többen lesznek a Fradiban. … Minden a magyar játékosok akaratán múlik. Mi sok magyar labdarúgót akarunk. De annak a magyarnak, aki most be akar kerülni a Fradiba, jól kell teljesítenie. … Akarni kell. Oda kell állni, alázattal, szorgalommal – soha fel nem adni!”

Logikai alapon, a Fradiból kiindulva, lehet, hogy a magyar gazdaság is jobban teljesítene, ha tele lenne az ország migránsokkal.

Tele is van, csak legálisan, és vendégmunkásnak becézzük őket.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.12. 09:42

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:ezt regélem folyamat

jaja, meg Kubatovból is több kellene ezek szerint
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”