HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.11. 20:34
Ezt a meccset mindenképp hozni kellett, egyrészt az ótvar kezdés miatt, másrészt mert az ellenfél lestrapálva, fáradtan érkezett. (tudod Jenő, nem igazán hátrány az, ha a csapatod nem szerepel nemzetközi kupában, ellenben az első négy bajnoki ellenfeled meg igen, de hát tudsz te ennél nagyobb ökörségeket is mondani). Szép is az eredmény, ugyanakkor..1.az első gólig kb a pech tartotta vissza a videotont attól, h megszerezze a vezetést, sokat kell még kalapálni ezen a védelmen, mert bőven van mit. 2. nem profi csapat ez, egy igazi profi csapat, vagy akárcsak pár profi játékos ment volna a negyedik után is előre, az ötödik, hatodik, hetedik gólért is, nem azért, h szégyenbe hozza az ellenfelet - egy profi nem is az ellenféllel kell, h foglalkozzon - hanem, hogy a saját dicsőségét, önbizalmát növelje, újabb gólokkal, gólpasszokkal. Jó magyar szokás szerint leállt a brigád. (tavaly hasonlót produkáltak asszem a KTE ellen, az majdnem el is ment a végén). 3. Én még mindig nem értem, h mitől jobb az a Karamoko azoknál, akik előtte itt voltak. 4. a nézőszám harmadával esett a felcsút elleni meccshez képest, holott a vidi tradicionális klub, egy semlegest is inkább érdekel, mint az a lószar--talán az 5-6000 stabilizálódik (legyen így, bár nem hiszem). 5. Azért jár a taps, de véresre még nem verném ettől a tenyerem.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."