Maradonapoli írta:Gyurcsónak állítólag megmondták Cipruson, hogy feliscsút, leisút, elégedetlenek a hozzáállásával. Hová adjuk el? Legyen Dunaszerdahely, vagy egyből a mennyeiben keressünk neki csapatot? várom a tippeket!
Vidi
Maradonapoli írta:Gyurcsónak állítólag megmondták Cipruson, hogy feliscsút, leisút, elégedetlenek a hozzáállásával. Hová adjuk el? Legyen Dunaszerdahely, vagy egyből a mennyeiben keressünk neki csapatot? várom a tippeket!
Mech írta:Maradonapoli írta:Gyurcsónak állítólag megmondták Cipruson, hogy feliscsút, leisút, elégedetlenek a hozzáállásával. Hová adjuk el? Legyen Dunaszerdahely, vagy egyből a mennyeiben keressünk neki csapatot? várom a tippeket!
Vidi
Adamek írta:Maradonapoli írta:Gyurcsónak állítólag megmondták Cipruson, hogy feliscsút, leisút, elégedetlenek a hozzáállásával. Hová adjuk el? Legyen Dunaszerdahely, vagy egyből a mennyeiben keressünk neki csapatot? várom a tippeket!
Union FC
Mech írta:Ennyire hiányzott a győrieknek az NB1? 10 év után az első hazai meccsen nincs ránézésre 4.000 néző sem.
Cselszky írta:Ez eddig nulla, helyzetig sem jutottunk, a játékunk tempója értékelhetetlen.
Cselszky írta:Ez eddig nulla, helyzetig sem jutottunk, a játékunk tempója értékelhetetlen.
Mech írta:Ennyire hiányzott a győrieknek az NB1? 10 év után az első hazai meccsen nincs ránézésre 4.000 néző sem.
RC írta:Mech írta:Ennyire hiányzott a győrieknek az NB1? 10 év után az első hazai meccsen nincs ránézésre 4.000 néző sem.
Többen vannak azért szerintem.
Mech írta:RC írta:Mech írta:Ennyire hiányzott a győrieknek az NB1? 10 év után az első hazai meccsen nincs ránézésre 4.000 néző sem.
Többen vannak azért szerintem.
Valóban, 5138 lett a hivatalos. Bár Győrben kritikán aluli volt mindig is a beengedés, szóval simán lehet, hogy amikor írtam még 4000-en sem voltak bent. :D
Kár, hogy Oszi fia annyit sem ért a szakmához, mint innen bármelyikünk. Csúfos kiesés lesz ebből, nem tudom mit gondolt a győri vezetőség az nb1-ről.
banok írta:Mech írta:RC írta:Többen vannak azért szerintem.
Valóban, 5138 lett a hivatalos. Bár Győrben kritikán aluli volt mindig is a beengedés, szóval simán lehet, hogy amikor írtam még 4000-en sem voltak bent. :D
Kár, hogy Oszi fia annyit sem ért a szakmához, mint innen bármelyikünk. Csúfos kiesés lesz ebből, nem tudom mit gondolt a győri vezetőség az nb1-ről.
A DAC-t is osztják rendesen a Facebookon a csúfos KL kiesés miatt...
banok írta:Mech írta:RC írta:Többen vannak azért szerintem.
A DAC-t is osztják rendesen a Facebookon a csúfos KL kiesés miatt...
Cselszky írta:Rebesgetik, hogy Ojediran és Dreskovics is az utolsó (vagy egyik utolsó) meccsét játszhatta nálunk. Nagy érvágás mindkettő, de Drazsét el kell adni, ha pénzt akarunk látni belőle, ami pedig Hamzit illeti, ha tényleg a Ligue 1-be vinnék, akkor érthető, hogy távozik.
Mech írta:Cselszky írta:Rebesgetik, hogy Ojediran és Dreskovics is az utolsó (vagy egyik utolsó) meccsét játszhatta nálunk. Nagy érvágás mindkettő, de Drazsét el kell adni, ha pénzt akarunk látni belőle, ami pedig Hamzit illeti, ha tényleg a Ligue 1-be vinnék, akkor érthető, hogy távozik.
Szuhodovszkival vajon mi lehet a terv? Tegnap sem cserélte be a szerb. Nagyon ígéretes pályafutás hullik szét, akkor inkább engednék el, még anyagi bukóval is. Ennyire nem érzi jól magát Debrecenben?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 150 vendég