Szombati foci: Fradi-Vidi!

Javier Arizmendi
Sztár

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.02. 18:19

Adamek írta:
nyúl írta:
Mech írta:ezt te sem gondolod komolyan...
4 csapatuk áll még a nemzetköziben, 12. helyen vannak a koeff rangsorban, az nb1 22.
ráadásul ha 2 év múlva kiesik az a vállalhatatlan fos pontjuk (22-23-as szezon) akkor a 7-8. helyen lesznek kb. ami már 3 BL helyet jelent majd a mostani 2 helyett
de nézőszámozhatunk is, ott 8100 az idei átlag eddig (az AEK-é laza 23.500), az nb1-é 4200 (Fradi 9600)

hol vagyunk mi ehhez összességében? sehol bazmeg
Plusz a BL 1992-es indulása óta mi magyarok 3 főtáblás részvétellel rendelkezünk, a görögök 20 felettivel.

közte elődöntővel is
bónuszként ők nyertek ebben az évezredben európai kupát

Ez mind az ország az országban Olympiakos. Es emiatt mind úgy tekintunk a ligara, hogy baromi jo? En az Aeknek szurkolok, a Velez Mostar és a Noah elleni kiesés van meg az elmúlt evekbol. Az első korokben.
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.01.02. 18:30

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Plusz a BL 1992-es indulása óta mi magyarok 3 főtáblás részvétellel rendelkezünk, a görögök 20 felettivel.

közte elődöntővel is

Ez mind az ország az országban Olympiakos. Es emiatt mind úgy tekintunk a ligara, hogy baromi jo? En az Aeknek szurkolok, a Velez Mostar és a Noah elleni kiesés van meg az elmúlt evekbol. Az első korokben.

Nem mind, csak a zöme.
Nincs kedvem utánanézni, de az AEK is volt 4-5-ször, a Pana ennél többször is a főtáblán.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.02. 18:34

Maradonapoli írta:
ZotyeszKB írta:
Szarka írta:Én konkrétn bíztam benne, hogy egy olasz vagy másik topligás kis/középcsapat elhappolja most télen, akinek most azonnal kell eredmény ( akár bentmaradás, akár nemzetközi porondért harc), mert ha egy scout látta, az tudja, hogy magas szinten is képes jól teljesíteni, és relatíve kis kockázattal jár eigazolni.
Ha még 5 év van benne ilyen szinten, akkor még juthat feljebb, de még így is csak olyan gondolkodna benne, akinek azonnali rövidtávú siker kell. De ilyenből is van azért a topligákban.

Hát állítólag Genoa, Lazio képben volt... előbbiben tuti kezdő is lenne. De az nyert aki többet ajánlott érte...

pletyka szintjén a Torino is

Torino? Ha tényleg nem szeret futni meg védekezni, plusz azt várja, h kiszolgálják, akkor az nagyon nem lett volna jó választás, gyorsan a kispadra kerülhetett volna, nincs a Toro most abban az állapotban, h egy ilyen típusú támadót játszasson. Lotito nem ad pénzt topligaszűz 30-as közép-európaiért, a krikett klubot meg messze el kell kerülni, az a süllyesztők legjava. Ha már Olaszország, akkor egy Udinese vagy egy Como jobban feküdt volna neki.
Ez az AEK elsőre nekem is fura, de ha keres vele egy rakás pénzt, akkor megértem, elvégre már nincs olyan sok a pályafutásából hátra.

Dzsudszák meg burnyák? hát nem neki volt valami szőke celebpipőke a nője?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 19:40

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Plusz a BL 1992-es indulása óta mi magyarok 3 főtáblás részvétellel rendelkezünk, a görögök 20 felettivel.

közte elődöntővel is

a Pana elődöntőzött anno az Ajax ellen 96-ban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 19:42

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.

visszamehetünk az Antikytheráig is, annyi értelme van 18-s adatokkal dobálózni mint Aranycsapatozni
a görög liga jelenleg lehugyozza az NB1-t minden értelemben, lóvéban, szakmában, UEFA helyezésekben és főleg a szemnek és a mateknak engedve

Dehogy hugyozza. Az Arist egy azeri csapat ejtette ki a konfettibol az első adando alakalommal. És nem a Karabah. Tendenciakat nézve semmi fejlődés a középmezonyben és alul, az Oly verhetobb mint a korábban, a Pana nagyon gyenge, az Aeknal es a Paoknal van némi fejlődés. Szakmailag nem sok fejlődés van, továbbra is 31 éves magyarokat igazolnak. Anyagilag? A taonak hála az itthoni 4ik ETO görögben is a 6ik legertekesebb keret lenne. Azt a 3 atheni és 2 szaloniki csapatot nézitek, mert azon kívül nincs is semmi. És abbol kettőnel csak szurkolók vannak.

ez öt csapat amit 1000 kilométerről is ismerünk
hol van az NB1-ból 5 klub aminek a nevét határainkon túl is az országhoz tudnának kötni?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.02. 20:57

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
ZotyeszKB írta:
Hát állítólag Genoa, Lazio képben volt... előbbiben tuti kezdő is lenne. De az nyert aki többet ajánlott érte...

pletyka szintjén a Torino is

tavaly januárban voltak ők képben

télleg! mellnézést kérek!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.03. 18:29

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:közte elődöntővel is

Most akkor visszamentel az Aranycsapatig?
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.03. 18:33

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Ez mind az ország az országban Olympiakos. Es emiatt mind úgy tekintunk a ligara, hogy baromi jo? En az Aeknek szurkolok, a Velez Mostar és a Noah elleni kiesés van meg az elmúlt evekbol. Az első korokben.

vissza, de ez egy másik fejezet

téma A - melyik a jobb bajnokság -jelen időben
téma B - 92 óta görög-hun viszonylatban a BL szereplések

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.04. 09:40

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:a Pana elődöntőzött anno az Ajax ellen 96-ban

A tema "A" kapcsán, abból kiindulva, hogy az Aek kiesett az előző szezonban a Noah ellen a Bl-ben, a Fradi meg kétszer verte az örményeket. és figyelembe véve a paok elleni zöld buktat, javaslom, hogy várjuk meg az ítélettel a zöld derbit januárban.
ETO

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.01.04. 09:53

Szerintem nem gáz ez az AEK-szerződés. Úgy néz ki, a kvázi új tulaj ésszerűen költ, emellett nagy ambíciói vannak, talán nem egy szerencselovag. Vezetik a bajnokságot féltávnál, ami biztosan jobb, mint a magyar, a Pana/PAOK/AEK nagy eséllyel továbbjutna a Pakson/Felcsúton/ETO-n nemzetköziben. Jobb szurkolótáborok - szóval én csak a pozitívumokat látom.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.04. 12:08

RC írta:Szerintem nem gáz ez az AEK-szerződés. Úgy néz ki, a kvázi új tulaj ésszerűen költ, emellett nagy ambíciói vannak, talán nem egy szerencselovag. Vezetik a bajnokságot féltávnál, ami biztosan jobb, mint a magyar, a Pana/PAOK/AEK nagy eséllyel továbbjutna a Pakson/Felcsúton/ETO-n nemzetköziben. Jobb szurkolótáborok - szóval én csak a pozitívumokat látom.

Az AEK nem visszalépés, de nem is előrelépés, főleg nem a szintjének megfelelő "utolsó lehetőség nagyot dobbantani" . De ha tényleg kitolja még pár évig a karrierje csúcsát, akkor meg lesz benne egy feljebb lépés.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.04. 12:25

Szarka írta:
RC írta:Szerintem nem gáz ez az AEK-szerződés. Úgy néz ki, a kvázi új tulaj ésszerűen költ, emellett nagy ambíciói vannak, talán nem egy szerencselovag. Vezetik a bajnokságot féltávnál, ami biztosan jobb, mint a magyar, a Pana/PAOK/AEK nagy eséllyel továbbjutna a Pakson/Felcsúton/ETO-n nemzetköziben. Jobb szurkolótáborok - szóval én csak a pozitívumokat látom.

Az AEK nem visszalépés, de nem is előrelépés, főleg nem a szintjének megfelelő "utolsó lehetőség nagyot dobbantani" . De ha tényleg kitolja még pár évig a karrierje csúcsát, akkor meg lesz benne egy feljebb lépés.

Az Energie Cottbus idén feljut a bundes 2-be és megcélozzák a Bundesligát, én a helyébe odamennék!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.04. 12:39

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Most akkor visszamentel az Aranycsapatig?

A tema "A" kapcsán, abból kiindulva, hogy az Aek kiesett az előző szezonban a Noah ellen a Bl-ben, a Fradi meg kétszer verte az örményeket. és figyelembe véve a paok elleni zöld buktat, javaslom, hogy várjuk meg az ítélettel a zöld derbit januárban.

felőlem arra vársz amire akarsz, ha az elsődleges, szem előtt lebegő tényezők helyett mindenféle kereszt eseményeken át akarod igazolni a véleményedet hát tedd azt, én maximum annyit tudok ehhez kontrázni, hogy aztamindenit

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.04. 15:59

Az éven 32 éves lesz Varga, utóbbi két idénye kiemelkedő volt, de a topbajnokságok meghatározó klubjai nem ilyen CV-vel rendelkező játékosokban gondolkoznak. A holland élcsapatok - akik egy fél szinttel az AEK felett vannak - pedig végképp nem. Csodálnám ha 2-3 év múlva a mostani teljesítményétől többre lenne képes, komolyabb szerződést nem is gondoltam neki. Egyenes út vezetett görög, török topcsapathoz.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.04. 17:02

SuperDepor írta:Az éven 32 éves lesz Varga, utóbbi két idénye kiemelkedő volt, de a topbajnokságok meghatározó klubjai nem ilyen CV-vel rendelkező játékosokban gondolkoznak. A holland élcsapatok - akik egy fél szinttel az AEK felett vannak - pedig végképp nem. Csodálnám ha 2-3 év múlva a mostani teljesítményétől többre lenne képes, komolyabb szerződést nem is gondoltam neki. Egyenes út vezetett görög, török topcsapathoz.

Jogos, nem szokásos profil a kora és topliga nélküli múltja miatt
Azért ha én pl. a Lecce sportigazgatója lennék, csak elgondolkodtam volna rajta, tekintve, hogy 2 gólnál senki se rúgott többet abban a csapatban, és a kiesés szele veszélyeztet. Ilyen szituba tudtam volna elképzelni őt. Persze nekik meg nincs erre feles 4 milliójuk ( bár ha a bentmaradás múlna ezen ).
Nem követem az olasz-német ligát, hol lenne szükség egy "tűzoltó" gólvágóra, főleg aki fejben jó.
PL nem neki való, bár ott tényleg 4 millát csak próbából is kibohatna mondjuk egy Nottingham rá ( de nekik arra ott van Cris Wood ). Spanyolba se tudám elképzelni.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.04. 20:55

SuperDepor írta:Az éven 32 éves lesz Varga, utóbbi két idénye kiemelkedő volt, de a topbajnokságok meghatározó klubjai nem ilyen CV-vel rendelkező játékosokban gondolkoznak. A holland élcsapatok - akik egy fél szinttel az AEK felett vannak - pedig végképp nem. Csodálnám ha 2-3 év múlva a mostani teljesítményétől többre lenne képes, komolyabb szerződést nem is gondoltam neki. Egyenes út vezetett görög, török topcsapathoz.

Szerintem senki nem topbajnokságok meghatározó klubjaira gondolt, úgy egyáltalán PL-re vagy La Ligára sem valószínű. Pusztán annyi a kérdés, hogy miért kell mondjuk január 2-án rábólintani egy ajánlatra, és nem várni mondjuk másfél-két hetet, hátha befut valami pl. egy Bundes- vagy Serie A-középcsapattól. Aztán ha azoknál vonzóbb perspektíva az AEK, akkor oké. Kivétel, ha a görögök - akikkel gondolom, már hetek óta volt kapcsolat - eddig adtak végső határidőt a válaszra, közben megfuttatták a srácot másutt is, de nem jött sehonnan semmi, bár még talán húzni lehetett volna kicsit az időt. De ennek a részleteiről nyilván lövésem nincs. Persze, ha Varga azt mondta, hogy neki az AEK az álma, és nincs mire várni, akkor is rendben.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.04. 23:06

Szarka írta:

Jogos, nem szokásos profil a kora és topliga nélküli múltja miatt
Azért ha én pl. a Lecce sportigazgatója lennék, csak elgondolkodtam volna rajta, tekintve, hogy 2 gólnál senki se rúgott többet abban a csapatban, és a kiesés szele veszélyeztet. Ilyen szituba tudtam volna elképzelni őt. Persze nekik meg nincs erre feles 4 milliójuk ( bár ha a bentmaradás múlna ezen ).
Nem követem az olasz-német ligát, hol lenne szükség egy "tűzoltó" gólvágóra, főleg aki fejben jó.
PL nem neki való, bár ott tényleg 4 millát csak próbából is kibohatna mondjuk egy Nottingham rá ( de nekik arra ott van Cris Wood ). Spanyolba se tudám elképzelni.

Lecce? Ott gyorsan eret vágna magán, kapna meccsenként kb 1-2 labdát, ha már mindenáron az olasz vonalban gondolkodtok vele kapcsolatban, akkor valamelyik játszani is próbáló csapatot kellett volna megcélozni. Korábban írtam a Como, Udine kettőst, de most akár a Fiorentinát is hozzá lehetne tenni. Viszont van jónéhány olyan csapat, ahol ilyen-olyan okoknál fogva nem lenne jó igazolás, se neki, se a klubnak. (sztem pont ilyenek azok, amiket rebesgettek, Toro, Lazio stb)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.04. 23:08

Cselszky írta:

Szerintem senki nem topbajnokságok meghatározó klubjaira gondolt, úgy egyáltalán PL-re vagy La Ligára sem valószínű. Pusztán annyi a kérdés, hogy miért kell mondjuk január 2-án rábólintani egy ajánlatra, és nem várni mondjuk másfél-két hetet, hátha befut valami pl. egy Bundes- vagy Serie A-középcsapattól. Aztán ha azoknál vonzóbb perspektíva az AEK, akkor oké. Kivétel, ha a görögök - akikkel gondolom, már hetek óta volt kapcsolat - eddig adtak végső határidőt a válaszra, közben megfuttatták a srácot másutt is, de nem jött sehonnan semmi, bár még talán húzni lehetett volna kicsit az időt. De ennek a részleteiről nyilván lövésem nincs. Persze, ha Varga azt mondta, hogy neki az AEK az álma, és nincs mire várni, akkor is rendben.

gondolom a menedzsere képben volt a lehetőségekkel, na meg Varga is. a téli szünetben kisebb a játékosmozgás mint nyáron
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2026.01.04. 23:38

Honvédnál még tart a szilveszteri kóla, vagy miben vannak, hogy leigazolták Varga Kevint? :lol:

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.05. 06:54

Cselszky írta:

senki az égvilágon nem tudja mire lenne képes Varga heti ritmusban egy darálós középcsapatban digóliga sebességen, totális lutri lenne bárkinek is a szóba jöhető klubok közül, mi tudjuk mit tud de arra a szintre mi is csak találgatnánk
én egyáltalán nem csodálkoznék, ha ez lett volna a legmagasabb színvonalú ajánlat és azon sem ha a lőtéri kutyát sem érdekelné egy 31 pluszos center a teljesen szkópon kívüli NB1-ből
az se mellékes, hogy mire vele szóba állhat egy kérő addigra az átmegy két szűrőn, menedzser és klub, szóval az is lehet, hogy voltak jobb nevek szarabb feltételekkel, ezeket még ős sem biztos, hogy ismeri nemhogy mi akik ingoványos környezetből dobáljuk a tonnányi szavakat
valszeg nem az AEK volt az álma a kölöknek, mint ahogy 7 milliárd mínusz 11 millió embernek nem ez lenne a Földön, valszeg azt is tűpontosan tudja, hogy 31 évesen Európa 126. legkeresettebb bajnokságából nincs már nagyon indoka álmodozni, főleg, hogy ezt a váltást közösen szülik meg a gazdáival
én őszintén meglepődtem, hogy egyáltalán európai elsőosztályú befutó lesz a vége és nem valami korcs tevehajtó egylet, az elfekvő ruszki vonal, vagy a kontinensszéles grundfoci MLS

Vissza: “www.nb1.hu”