Adamek írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Az éven 32 éves lesz Varga, utóbbi két idénye kiemelkedő volt, de a topbajnokságok meghatározó klubjai nem ilyen CV-vel rendelkező játékosokban gondolkoznak. A holland élcsapatok - akik egy fél szinttel az AEK felett vannak - pedig végképp nem. Csodálnám ha 2-3 év múlva a mostani teljesítményétől többre lenne képes, komolyabb szerződést nem is gondoltam neki. Egyenes út vezetett görög, török topcsapathoz.
Szerintem senki nem topbajnokságok meghatározó klubjaira gondolt, úgy egyáltalán PL-re vagy La Ligára sem valószínű. Pusztán annyi a kérdés, hogy miért kell mondjuk január 2-án rábólintani egy ajánlatra, és nem várni mondjuk másfél-két hetet, hátha befut valami pl. egy Bundes- vagy Serie A-középcsapattól. Aztán ha azoknál vonzóbb perspektíva az AEK, akkor oké. Kivétel, ha a görögök - akikkel gondolom, már hetek óta volt kapcsolat - eddig adtak végső határidőt a válaszra, közben megfuttatták a srácot másutt is, de nem jött sehonnan semmi, bár még talán húzni lehetett volna kicsit az időt. De ennek a részleteiről nyilván lövésem nincs. Persze, ha Varga azt mondta, hogy neki az AEK az álma, és nincs mire várni, akkor is rendben.
senki az égvilágon nem tudja mire lenne képes Varga heti ritmusban egy darálós középcsapatban digóliga sebességen, totális lutri lenne bárkinek is a szóba jöhető klubok közül, mi tudjuk mit tud de arra a szintre mi is csak találgatnánk
én egyáltalán nem csodálkoznék, ha ez lett volna a legmagasabb színvonalú ajánlat és azon sem ha a lőtéri kutyát sem érdekelné egy 31 pluszos center a teljesen szkópon kívüli NB1-ből
az se mellékes, hogy mire vele szóba állhat egy kérő addigra az átmegy két szűrőn, menedzser és klub, szóval az is lehet, hogy voltak jobb nevek szarabb feltételekkel, ezeket még ős sem biztos, hogy ismeri nemhogy mi akik ingoványos környezetből dobáljuk a tonnányi szavakat
valszeg nem az AEK volt az álma a kölöknek, mint ahogy 7 milliárd mínusz 11 millió embernek nem ez lenne a Földön, valszeg azt is tűpontosan tudja, hogy 31 évesen Európa 126. legkeresettebb bajnokságából nincs már nagyon indoka álmodozni, főleg, hogy ezt a váltást közösen szülik meg a gazdáival
én őszintén meglepődtem, hogy egyáltalán európai elsőosztályú befutó lesz a vége és nem valami korcs tevehajtó egylet, az elfekvő ruszki vonal, vagy a kontinensszéles grundfoci MLS
Csank és Pásztor azt nyilatkozta, hogy az arabokhoz kellett volna igazolnia, ott legalább több PÉNZT kapna...