BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.03. 21:32

zaggar írta:
Szarka írta:

Wolvesra én meg ikszre se fogadnék.

most meg mészárolnak :)[/quote]
Mondjuk ha valaki ellen akkor a WHU ellen otthon jöhetett össze, ettől meg nem fogadtam volna rá.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.01.04. 09:20

zaggar írta:
Mech írta:
zaggar írta:Maresca lapát. (nem vagyok abszolút naprakész az angélusokból, azt hittem, h a klub-vb meg a konferencia izé után adnak neki időt. Mármint ennél többet.)

jó edző, remélem hazatér a Serie A-ba
Fiorentina?

ott gyorsan csinálni kell valamit, mert nagy gáz van, ennyire nem gyengék, hogy utolsók legyenek.
de marescának a csúzli után komoly visszalépés lenne, aligha ebben gondolkodik.

Én is előbb tudnám elképzelni a Juvénál vagy az Internél, ha Chivu vagy Spalletti nem válna be.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.01.04. 15:19

Kép
Bemutatkozott Papszun edző és a 27 fős stáb. Benne két kitmennel, kapusedző-asszisztenssel, szakáccsal.
Elvileg a keretben is nagy fennforgás várható. Tóbiás kapust a Samsunspor vinné, Pankov középhátvédnek is vannak ajánlatai, ahogyan Augustyniak középpályásnak is, ő a ligán belül maradhat.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.04. 15:51

nagy mulattató ez a sevillai bordély is, utcák terek csapatai verik őket hülyére a saját ganajdombjukon
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.04. 17:10

Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.04. 18:00

Továbbra is nagyon szoros a Pl középmezőny. 5. hely és 14. hely közt csak 4 pont különbség van.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.04. 18:13

egytől tízes skálán minimum húszas lúzer ez a Pool
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.04. 21:22

Közben a Fiorentina, Wolves:

https://www.youtube.com/watch?v=6tob2k3D81Q

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.04. 23:09

Na, ma vagyok úgy először, h kár volt nem fogadni, annyira éreztem a pirosat a Lazio-Napolin, h kár volt nem megtenni. Mondjuk az igaz, h Zákányi mestertől vártam egy elborulást (az is meglett volna, ha Sarri nem kapja le az utolsó pillanatban), de helyette hozta volna a fekete meg Marusic. Menyi lehetett kb az oddsa, 3.5 egy piros, vagy annyi nincs?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.05. 08:58

zaggar írta:
zaggar írta:Nem fogom megjátszani, de ezek néznek ki szerintem x-re esélyeseknek:

Wolverhampton - Brentford 3,45
Leeds - Crystal Palace 3,25
Brighton - Sunderland 3,95
Wolfsburg - Freiburg 3,50
1. FC Köln - Union Berlin 3,30
Modena - Venezia 2,89
Osasuna - Alavés 3,00
Kilmarnock - Falkirk 3,35

sok sikert a karácsonyi kassza feltöltéséhez :)

remélem senki se tette meg

Zagi cimbi! (tudod amikor ilyen bensőségesen szólítalak meg, akkor akarok tőled valamit...)

Két kérdésem lenne:

1. Ha nyerek papiros tippmixen lóvét és venném fel a dellát, akkor kérnek személyi igazolványt vagy más módon azonosítanak?
2. Ha rendszeresen teszem ezt meg, vagy relatíve nagyobb összegekkel - vagyis felfigyelnek rám a lotyozóban - akkor?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.05. 09:17

zaggar írta:Na, ma vagyok úgy először, h kár volt nem fogadni, annyira éreztem a pirosat a Lazio-Napolin, h kár volt nem megtenni. Mondjuk az igaz, h Zákányi mestertől vártam egy elborulást (az is meglett volna, ha Sarri nem kapja le az utolsó pillanatban), de helyette hozta volna a fekete meg Marusic. Menyi lehetett kb az oddsa, 3.5 egy piros, vagy annyi nincs?

a PL ikszesőkön nagyokat kaszálhattál volna az előző 2 fordulóban

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2026.01.05. 10:26

Savaria1919 írta:Kép
Bemutatkozott Papszun edző és a 27 fős stáb. Benne két kitmennel, kapusedző-asszisztenssel, szakáccsal.
Elvileg a keretben is nagy fennforgás várható. Tóbiás kapust a Samsunspor vinné, Pankov középhátvédnek is vannak ajánlatai, ahogyan Augustyniak középpályásnak is, ő a ligán belül maradhat.

Nem jártam utána, de Papszunnak miért érte meg ez a váltás? :O
Hajrá Vegyész!!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.05. 11:03

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
zaggar írta:Nem fogom megjátszani, de ezek néznek ki szerintem x-re esélyeseknek:

Wolverhampton - Brentford 3,45
Leeds - Crystal Palace 3,25
Brighton - Sunderland 3,95
Wolfsburg - Freiburg 3,50
1. FC Köln - Union Berlin 3,30
Modena - Venezia 2,89
Osasuna - Alavés 3,00
Kilmarnock - Falkirk 3,35

sok sikert a karácsonyi kassza feltöltéséhez :)

Zagi cimbi! (tudod amikor ilyen bensőségesen szólítalak meg, akkor akarok tőled valamit...)

Két kérdésem lenne:

1. Ha nyerek papiros tippmixen lóvét és venném fel a dellát, akkor kérnek személyi igazolványt vagy más módon azonosítanak?
2. Ha rendszeresen teszem ezt meg, vagy relatíve nagyobb összegekkel - vagyis felfigyelnek rám a lotyozóban - akkor?

emlékeim szerint 300 000-ig simán kifizetnek ott, ahol van terminál (tehát újságosnál nem, de egy trafikban, ami félig lottózó, már simán), azon felül viszont a zrt valamelyik hivatalos vámszedőhelyére kell bemenned ,de én évek óta nem céloztam meg akkora nyereményt, h ez nálam realitás legyen, a bögyöskével való beszélgetés vonzóbb, mint a szutykos milliók..;) Soktízmilliónál már elméletileg kell azonosítani magad, de abban nem vagyok még annyira se járatos..

miért figyelnének erre fel? nálunk mindenkinek megvannak a saját beidegződései, van egy cigánygyerek, aki kizárólag szögletek számára játszik, van egy olyan madarász, aki csak félidő/végeredmény fordításra tesz, csináltam én az x-mixeket, meg a néhai anglomán öregek csak az angol meccseket fogadták, szerintem ez senkinek sem fura, ez van. (sőt, most jut eszembe, h van egy vadászunk, aki mindig egyetlen egy spanyol csapat meccsére játszik, de annak a csapatnak a meccsére mindenféle ökörséget, asszem a Valenciára) Gondolom mindenki úgy veri el a pénzt, ahogy akarja :)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.01.05. 11:04

Adamek írta:
zaggar írta:Na, ma vagyok úgy először, h kár volt nem fogadni, annyira éreztem a pirosat a Lazio-Napolin, h kár volt nem megtenni. Mondjuk az igaz, h Zákányi mestertől vártam egy elborulást (az is meglett volna, ha Sarri nem kapja le az utolsó pillanatban), de helyette hozta volna a fekete meg Marusic. Menyi lehetett kb az oddsa, 3.5 egy piros, vagy annyi nincs?

a PL ikszesőkön nagyokat kaszálhattál volna az előző 2 fordulóban

á, magamat ismerve betettem volna az everton-brentfordot is..
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.05. 11:15

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:

Két kérdésem lenne:

emlékeim szerint 300 000-ig simán kifizetnek ott, ahol van terminál (tehát újságosnál nem, de egy trafikban, ami félig lottózó, már simán), azon felül viszont a zrt valamelyik hivatalos vámszedőhelyére kell bemenned ,de én évek óta nem céloztam meg akkora nyereményt, h ez nálam realitás legyen, a bögyöskével való beszélgetés vonzóbb, mint a szutykos milliók..;) Soktízmilliónál már elméletileg kell azonosítani magad, de abban nem vagyok még annyira se járatos..

miért figyelnének erre fel? nálunk mindenkinek megvannak a saját beidegződései, van egy cigánygyerek, aki kizárólag szögletek számára játszik, van egy olyan madarász, aki csak félidő/végeredmény fordításra tesz, csináltam én az x-mixeket, meg a néhai anglomán öregek csak az angol meccseket fogadták, szerintem ez senkinek sem fura, ez van. (sőt, most jut eszembe, h van egy vadászunk, aki mindig egyetlen egy spanyol csapat meccsére játszik, de annak a csapatnak a meccsére mindenféle ökörséget, asszem a Valenciára) Gondolom mindenki úgy veri el a pénzt, ahogy akarja :)

Dánke sün!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.01.05. 11:17

Amorimot kibaszta a MU

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2026.01.05. 11:23

Mech írta:Amorimot kibaszta a MU

érthetetlen...bár elvileg összeveszett a vezetőséggel...
Hajrá Vegyész!!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.05. 11:23

Amorim a meccs utáni nyilatkozatban ( zanzásítva )

Én a klub menedzsere vagyok, nem vezetőedző. Erre a feladatra igazoltak, ezt akarom csinálni az elkövetkezendő 18 hónapban , hacsak ki nem rúgnak. Ismétlem, az MU menedzsere vagyok, nem csak vezetőedző, amíg ki nem rúgnak.

Erre ki is rúgták.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.01.05. 11:46

ZotyeszKB írta:
Savaria1919 írta:[img]https://d1j74847gr8im9.cloudfront.net/fit-in/1600x1600/filters:quality(100)/777cab38-18b4-4ae2-a11e-6a134a8542ab/1767516561_Legia_Warszawa_-_Zima_2026_-_Sztab_szkoleniowo-medyczny_-_jp_-_AD4I0086-3.jpg[img]

Nem jártam utána, de Papszunnak miért érte meg ez a váltás? :O

Ha csak rajta múlott volna, már az ősz vége felé átveszi a Legia irányítását (talán még versenyben lenne akkor a csapat a KL-ben, és nem kieső helyen várná a folytatást a bajnokságban, de ez sosem derül ki). Kimaxolta a Raków-projektet, nyert kupát, bajnokságot, pont a bajnoki cím után lépett le 2023 nyarán. Nagy reményei szépen szertefoszlottak az elkövetkezendő hónapokban, nem lett szövetségi kapitány és külföldi klubok sem szerződtették, még a Fradinál is bedobták a nevét. Aztán inkább visszatért régi sikerei helyszínére, az előző idényben nem sokon múlott, hogy újra Czestochowába kerüljön a bajnoki cím.
A Legia más kategória, az ország legnépszerűbb csapata, nagyszerű körülményekkel csak épp el fog telni öt év bajnoki cím nélkül. Most építkezhet, sikeres pályára állíthat egy nagy (de válságban lévő) klubot.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.05. 13:48

Szarka írta:Amorim a meccs utáni nyilatkozatban ( zanzásítva )

Én a klub menedzsere vagyok, nem vezetőedző. Erre a feladatra igazoltak, ezt akarom csinálni az elkövetkezendő 18 hónapban , hacsak ki nem rúgnak. Ismétlem, az MU menedzsere vagyok, nem csak vezetőedző, amíg ki nem rúgnak.

Erre ki is rúgták.

gondolom most kevesebbet kell neki fizetni, hogy dec 31 után történt a dolog, kötve hiszem, hogy most világosodtak meg a menkeszteri agytrösztösök

Vissza: “www.nb1.hu”