SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ő, hogy került ide, Benczés visszadolgozik?
http://dvtk.eu/26780-Fiatal_gaboni_tama ... labdarugas
Nem soká a Juvéból igazoltok Isti! :lol:
Megtörtént + Medgyes Sinan
aztán Haratinnal mi a helyzet?
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ő, hogy került ide, Benczés visszadolgozik?
http://dvtk.eu/26780-Fiatal_gaboni_tama ... labdarugas
Nem soká a Juvéból igazoltok Isti! :lol:
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Nem soká a Juvéból igazoltok Isti! :lol:
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Megtörtént + Medgyes Sinan
Készülődik
Savaria1919 írta:Zajlik az élet az NB II-ben.
A diósgyőriek három érkezőt jelentettek be: Senkó Zsombort, Medgyes Sinant és Jeremie Obounetet. Közülük szerintem egyedül Medgyes lesz alapember.
Az MTK megszerezte kölcsönben Paksról Rácz Gergőt, Mezőkövesdről Bobál Dávidot.
Tőlünk távozott Sipos Zoltán (biztos kapott ajánlatot olyan helyről, ahol többet játszhat), kölcsönadjuk Bolla Gergőt, teszteljük Burai Eriket (Illéses volt, megjárta Debrecent és Dániát, az előző idényben Lendván rúgott 27 meccsen 9 gólt, annyival nálunk házi gólkirályok szoktak lenni). Azért remélem hozunk egy (de inkább két) épkézláb belső védőt, felőlem akár az osztákoknál is szétnézhetünk az ifiakadémiákon, hátha akad ott valami csiszolatlan, kimentésre váró magyar gyémánt.
Vukmirt kinevezték szakmai igazgatónak Siófokon.
Savaria1919 írta:Zajlik az élet az NB II-ben.
A diósgyőriek három érkezőt jelentettek be: Senkó Zsombort, Medgyes Sinant és Jeremie Obounetet. Közülük szerintem egyedül Medgyes lesz alapember.
Az MTK megszerezte kölcsönben Paksról Rácz Gergőt, Mezőkövesdről Bobál Dávidot.
SuperDepor írta:Létezik olyan szabály, hogy az nb2ben 22 év alatti idegenlégiós szerepelhet? Lett egy brazil is a gaboni mellé
Mech írta:SuperDepor írta:Létezik olyan szabály, hogy az nb2ben 22 év alatti idegenlégiós szerepelhet? Lett egy brazil is a gaboni mellé
eddig is játszhattak légiósok az nb2-ben, csak nincs központi della
"Az NB II-ben azonban lehet légiósokat szerződtetni, de ebben az esetben azonban az adott klub elesik az MLSZ 2,4 milliárd forintos normatív támogatásának ráeső részétől."
Mech írta:SuperDepor írta:Létezik olyan szabály, hogy az nb2ben 22 év alatti idegenlégiós szerepelhet? Lett egy brazil is a gaboni mellé
eddig is játszhattak légiósok az nb2-ben, csak nincs központi della
"Az NB II-ben azonban lehet légiósokat szerződtetni, de ebben az esetben azonban az adott klub elesik az MLSZ 2,4 milliárd forintos normatív támogatásának ráeső részétől."
Savaria1919 írta:Valahol meg tudom érteni, hogy zárt kapuk mögött rendezik a mai meccseinket, mert biztos kellene fizetni a rendezőgárdáért, tűrni az esetleges bekiabálásokat, meg attól félni, hogy valamelyik riválisunk meglesi a felkészülésünket.
Azt is elfogadom, hogy nincs élőképes közvetítés, mert ahhoz vagy meg kéne kérni a HungarySportot, vagy saját eszközparkot és állományt (operatőr, a kommentátor opcionális), ami költségekkel jár.
De az, hogy egy betűt nem képesek írni akármelyik felületükön (honlap, facebook, instagram, twitter), az azért bosszantó. Annyiféle szakmai izé van a stábban, még kommunikációs vezető is, nem hiszem el, hogy pont ennyit nem lehetne megtenni a szurkolókért, akiket még így is érdekel ez a klub.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Valahol meg tudom érteni, hogy zárt kapuk mögött rendezik a mai meccseinket, mert biztos kellene fizetni a rendezőgárdáért, tűrni az esetleges bekiabálásokat, meg attól félni, hogy valamelyik riválisunk meglesi a felkészülésünket.
Azt is elfogadom, hogy nincs élőképes közvetítés, mert ahhoz vagy meg kéne kérni a HungarySportot, vagy saját eszközparkot és állományt (operatőr, a kommentátor opcionális), ami költségekkel jár.
De az, hogy egy betűt nem képesek írni akármelyik felületükön (honlap, facebook, instagram, twitter), az azért bosszantó. Annyiféle szakmai izé van a stábban, még kommunikációs vezető is, nem hiszem el, hogy pont ennyit nem lehetne megtenni a szurkolókért, akiket még így is érdekel ez a klub.
Kivel játszunk, most? A slovannal?
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Valahol meg tudom érteni, hogy zárt kapuk mögött rendezik a mai meccseinket, mert biztos kellene fizetni a rendezőgárdáért, tűrni az esetleges bekiabálásokat, meg attól félni, hogy valamelyik riválisunk meglesi a felkészülésünket.
Kivel játszunk, most? A slovannal?
A kanizsaiakkal kezdtük, délután jönnek a csornaiak.
17-én megyünk St. Pöltenbe, utána érkeznek a rózsahegyiek.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Kivel játszunk, most? A slovannal?
A kanizsaiakkal kezdtük, délután jönnek a csornaiak.
akkor nem értem ezeket a nagy "biztonsági" intézkedéseket
kapja be a vezetőség!
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:A kanizsaiakkal kezdtük, délután jönnek a csornaiak.
akkor nem értem ezeket a nagy "biztonsági" intézkedéseket
kapja be a vezetőség!
Ráadásul ahogy nézem, a csornaiakat a stadion melletti pályán (a Perint túlpartja) fogadjuk, ahol még kis fedett lelátócska is van.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:akkor nem értem ezeket a nagy "biztonsági" intézkedéseket
kapja be a vezetőség!
Ráadásul ahogy nézem, a csornaiakat a stadion melletti pályán (a Perint túlpartja) fogadjuk, ahol még kis fedett lelátócska is van.
Fognék egy pár horgászcsizmát és a patakon a keresztül támadnék pecabottal a kezemben.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:akkor nem értem ezeket a nagy "biztonsági" intézkedéseket
kapja be a vezetőség!
Fognék egy pár horgászcsizmát és a patakon a keresztül támadnék pecabottal a kezemben.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 121 vendég