Mech írta:Úgy néz ki a Honvéd, Vasas, Kövesd hármas megy idén a feljutásért. Kérdés a Kövesd mennyire szeretne visszajutni.
idén keleti fölény van az nb1-ben jövőre érik a fővárosi
bár még az ÚFC bekavarhat
Mech írta:Úgy néz ki a Honvéd, Vasas, Kövesd hármas megy idén a feljutásért. Kérdés a Kövesd mennyire szeretne visszajutni.
Savaria1919 írta:Két fölényes idegenbeli siker után a vonal fölött állunk, ráadásul gólt sem kaptunk. Csak így tovább!
Mech írta:Vidinél rámennek a jövő évi nb3-ra:
Laczkó váltja Boért, Niko sportigazgató lesz
Mech írta:Savaria1919 írta:Két fölényes idegenbeli siker után a vonal fölött állunk, ráadásul gólt sem kaptunk. Csak így tovább!
pápa is leverve
igazi retro nb1-es "derbi" volt, még a takony bikers is eljött szhelyre pár fővel
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Két fölényes idegenbeli siker után a vonal fölött állunk, ráadásul gólt sem kaptunk. Csak így tovább!
pápa is leverve
igazi retro nb1-es "derbi" volt, még a takony bikers is eljött szhelyre pár fővel
Jó lehetett a hangulat. A tavaszi visszavágóra elmennék én is, nekem anno ezek a pápai túrák kimaradtak.
Savaria1919 írta:Szijjártó Péter lett a Honvéd elnöke.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:pápa is leverve
Jó lehetett a hangulat. A tavaszi visszavágóra elmennék én is, nekem anno ezek a pápai túrák kimaradtak.
pedig jók voltak, teltház mindig, de hát nyilván elég egyoldalú volt ez a "rivalizálás", hiszen ott komoly bázis sosem volt Bíró Péter előtt, alatt és után sem
Savaria1919 írta:Szijjártó Péter lett a Honvéd elnöke.
k11zoltan írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Jó lehetett a hangulat. A tavaszi visszavágóra elmennék én is, nekem anno ezek a pápai túrák kimaradtak.
pedig jók voltak, teltház mindig, de hát nyilván elég egyoldalú volt ez a "rivalizálás", hiszen ott komoly bázis sosem volt Bíró Péter előtt, alatt és után sem
És milyen irónikus, hogy mégis ott vagytok ahol mi. Kiesés ellen harcoltok az nb3-ban :D
Többre nem is vagytok hivatottak, legyünk őszinték. ;)
Savaria1919 írta:Kispesten nagy lehet most az öröm, ideális helyen állnak féltávnál, innen azért bravúr lenne elcseszni a feljutást. Petiminiszter óvó tekintete már korábban rajta volt a klubon, most még közelebbivé vált ez a kapcsolat, azért a korábbi húzásai (Mendelény-Kun páros erőltetése és további haverok, játszótársak pozícióhoz juttatása) nem igazán lettek sikeresek.
A Vasas jól elcseszte az utóbbi két meccsét, ha a KTE/Mezőkövesd komolyan veszi a tavaszt, ebből újabb angyalföldi búslakodás és bosszankodás lehet.
Mech írta:Savaria1919 írta:Kispesten nagy lehet most az öröm, ideális helyen állnak féltávnál, innen azért bravúr lenne elcseszni a feljutást. Petiminiszter óvó tekintete már korábban rajta volt a klubon, most még közelebbivé vált ez a kapcsolat, azért a korábbi húzásai (Mendelény-Kun páros erőltetése és további haverok, játszótársak pozícióhoz juttatása) nem igazán lettek sikeresek.
A Vasas jól elcseszte az utóbbi két meccsét, ha a KTE/Mezőkövesd komolyan veszi a tavaszt, ebből újabb angyalföldi búslakodás és bosszankodás lehet.
Azon a pár száz szurkolón kívül ki bosszankodik a Vasasnál? Szerintem senki, a játékosok biztos nem. Most már 3. éve adják elő zsinórban ezt a nagy semmit nb1-es felsőházi büdzsével.
Mech írta:Savaria1919 írta:Kispesten nagy lehet most az öröm, ideális helyen állnak féltávnál, innen azért bravúr lenne elcseszni a feljutást. Petiminiszter óvó tekintete már korábban rajta volt a klubon, most még közelebbivé vált ez a kapcsolat, azért a korábbi húzásai (Mendelény-Kun páros erőltetése és további haverok, játszótársak pozícióhoz juttatása) nem igazán lettek sikeresek.
Azon a pár száz szurkolón kívül ki bosszankodik a Vasasnál? Szerintem senki, a játékosok biztos nem. Most már 3. éve adják elő zsinórban ezt a nagy semmit nb1-es felsőházi büdzsével.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Kispesten nagy lehet most az öröm, ideális helyen állnak féltávnál, innen azért bravúr lenne elcseszni a feljutást. Petiminiszter óvó tekintete már korábban rajta volt a klubon, most még közelebbivé vált ez a kapcsolat, azért a korábbi húzásai (Mendelény-Kun páros erőltetése és további haverok, játszótársak pozícióhoz juttatása) nem igazán lettek sikeresek.
A két Nagy, a vállalkozó György és a mindenes Miklós. Öt éve öntik bele a pénzt, és semmire nem mennek. Hiába vettek gólkirályokat, csábítottak haza szupertehetségeket, vagy rabolták le a Hali hagyatékát.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 117 vendég