sznot írta:Adamek írta:Cselszky írta:A játék elég silány, de az eredményeket (a dánok elleni kivételével) eddig összemákolta, illetve a csapat rutinból kiizzadta, úgyhogy nincs elég ok a kirúgására. Fejlődést nem látni, nem tudom, hogy ez a két hét elég lesz-e neki valamire. Nekem úgy tűnik, a játékosok sem rajonganak érte.
a játékosok vagy őt nem szeretik vagy még pénzek csúszását tudom elképzelni, de nagyon lélektelen a brigád
szerintem a meccsről-meccsre fogyó ám egyre kritikusabb hangú nézők mondanivalója előbb vagy utóbb az elefántcsonttoronyba is behatol
nem volt véletlen tegnap a 4 magyar sem a kezdőben, próbálkoznak a szájak befogásával, a válogatott+MK szünet soha nem jött még ilyen jókor ezeknek, de ha utána se jön valami frissebb játék akkor gondolom jön a kurva gyenge után a Jenci takarodj is
annak meg ritkán szoktak ellenállni nálunk hosszútávon
Csodálkoznék ha pont a Fradinál csúsznának a fizetések.
pedig nagy lehet a sz*r, pl. az erdélyi nersevik propagandamédiától is milliárdokat vontak meg, a propagandisták 70 %-át elküldték, az pusmogják hogy gyakorlatilag államcsőd van kishazánkban, csak nincs nyilvánosan bevallva