Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.19. 11:08

SuperDepor írta:Ha ne veszi le az szrt a Diósgyőr meccseit, akkor rögtön meg kell tenni amikor megjelenik. Kisvárda Diósgyőr a következő, bár ott a hazaiak is beleszarnak, 1,30 csak lesz rá

gondolkohatnak úgy a várda spílerei, hogy magasab az odds a diósnak és akkor inkább lefekszenek nekik
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.19. 14:40

Maradonapoli írta:Hivatalos közlemény!

Ezúton kívánom tájékoztatni a nyilvánosságot, hogy a mai nappal lezárom szurkolói kötődésemet a Kazincbarcikai SC csapatához.

Az elmúlt időszakban legjobb tudásom szerint, elkötelezetten és méltó módon támogattam a klubot. Meggyőződésem, hogy szurkolóként mindent megtettem annak érdekében, hogy hozzájáruljak a csapat sikereihez. A legutóbbi eredmények, különös tekintettel a kiesésre, valamint a mutatott játék minősége azonban számomra már nem képvisel olyan színvonalat, amellyel azonosulni tudok.

Mindezek alapján úgy döntöttem, hogy a továbbiakban nem tekintem magam a Kazincbarcikai SC szurkolójának. Szurkolói elvárásaim és igényeim alapján a jövőben egy NB I-es csapat támogatását tartom indokoltnak.

Azt, hogy a későbbiekben mely élvonalbeli klub mellett köteleződöm el, egy későbbi időpontban fogom nyilvánosan kommunikálni.

Köszönöm mindazoknak, akikkel együtt szurkolhattam az elmúlt időszakban!

Maradok sportbaráti üdvözlettel:

Maradonapoli

Olvasom a sajtóban, hogy máris üzent neked Csokis Máté:
“Most beszéljünk azokról, akik egyszer csak hirtelen fojtogatónak kezdték érezni a hazai levegőt. A mi kis házi árulóink, akik bár sokan vannak, sose felejtsük el a nevüket!
A teljesség igénye nélkül csak egy két kedvencemet említem, majd szánunk rájuk egyszer több időt.
Maradonapoli, aki évek alatt közel 3 milliárdot kapott a fórumos műsoraira, de pont a kieséskor kezdte el azt érezni, hogy neki kétszer annyit kell dolgoznia ugyanazért a pénzért, mint régen. Brühühü.”
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.19. 15:19

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:Hivatalos közlemény!

Ezúton kívánom tájékoztatni a nyilvánosságot, hogy a mai nappal lezárom szurkolói kötődésemet a Kazincbarcikai SC csapatához.

Az elmúlt időszakban legjobb tudásom szerint, elkötelezetten és méltó módon támogattam a klubot. Meggyőződésem, hogy szurkolóként mindent megtettem annak érdekében, hogy hozzájáruljak a csapat sikereihez. A legutóbbi eredmények, különös tekintettel a kiesésre, valamint a mutatott játék minősége azonban számomra már nem képvisel olyan színvonalat, amellyel azonosulni tudok.

Mindezek alapján úgy döntöttem, hogy a továbbiakban nem tekintem magam a Kazincbarcikai SC szurkolójának. Szurkolói elvárásaim és igényeim alapján a jövőben egy NB I-es csapat támogatását tartom indokoltnak.

Azt, hogy a későbbiekben mely élvonalbeli klub mellett köteleződöm el, egy későbbi időpontban fogom nyilvánosan kommunikálni.

Köszönöm mindazoknak, akikkel együtt szurkolhattam az elmúlt időszakban!

Maradok sportbaráti üdvözlettel:

Maradonapoli

Olvasom a sajtóban, hogy máris üzent neked Csokis Máté:
“Most beszéljünk azokról, akik egyszer csak hirtelen fojtogatónak kezdték érezni a hazai levegőt. A mi kis házi árulóink, akik bár sokan vannak, sose felejtsük el a nevüket!
A teljesség igénye nélkül csak egy két kedvencemet említem, majd szánunk rájuk egyszer több időt.
Maradonapoli, aki évek alatt közel 3 milliárdot kapott a fórumos műsoraira, de pont a kieséskor kezdte el azt érezni, hogy neki kétszer annyit kell dolgoznia ugyanazért a pénzért, mint régen. Brühühü.”

Én akkor már rég milliárdos voltam zimbabwei dollárban (továbbá tiszteletbeli konzul és a Harare-i Egyetem díszdoktora), amikor azt a pár milliárdot átutalták nekem a nersevikek.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.04.19. 19:43

Hajrá ETO :)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.19. 19:53

végre valaki szólt a szpíkereknek, hogy nem Endzsi a srác, az 'N az néma
már csak azt kellene elmondani nekik, hogy a végén az e nem néma
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.19. 19:58

asszem ez iksz lesz, mindkét csapat balfasz a kapu előtt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.04.19. 22:30

Izgalmas lesz a vége.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.04.19. 23:49

A NER mindenhol jelen van, a mérték és befolyás a kérdéses. Mindenesetre, ha itt nagy átalakulások jönnek a tulajdonosi viszonyok tekintetében, akkor érdemes lenne átgondolni, mit is akarunk mi itt művelni magyar futball címén. Talán megpróbálhatnánk visszatérni a tizenhatos mezőnyhöz, normális másod- és harmadvonallal, erőltetett kényszerszabályok nélkül.

A Diósgyőrt sajnálom, leginkább a helyi népet, mert tudom, mennyire szeretik ott a focit. A vörösbáró Leisztinger alatt volt egy fél, plusz egy teljes sikeresebb idény, utána pillanatnyi reménykedések. Tizenkét éve még jókat izmoztunk itt a fórumon a DVTK-szurkolókkal, mi is meg ők is többen voltak (Fernandosensei, kristof98, Bori Gábor faterja...), más idők jártak. Nem számítanak ők utált szereplőnek a magyar fociban, szerintem abban konszenzus van a magyar szurkolói társadalomban, hogy ezerszer inkább legyen élvonalbeli DVTK, Pamacs, Csaba, mint a hagyományok és fanatikusok nélküli kisvárosi/falusi brigádok.

Oszibá' talán most bajnoki címet ünnepelhet, hülye lenne kiszállni az ETO-ból, aztán hátha az Audi ismét kedvet kap a focihoz a női kézi mellett.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2026.04.20. 00:05

Savaria1919 írta:A NER mindenhol jelen van, a mérték és befolyás a kérdéses. Mindenesetre, ha itt nagy átalakulások jönnek a tulajdonosi viszonyok tekintetében, akkor érdemes lenne átgondolni, mit is akarunk mi itt művelni magyar futball címén. Talán megpróbálhatnánk visszatérni a tizenhatos mezőnyhöz, normális másod- és harmadvonallal, erőltetett kényszerszabályok nélkül.

Miért eröltetjük ezt a 16 csapatos NB1 baromságot? Örüljünk ha lesz 12 klub ami megüti az első osztály gazdasági követelményeit...

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.04.20. 00:06

banok írta:
Savaria1919 írta:A NER mindenhol jelen van, a mérték és befolyás a kérdéses. Mindenesetre, ha itt nagy átalakulások jönnek a tulajdonosi viszonyok tekintetében, akkor érdemes lenne átgondolni, mit is akarunk mi itt művelni magyar futball címén. Talán megpróbálhatnánk visszatérni a tizenhatos mezőnyhöz, normális másod- és harmadvonallal, erőltetett kényszerszabályok nélkül.

Miért eröltetjük ezt a 16 csapatos NB1 baromságot? Örüljünk ha lesz 12 klub ami megüti az első osztály gazdasági követelményeit...

Mik ezek a gazdasági követelmények? Zabálták a (köz)pénzt ezek a csapatok, és közben elfelejtettek utánpótlást nevelni
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.20. 00:07

RC írta:Izgalmas lesz a vége.

Nem tudom, szvsz x-nél maradt volna izgalom, de így az ETO ezt már csak elcseszni tudja, és úgy tippelem, hogy nem fogja megtenni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.20. 00:16

A Diósgyőrt sajnálom, leginkább a helyi népet, mert tudom, mennyire szeretik ott a focit. A vörösbáró Leisztinger alatt volt egy fél, plusz egy teljes sikeresebb idény, utána pillanatnyi reménykedések. Tizenkét éve még jókat izmoztunk itt a fórumon a DVTK-szurkolókkal, mi is meg ők is többen voltak (Fernandosensei, kristof98, Bori Gábor faterja...), más idők jártak. Nem számítanak ők utált szereplőnek a magyar fociban, szerintem abban konszenzus van a magyar szurkolói társadalomban, hogy ezerszer inkább legyen élvonalbeli DVTK, Pamacs, Csaba, mint a hagyományok és fanatikusok nélküli kisvárosi/falusi brigádok.

Oszibá' talán most bajnoki címet ünnepelhet, hülye lenne kiszállni az ETO-ból, aztán hátha az Audi ismét kedvet kap a focihoz a női kézi mellett.

nem lesz egyszerű kitalálnom, hogy következő idényben milyen szurker legyek, ner-mentes talán a loki meg a zete, de hali múltam miatt lehet ott nem fogadnának szívesen - de amúgy bírom a nyomást, profi vagyok, plusz dél-amerikai feeling nagyon tetszik, lokista lehetnék még, de akkor megint a kiesés ellen lenne küzdeni, ami mellette szól, relatíve közel vannak... a tírek mennyire neresek, szóba jöhetnek, mint lehetséges célpont? most vágattam le a hajam tanyasi stílusban, teljesen tirpák fejem van jelenleg

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2026.04.20. 00:27

Savaria1919 írta:
banok írta:

Mik ezek a gazdasági követelmények? Zabálták a (köz)pénzt ezek a csapatok, és közben elfelejtettek utánpótlást nevelni

https://www.google.com/search?q=az+nb1- ... e&ie=UTF-8

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.20. 05:15

Kisvárda DVTK H 2,02 ! ezek hülyék, nálunk az ificsapat fog játszani, bár ha belegondolok nem lesznek rosszabbak a korábbi csapattól és a Kisvárda is elég gané csapat, de le fog ez menni 1,40-re
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.20. 06:35

Cselszky írta:

Nem tudom, szvsz x-nél maradt volna izgalom, de így az ETO ezt már csak elcseszni tudja, és úgy tippelem, hogy nem fogja megtenni.

még megy hozzájuk a DVTK
nem lennék az ETO helyében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.04.20. 07:03

Adamek írta:
Cselszky írta:

még megy hozzájuk a DVTK

remélem adnak rá legalább 1,40-et
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.04.20. 07:38

Cselszky írta:

Szerintem már ti vertek minket a kövi fordulóban. Győrben is csak mázlink volt ellenetek.

Ha újraindul a Barátság kőolajvezeték, az jó hír, Vilaginak lesz állása.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.04.20. 07:39

banok írta:
Savaria1919 írta:
banok írta:

https://www.google.com/search?q=az+nb1- ... e&ie=UTF-8

Majd átirjak a tvs pénzek alapján.
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.04.20. 08:25

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:

Szerintem már ti vertek minket a kövi fordulóban. Győrben is csak mázlink volt ellenetek.

Ha újraindul a Barátság kőolajvezeték, az jó hír, Vilaginak lesz állása.
Nem hiszem. Ez már nem az a hozzáállású csapat. Ti pedig extramotiváltak vagytok karnyújtásnyira az aranytól.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.20. 09:21

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Nem tudom, szvsz x-nél maradt volna izgalom, de így az ETO ezt már csak elcseszni tudja, és úgy tippelem, hogy nem fogja megtenni.

még megy hozzájuk a DVTK

remélem adnak rá legalább 1,40-et

a vendégre

Vissza: “www.nb1.hu”