zaggar írta:Szarka írta:
Wolvesra én meg ikszre se fogadnék.
most meg mészárolnak :)[/quote]
Mondjuk ha valaki ellen akkor a WHU ellen otthon jöhetett össze, ettől meg nem fogadtam volna rá.
zaggar írta:Szarka írta:
Wolvesra én meg ikszre se fogadnék.
zaggar írta:Mech írta:zaggar írta:Maresca lapát. (nem vagyok abszolút naprakész az angélusokból, azt hittem, h a klub-vb meg a konferencia izé után adnak neki időt. Mármint ennél többet.)
jó edző, remélem hazatér a Serie A-ba
Fiorentina?
ott gyorsan csinálni kell valamit, mert nagy gáz van, ennyire nem gyengék, hogy utolsók legyenek.
de marescának a csúzli után komoly visszalépés lenne, aligha ebben gondolkodik.
/777cab38-18b4-4ae2-a11e-6a134a8542ab/1767516561_Legia_Warszawa_-_Zima_2026_-_Sztab_szkoleniowo-medyczny_-_jp_-_AD4I0086-3.jpg)
zaggar írta:zaggar írta:Nem fogom megjátszani, de ezek néznek ki szerintem x-re esélyeseknek:
Wolverhampton - Brentford 3,45
Leeds - Crystal Palace 3,25
Brighton - Sunderland 3,95
Wolfsburg - Freiburg 3,50
1. FC Köln - Union Berlin 3,30
Modena - Venezia 2,89
Osasuna - Alavés 3,00
Kilmarnock - Falkirk 3,35
sok sikert a karácsonyi kassza feltöltéséhez :)
remélem senki se tette meg
zaggar írta:Na, ma vagyok úgy először, h kár volt nem fogadni, annyira éreztem a pirosat a Lazio-Napolin, h kár volt nem megtenni. Mondjuk az igaz, h Zákányi mestertől vártam egy elborulást (az is meglett volna, ha Sarri nem kapja le az utolsó pillanatban), de helyette hozta volna a fekete meg Marusic. Menyi lehetett kb az oddsa, 3.5 egy piros, vagy annyi nincs?
Savaria1919 írta:
Bemutatkozott Papszun edző és a 27 fős stáb. Benne két kitmennel, kapusedző-asszisztenssel, szakáccsal.
Elvileg a keretben is nagy fennforgás várható. Tóbiás kapust a Samsunspor vinné, Pankov középhátvédnek is vannak ajánlatai, ahogyan Augustyniak középpályásnak is, ő a ligán belül maradhat.
Maradonapoli írta:zaggar írta:zaggar írta:Nem fogom megjátszani, de ezek néznek ki szerintem x-re esélyeseknek:
Wolverhampton - Brentford 3,45
Leeds - Crystal Palace 3,25
Brighton - Sunderland 3,95
Wolfsburg - Freiburg 3,50
1. FC Köln - Union Berlin 3,30
Modena - Venezia 2,89
Osasuna - Alavés 3,00
Kilmarnock - Falkirk 3,35
sok sikert a karácsonyi kassza feltöltéséhez :)
Zagi cimbi! (tudod amikor ilyen bensőségesen szólítalak meg, akkor akarok tőled valamit...)
Két kérdésem lenne:
1. Ha nyerek papiros tippmixen lóvét és venném fel a dellát, akkor kérnek személyi igazolványt vagy más módon azonosítanak?
2. Ha rendszeresen teszem ezt meg, vagy relatíve nagyobb összegekkel - vagyis felfigyelnek rám a lotyozóban - akkor?
Adamek írta:zaggar írta:Na, ma vagyok úgy először, h kár volt nem fogadni, annyira éreztem a pirosat a Lazio-Napolin, h kár volt nem megtenni. Mondjuk az igaz, h Zákányi mestertől vártam egy elborulást (az is meglett volna, ha Sarri nem kapja le az utolsó pillanatban), de helyette hozta volna a fekete meg Marusic. Menyi lehetett kb az oddsa, 3.5 egy piros, vagy annyi nincs?
a PL ikszesőkön nagyokat kaszálhattál volna az előző 2 fordulóban
zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:
Zagi cimbi! (tudod amikor ilyen bensőségesen szólítalak meg, akkor akarok tőled valamit...)
Két kérdésem lenne:
1. Ha nyerek papiros tippmixen lóvét és venném fel a dellát, akkor kérnek személyi igazolványt vagy más módon azonosítanak?
2. Ha rendszeresen teszem ezt meg, vagy relatíve nagyobb összegekkel - vagyis felfigyelnek rám a lotyozóban - akkor?
emlékeim szerint 300 000-ig simán kifizetnek ott, ahol van terminál (tehát újságosnál nem, de egy trafikban, ami félig lottózó, már simán), azon felül viszont a zrt valamelyik hivatalos vámszedőhelyére kell bemenned ,de én évek óta nem céloztam meg akkora nyereményt, h ez nálam realitás legyen, a bögyöskével való beszélgetés vonzóbb, mint a szutykos milliók..;) Soktízmilliónál már elméletileg kell azonosítani magad, de abban nem vagyok még annyira se járatos..
miért figyelnének erre fel? nálunk mindenkinek megvannak a saját beidegződései, van egy cigánygyerek, aki kizárólag szögletek számára játszik, van egy olyan madarász, aki csak félidő/végeredmény fordításra tesz, csináltam én az x-mixeket, meg a néhai anglomán öregek csak az angol meccseket fogadták, szerintem ez senkinek sem fura, ez van. (sőt, most jut eszembe, h van egy vadászunk, aki mindig egyetlen egy spanyol csapat meccsére játszik, de annak a csapatnak a meccsére mindenféle ökörséget, asszem a Valenciára) Gondolom mindenki úgy veri el a pénzt, ahogy akarja :)
Mech írta:Amorimot kibaszta a MU
ZotyeszKB írta:Savaria1919 írta:[img]https://d1j74847gr8im9.cloudfront.net/fit-in/1600x1600/filters:quality(100)/777cab38-18b4-4ae2-a11e-6a134a8542ab/1767516561_Legia_Warszawa_-_Zima_2026_-_Sztab_szkoleniowo-medyczny_-_jp_-_AD4I0086-3.jpg[img]
Bemutatkozott Papszun edző és a 27 fős stáb. Benne két kitmennel, kapusedző-asszisztenssel, szakáccsal.
Elvileg a keretben is nagy fennforgás várható. Tóbiás kapust a Samsunspor vinné, Pankov középhátvédnek is vannak ajánlatai, ahogyan Augustyniak középpályásnak is, ő a ligán belül maradhat.
Nem jártam utána, de Papszunnak miért érte meg ez a váltás? :O
Szarka írta:Amorim a meccs utáni nyilatkozatban ( zanzásítva )
Én a klub menedzsere vagyok, nem vezetőedző. Erre a feladatra igazoltak, ezt akarom csinálni az elkövetkezendő 18 hónapban , hacsak ki nem rúgnak. Ismétlem, az MU menedzsere vagyok, nem csak vezetőedző, amíg ki nem rúgnak.
Erre ki is rúgták.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég