Mech írta:Sanyeey írta:Adamek írta:Botka körön kívüli, ő már itt nem fog játszani
szerintem Kaján se, Lisztes se, de Madarász is necces
én mondjuk inkább Ötvöst meg Nagy B-t küldeném el Soriba vagy KTE-be
Botka amúgy nem rossz játékos (ennél biztos jobb, mint ami most történik vele). A válogatottban emlékeim szerint stabil volt, nem lógott ki lefelé, a Fradiban kevesebbet láttam.
Én bírtam Botkát a válogatottban, pont olyan játékos aki kell egy védelembe, ha van egy Szoboszlaid aki úgyis hátulról építi a dolgokat. A kötelezőt mindig hozta, ahogy Lang is. Sokkal jobban utálom az ilyen Szalai Ati féléket akik ész nélkül vágják előre a labdákat úgy hogy talán minden 10. passza jó. Lang és Botka pont az ellentetje, a legközelebb levő csapattársnak oda tudták passzolni, nem gondolták túl soha. De azt 10-ből 10x.
Lang hozzánk stabilitást hozott, az igazolása előtti, Máté Csabával tarkított, lidérces ősszel 2 felett volt a meccsenkénti KG-nk, utána viszont 1,4 körül, idén eddig 1,25, persze nemcsak miatta, de fontos pont. Valóban egyszerű focit tol, mivel arra képes, kicsit lassú és darabos, de elég kemény és jól helyezkedik - az NB1 szintjén (a válogatottban mondjuk már nem erőltetném).