SuperDepor írta:Mészáros Bubu, nyugodj békében.
Mészáros Bubu & Márádona :((( Nyugodjanak békében!
https://www.youtube.com/watch?v=cpvsr2k ... nel=Hu-bro
SuperDepor írta:Mészáros Bubu, nyugodj békében.
zaggar írta:Napoli-Juventus 5-1
Spalletti nagy napja volt ez a mai. Amennyi szidást kapott ez a fószer életében (nem minden ok nélkül..), valahol talán már kijárt neki egy ekkora gázolás. Innentől már csak bukhatják a scudettót, ha az Inter és a Milan után a déliek is csúcsra érnek az szép kárpótlás lenne az olaszok iránt érdeklődőknek a dögunalmas zebra évtized után. (Jövőre jöhetne a Lazio, csak ahhoz előbb Lotitónak agyat kéne növesztenie.)
Maradonapoli írta:zaggar írta:Napoli-Juventus 5-1
Spalletti nagy napja volt ez a mai. Amennyi szidást kapott ez a fószer életében (nem minden ok nélkül..), valahol talán már kijárt neki egy ekkora gázolás. Innentől már csak bukhatják a scudettót, ha az Inter és a Milan után a déliek is csúcsra érnek az szép kárpótlás lenne az olaszok iránt érdeklődőknek a dögunalmas zebra évtized után. (Jövőre jöhetne a Lazio, csak ahhoz előbb Lotitónak agyat kéne növesztenie.)
Messze még a vége. A cserepad azért annyira nem elit. A Milan még nagyon veszélyes, de akár a többiek is összekaphatják még magukat.
Adamek írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:Napoli-Juventus 5-1
Messze még a vége. A cserepad azért annyira nem elit. A Milan még nagyon veszélyes, de akár a többiek is összekaphatják még magukat.
Oszi pazar formában van, felviszi a góljaival a brigádot a csúcsra (BL+SzériA idén kipipálva)
és sajnos ez azt is jelenti, hogy jövőre valami ipari focit toló PL középcsapatban láthatjuk őt szenvedni
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Messze még a vége. A cserepad azért annyira nem elit. A Milan még nagyon veszélyes, de akár a többiek is összekaphatják még magukat.
Oszi pazar formában van, felviszi a góljaival a brigádot a csúcsra (BL+SzériA idén kipipálva)
és sajnos ez azt is jelenti, hogy jövőre valami ipari focit toló PL középcsapatban láthatjuk őt szenvedni
Az már sajnos kb. nyártól tutinger, hogy uccsó szezon és utána megy vmelyik kőgazdag angol csapathoz. Legalábbis eddig hosszabbításnak az elvi lehetőségéről sem volt szó, gondolom nem a klub miatt. Ha meg már így.. 2025-ben jár le a szerződése, nyáron még lehet érte kérni szépen..., angolokon kívül még a PSG van rajta a hírek szerint.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Oszi pazar formában van, felviszi a góljaival a brigádot a csúcsra (BL+SzériA idén kipipálva)
Az már sajnos kb. nyártól tutinger, hogy uccsó szezon és utána megy vmelyik kőgazdag angol csapathoz. Legalábbis eddig hosszabbításnak az elvi lehetőségéről sem volt szó, gondolom nem a klub miatt. Ha meg már így.. 2025-ben jár le a szerződése, nyáron még lehet érte kérni szépen..., angolokon kívül még a PSG van rajta a hírek szerint.
benne van a nagy sztár lehetőség, simán lehet egy Eto'o/Drogba szint
óriási kibaszás volt a sorstól, hogy a VB-re egy rohadt idegenben lőtt gól miatt nem mehetett a Szupersasok hátán
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Az már sajnos kb. nyártól tutinger, hogy uccsó szezon és utána megy vmelyik kőgazdag angol csapathoz. Legalábbis eddig hosszabbításnak az elvi lehetőségéről sem volt szó, gondolom nem a klub miatt. Ha meg már így.. 2025-ben jár le a szerződése, nyáron még lehet érte kérni szépen..., angolokon kívül még a PSG van rajta a hírek szerint.
benne van a nagy sztár lehetőség, simán lehet egy Eto'o/Drogba szint
óriási kibaszás volt a sorstól, hogy a VB-re egy rohadt idegenben lőtt gól miatt nem mehetett a Szupersasok hátán
Nem értem a Sasokat, lehet azért mert csak delfinül tudok, de valami zavar lehet a fejekben olyan spílerekkel nem kijutni, mint Oszi, n'Didi, Igásló, Iheanacho, Iwobi, Lookman... Valami Biscmarck típusú vasmarkú edző és egy germán szervező-háttérbrigád kellene oda! Meg, hogy a kurva szövetség ne nyúlja le a prémiumokat, utazási és szállásköltségeket! Tényleg! Vezérem! Mit szólnál, ha a kis fikatúró Jogi Bear bevállalná a csapatot?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:benne van a nagy sztár lehetőség, simán lehet egy Eto'o/Drogba szint
Nem értem a Sasokat, lehet azért mert csak delfinül tudok, de valami zavar lehet a fejekben olyan spílerekkel nem kijutni, mint Oszi, n'Didi, Igásló, Iheanacho, Iwobi, Lookman... Valami Biscmarck típusú vasmarkú edző és egy germán szervező-háttérbrigád kellene oda! Meg, hogy a kurva szövetség ne nyúlja le a prémiumokat, utazási és szállásköltségeket! Tényleg! Vezérem! Mit szólnál, ha a kis fikatúró Jogi Bear bevállalná a csapatot?
sose szerettem Firgát
nekem a Topmöller, Schaaf, Schafer, Magath sor jött be a kétcsatos-szandál őshazájából
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Nem értem a Sasokat, lehet azért mert csak delfinül tudok, de valami zavar lehet a fejekben olyan spílerekkel nem kijutni, mint Oszi, n'Didi, Igásló, Iheanacho, Iwobi, Lookman... Valami Biscmarck típusú vasmarkú edző és egy germán szervező-háttérbrigád kellene oda! Meg, hogy a kurva szövetség ne nyúlja le a prémiumokat, utazási és szállásköltségeket! Tényleg! Vezérem! Mit szólnál, ha a kis fikatúró Jogi Bear bevállalná a csapatot?
sose szerettem Firgát
nekem a Topmöller, Schaaf, Schafer, Magath sor jött be a kétcsatos-szandál őshazájából
Topmöller meg Schafi már sztem kiöregedett a szagmából, Magath ha olyanja van, szétbaszná még a meglévő közösséget is, Schaafban viszont lenne fantázia!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:sose szerettem Firgát
Topmöller meg Schafi már sztem kiöregedett a szagmából, Magath ha olyanja van, szétbaszná még a meglévő közösséget is, Schaafban viszont lenne fantázia!
igen, már nem mai csibék ahogy sajnos Heynckes fater se, őt is nagyon csipáztam
amúgy ha még egyszer kihagyod Csukát egy felsorolásból, azonnal statuálni fogunk
Csuka már szart ér?
Maradonapoli írta:zaggar írta:Napoli-Juventus 5-1
Adamek írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:Napoli-Juventus 5-1
visszatérve ehhez a kérdéshez, így majdnem féltávnál azt mondom minden lényegi kérdés eldőlt, bajnok és kiesőjelöltek is eléggé leszakadtak, lehet még verekedni a BL helyekért aztán mehet a csendes bundaszezon
zaggar írta:Felül sanszos, h nem fogják a Nápolyt megelőzni, mert mindenki hullajtja a bajnoki címhez kötelezőnek számító pontokat, de sztem lent még lesznek izgalmak. Igaz, h összesen nyóc gólig jutott eddig a Samp a bajnokságban, de a holnapi meccsük, ha véletlenül 3 ponttal zárulna, még visszahozhatja őket a versenybe és a Verona sem annyira gyenge, mint amit a tabella mutat, de egész szezonban tele vannak sérültekkel, még őket sem írnám le teljesen. A Cremonese viszont már kakukk, nem tudom minek vártak eddig az edzőcserével.
Adamek írta:na, a makulátlanok basztatják már a többi digó klubot is a Judentusz után, felkészül többek közt a Napoli
hiba volt PL csapatot alázni a BL-ben
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 102 vendég