Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 13:11

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...

Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.

2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.

visszamehetünk az Antikytheráig is, annyi értelme van 18-s adatokkal dobálózni mint Aranycsapatozni
a görög liga jelenleg lehugyozza az NB1-t minden értelemben, lóvéban, szakmában, UEFA helyezésekben és főleg a szemnek és a mateknak engedve
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.02. 13:12

sznot írta:
Mech írta:
nyúl írta:Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.
Ráadásul 4-2-3-1-ben játszanak gyakran.

Marko Nikolic az edző, aki a Vidinél volt 2 évig, kizárt dolog, hogy ne ismerné Vargát, ha ő nem okézta volna le nem igazolták volna le.

2019-ben ment el Nikolics Fehérvárról, akkoriban még az osztrákoknál játszott Varga.
Nem tudom Jovics hogy nyomja, de ő még mindig nagyobb név, mint Varga.

https://www.fotmob.com/players/463291/luka-jovic

Idén bajnokság 7 gól, ebből 3 tizi. Konferencia liga 3 gól, ebből 2 tizi.
Varga EL 4/4, egy se tizi, Nb1 10 gól. De a gólok mögé nézve is Varga jobb csatár most, mint Jovic. De még csak jobb se kell legyen, mert alapból 4-2-2-2-t játszanak ( görög szakíró szerint ), szóval egymást kiegészítve lesznek pályán. A másik csatár felejtős.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 13:12

nyúl írta:
Mech írta:
Javier Arizmendi írta:2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.

ezt te sem gondolod komolyan...
4 csapatuk áll még a nemzetköziben, 12. helyen vannak a koeff rangsorban, az nb1 22.
ráadásul ha 2 év múlva kiesik az a vállalhatatlan fos pontjuk (22-23-as szezon) akkor a 7-8. helyen lesznek kb. ami már 3 BL helyet jelent majd a mostani 2 helyett
de nézőszámozhatunk is, ott 8100 az idei átlag eddig (az AEK-é laza 23.500), az nb1-é 4200 (Fradi 9600)

hol vagyunk mi ehhez összességében? sehol bazmeg
Plusz a BL 1992-es indulása óta mi magyarok 3 főtáblás részvétellel rendelkezünk, a görögök 20 felettivel.

közte elődöntővel is
bónuszként ők nyertek ebben az évezredben európai kupát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.01.02. 13:23

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Nagyon vigyáznotok kell minden mondatotokra!

Hatványázottan. Izgalmas hónapok előtt állunk.

Most olvasom, hogy mivel indokolt Lajos bá’.
Fel sem merült ilyesmi bennem, még mindig naiv vagyok.

Persze, nemzeti érdek. Szeptemberben még biztonsági őröket kellett kerülgetnem és hátsó bejáraton beosonni az Elek Gyula Arénába, hogy végezhessem a munkámat, most meg menjek be mosolyogva és vidáman, mintha mi sem történt volna.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.01.02. 13:28

Maradonapoli írta:
nyúl írta:
Maradonapoli írta:Abba még nem gondoltak bele az elvtársak, hogy Jovicsot viszi Révész Kisvárdára?
A Párt csak cserél, megvetjük a pénzt. Kiket ad érte Révész elvtárs, régi külkeresünk?

Az Impex még nem bólintott rá az üzletre, de húsz vagon cukorrépa lesz az ellentételezése a testvéri barterezésnek.
Helyes. De azért alkudjuk le. Egy vagont ígértem kalmük elvtársaknak, akik panaszkodnak, hogy mindig szacharinnal isszák a pótkávét.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.02. 13:36

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:A Párt csak cserél, megvetjük a pénzt. Kiket ad érte Révész elvtárs, régi külkeresünk?

Az Impex még nem bólintott rá az üzletre, de húsz vagon cukorrépa lesz az ellentételezése a testvéri barterezésnek.
Helyes. De azért alkudjuk le. Egy vagont ígértem kalmük elvtársaknak, akik panaszkodnak, hogy mindig szacharinnal isszák a pótkávét.

Nem a szacharin kicsi hanem a pofájuk nagy! Aki panaszkodik, attól el kell venni azt is, amilye van!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2026.01.02. 14:13

Adamek írta:
sznot írta:
Adamek írta:szerintem is sanszos, hogy hazait akarnak a kvóta miatt, vagy ő vagy valamelyik exfradista hazahozatala lesz, esetleg lehetőséget kap Tóth Ali mintájára valaki a sokadik csapatokból
egy biztos, a támadószekcióban stílusváltás lesz mert Varga profil nincs még egy a közelben

Ott a paksi Tóth Barna :)

na olyat minden túlzás nélkül házon belül is találnánk
szerintem a centermentes játék a legvalószínűbb, a két József és Gruber közül lesz a két ék elől, ha ég a ház jöhet fejelni Pesic (ha marad egyáltalán)
de az se kizárt, hogy egyszer egy orvos rendesen összevarrja végre ifjabb Kriszt, vagy végső esetben kipróbálja végre Szabót a stáb

Poénból írtam, ő is már 30 felett van. Egyébként sokban hasonlít Vargára, mindkettőt későn fedezték fel, egyik se szeret/tud futni, de a kaput érzik.
Lisztes sérült? Én azt hittem fejben beteg és ezért nem játszatják.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.02. 14:59

Cselszky írta:
SuperDepor írta:Nem tartom magam elfogadó embernek, sőt....de teljesen hidegen hagy, hogy melyik futballista buzi. Neuer például az egyik kedvenc kapusom. Balázs jó kapcsolatot ápol a NER-rel az pedig sok helyen mindent felülír.

Jó, de Neuer hogy jön ide?

A bulvárban volt róla is ilyen hír bőven
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.02. 15:07

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:
Savaria1919 írta:Hatványázottan. Izgalmas hónapok előtt állunk.

Most olvasom, hogy mivel indokolt Lajos bá’.
Fel sem merült ilyesmi bennem, még mindig naiv vagyok.

Persze, nemzeti érdek. Szeptemberben még biztonsági őröket kellett kerülgetnem és hátsó bejáraton beosonni az Elek Gyula Arénába, hogy végezhessem a munkámat, most meg menjek be mosolyogva és vidáman, mintha mi sem történt volna.

Kifejezetten a választási kampányra, a békére és OV maradásának elsődlegességére hivatkozott. Naivan azt feltételeztem, hogy nyugdíjas sportújságíróként a fő sportlap és a top hazai klub közötti ellenségeskedés tarthatatlansága aggasztotta. De nem, szó nincs ilyesmiről, ő amiatt aggódott, hogy netán rosszul alakul a választás, azaz a narancsos győzelem érdekében írta a levelet. Persze nyugodjék békében, na de na…
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.02. 15:22

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Nem tartom magam elfogadó embernek, sőt....de teljesen hidegen hagy, hogy melyik futballista buzi. Neuer például az egyik kedvenc kapusom. Balázs jó kapcsolatot ápol a NER-rel az pedig sok helyen mindent felülír.

Jó, de Neuer hogy jön ide?

Baromságnak tűnik. Olyasmit olvastam, hogy kétszer nősült és kisgyereke van. Persze ettől még lehetne kriptohomokos vagy biszex. Ja igen, és kiállt a buzijogok mellett, biztatta az érintett játékosokat a coming outra, gondolom, ebből is jöhetett, hogy na akkor biztos ő is burnyák…
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.01.02. 16:18

Ezt a kurva süketelést......de semmi gond, mutassátok meg Kovács Radenkovics, hogy igazatok van. A kupában állunk, meg kell nyerni, a tabellán elég lesz a 6-8 hely. Érdekes lesz a stadion tábor nélkül.
https://dvtk.eu/35703-Vladimir_Radenkov ... labdarugas
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.02. 16:32

SuperDepor írta:Ezt a kurva süketelést......de semmi gond, mutassátok meg Kovács Radenkovics, hogy igazatok van. A kupában állunk, meg kell nyerni, a tabellán elég lesz a 6-8 hely. Érdekes lesz a stadion tábor nélkül.

Az a lényeg, hogy az XG és az xPts rendben vannak. Nálunk pl. ezek kurva szarok, állítólag a kieső pozíciók körül kellene lennünk.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.02. 17:04

Cselszky írta:
SuperDepor írta:Ezt a kurva süketelést......de semmi gond, mutassátok meg Kovács Radenkovics, hogy igazatok van. A kupában állunk, meg kell nyerni, a tabellán elég lesz a 6-8 hely. Érdekes lesz a stadion tábor nélkül.

Az a lényeg, hogy az XG és az xPts rendben vannak. Nálunk pl. ezek kurva szarok, állítólag a kieső pozíciók körül kellene lennünk.

ti fogtok kiesni, meg a diósok, bár a tirpákoknak jobban örülnék!

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2026.01.02. 17:09

Szarka írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Nevesebb játékosok vannak ott, de megnézném a nemzetközi kupákban ki eredményesebb Vargánál az elmúlt 3 szezonban?
Varga egyértelműen csak a jelennek szól, de a törökök amúgy is a karrierjük végén lévő játékosokat igazolnak. Varga eddig EL 6/4 , BL selejtez 6/6 gól.

Most csak így gyorsan átfutva, a Fenerben alapból kezdő lehetne.
Jhon Durán flopp, a legjobb gólszerzőjük (Talisca) is 31 éves, és 10-est játszik. Simán azonnali sikert hozna.

nem ismerem Varga genetikáját, de simán lehet benne még akár 3-5 hasonlóan jó év is, az ilyen fejerős centerek sokkal lassabban kopnak el mint a gyors ékek vagy szélsők
idén megnyerik a konfettit, 26 decemberig vezeti majd a BL góllövőlistát a télen meg kikölcsönzi valamelyik nagyágyú a sérültje helyére vészmegoldásnak félévre, így minden lényeges összejön neki (csak a VB necces)
aztán 35 évesen még hazajöhet újabb 3 gólkirályi címért

Én konkrétn bíztam benne, hogy egy olasz vagy másik topligás kis/középcsapat elhappolja most télen, akinek most azonnal kell eredmény ( akár bentmaradás, akár nemzetközi porondért harc), mert ha egy scout látta, az tudja, hogy magas szinten is képes jól teljesíteni, és relatíve kis kockázattal jár eigazolni.
Ha még 5 év van benne ilyen szinten, akkor még juthat feljebb, de még így is csak olyan gondolkodna benne, akinek azonnali rövidtávú siker kell. De ilyenből is van azért a topligákban.

Hát állítólag Genoa, Lazio képben volt... előbbiben tuti kezdő is lenne. De az nyert aki többet ajánlott érte...
Hajrá Vegyész!!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.02. 17:10

ZotyeszKB írta:
Szarka írta:
Adamek írta:nem ismerem Varga genetikáját, de simán lehet benne még akár 3-5 hasonlóan jó év is, az ilyen fejerős centerek sokkal lassabban kopnak el mint a gyors ékek vagy szélsők
idén megnyerik a konfettit, 26 decemberig vezeti majd a BL góllövőlistát a télen meg kikölcsönzi valamelyik nagyágyú a sérültje helyére vészmegoldásnak félévre, így minden lényeges összejön neki (csak a VB necces)
aztán 35 évesen még hazajöhet újabb 3 gólkirályi címért

Én konkrétn bíztam benne, hogy egy olasz vagy másik topligás kis/középcsapat elhappolja most télen, akinek most azonnal kell eredmény ( akár bentmaradás, akár nemzetközi porondért harc), mert ha egy scout látta, az tudja, hogy magas szinten is képes jól teljesíteni, és relatíve kis kockázattal jár eigazolni.
Ha még 5 év van benne ilyen szinten, akkor még juthat feljebb, de még így is csak olyan gondolkodna benne, akinek azonnali rövidtávú siker kell. De ilyenből is van azért a topligákban.

Hát állítólag Genoa, Lazio képben volt... előbbiben tuti kezdő is lenne. De az nyert aki többet ajánlott érte...

pletyka szintjén a Torino is

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.02. 17:13

hogy nem húztátok még lámpavasra ezeket a kártékony geciket, Isti? amíg ezek a klubnál vannak, csak a lopásnak és a sikkasztásnak élnek ezek a pénzmosó nersevik gazemberek...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 17:54

Maradonapoli írta:
ZotyeszKB írta:
Szarka írta:Én konkrétn bíztam benne, hogy egy olasz vagy másik topligás kis/középcsapat elhappolja most télen, akinek most azonnal kell eredmény ( akár bentmaradás, akár nemzetközi porondért harc), mert ha egy scout látta, az tudja, hogy magas szinten is képes jól teljesíteni, és relatíve kis kockázattal jár eigazolni.

pletyka szintjén a Torino is

tavaly januárban voltak ők képben

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 17:58

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Jó, de Neuer hogy jön ide?

Baromságnak tűnik. Olyasmit olvastam, hogy kétszer nősült és kisgyereke van. Persze ettől még lehetne kriptohomokos vagy biszex. Ja igen, és kiállt a buzijogok mellett, biztatta az érintett játékosokat a coming outra, gondolom, ebből is jöhetett, hogy na akkor biztos ő is burnyák…

hacsak buzi lenne nem lenne semmi baj vele, de az, hogy német is
kétcsatos szandál bőrgatyával és térdzoknival - a hideg ráz tőle

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 18:01

sznot írta:
Adamek írta:
sznot írta:
Ott a paksi Tóth Barna :)

na olyat minden túlzás nélkül házon belül is találnánk
szerintem a centermentes játék a legvalószínűbb, a két József és Gruber közül lesz a két ék elől, ha ég a ház jöhet fejelni Pesic (ha marad egyáltalán)
de az se kizárt, hogy egyszer egy orvos rendesen összevarrja végre ifjabb Kriszt, vagy végső esetben kipróbálja végre Szabót a stáb

Poénból írtam, ő is már 30 felett van. Egyébként sokban hasonlít Vargára, mindkettőt későn fedezték fel, egyik se szeret/tud futni, de a kaput érzik.
Lisztes sérült? Én azt hittem fejben beteg és ezért nem játszatják.

az U21 válogatott bohóckodáson sérült meg legutóbb
amúgy van egy gyanús forradás a térdén, szerintem áteshetett egy térdműtéten suttyomban csak ilyeneket tilos kommunikálni hivatalosan az aranylábúakról

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.02. 18:10

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.

2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.

visszamehetünk az Antikytheráig is, annyi értelme van 18-s adatokkal dobálózni mint Aranycsapatozni
a görög liga jelenleg lehugyozza az NB1-t minden értelemben, lóvéban, szakmában, UEFA helyezésekben és főleg a szemnek és a mateknak engedve

Dehogy hugyozza. Az Arist egy azeri csapat ejtette ki a konfettibol az első adando alakalommal. És nem a Karabah. Tendenciakat nézve semmi fejlődés a középmezonyben és alul, az Oly verhetobb mint a korábban, a Pana nagyon gyenge, az Aeknal es a Paoknal van némi fejlődés. Szakmailag nem sok fejlődés van, továbbra is 31 éves magyarokat igazolnak. Anyagilag? A taonak hála az itthoni 4ik ETO görögben is a 6ik legertekesebb keret lenne. Azt a 3 atheni és 2 szaloniki csapatot nézitek, mert azon kívül nincs is semmi. És abbol kettőnel csak szurkolók vannak.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”