Adamek írta:te Maradonapoli, nem úgy volt, hogy ezt a kupát szorosan húzzuk be?
hány kecskét mészároltál le a kezdőkörben?
szorosan? nem emlékszem ilyenre...
Adamek írta:te Maradonapoli, nem úgy volt, hogy ezt a kupát szorosan húzzuk be?
Maradonapoli írta:Adamek írta:te Maradonapoli, nem úgy volt, hogy ezt a kupát szorosan húzzuk be?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:te Maradonapoli, nem úgy volt, hogy ezt a kupát szorosan húzzuk be?
gondoltam kerüljük a feltünést
de amikor ezt írtam még 3-0 volt ide, a vége szoros lett
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:szorosan? nem emlékszem ilyenre...
gondoltam kerüljük a feltünést
naugyehogyugye, adunk a látszatra
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:gondoltam kerüljük a feltünést
naugyehogyugye, adunk a látszatra
ezt ilyenkor hogyan csináljátok ti varázslovak?
kecskéket élesztetek fel, hogy gólt kapjon a csapat?
zaggar írta:Na, ha a romanisták nem olaszozzák el a második félidőt, akkor nagyon kitömhetik a krikett-klubot.
Maradonapoli írta:Na 3/3 a Szuper Sasoknál! Hanyadika volt ezúttal a vezérürü!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Na 3/3 a Szuper Sasoknál! Hanyadika volt ezúttal a vezérürü!
nehéz lesz ezt a kupát nem megnyerni
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Na 3/3 a Szuper Sasoknál! Hanyadika volt ezúttal a vezérürü!
Kicsit off, de most olvastam: Kazu Miura - most még 58 - februárban lesz 59, most kanyarított alá a japó harmadosztályú Fukushima Unitehez, reméljük csak és kizárólag a boldogságtól fog sugárzani.
Szarka írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:nehéz lesz ezt a kupát nem megnyerni
Kicsit off, de most olvastam: Kazu Miura - most még 58 - februárban lesz 59, most kanyarított alá a japó harmadosztályú Fukushima Unitehez, reméljük csak és kizárólag a boldogságtól fog sugárzani.
Csóka most már csak marketingelheti magát ezzel a "legöregebb aktív játékos" szöveggel, mert értelmezhető játékpercei már 10 éve nincsenek.
Azt azért adom, hogy 2015-ben (48 évesen ) még tudott 600 percet vállalni a másodosztályban.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Na 3/3 a Szuper Sasoknál! Hanyadika volt ezúttal a vezérürü!
zaggar írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Na 3/3 a Szuper Sasoknál! Hanyadika volt ezúttal a vezérürü!
úgy tűnik, h Algéria is komolyan veszi a kupát
zaggar írta:azt hittem, h Egyiptom simán veszi ezt a meccset, de a statok alapján még ki is eshetnek, ehhez képest Beninre most 90-es oddsot mutat az eredmenyek.com
Maradonapoli írta:Oszi bá' lassan felül Afrika trónjára, egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy a picsába előzhették meg ezt a csapatot a vb-selejtezőkön...
Adamek írta:Maradonapoli írta:Oszi bá' lassan felül Afrika trónjára, egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy a picsába előzhették meg ezt a csapatot a vb-selejtezőkön...
egyszerű, Oszibá az első négy meccset kihagyta, ezeken 3 pontot szereztek a Szupersasok 12-ből
ahogy beszállt a mester egyből elkezdtek nyerni, de kicsit későn történt ez meg
a pótselejtező az igazi rejtély, ott a 56. percre le lett cserélve az összes menőmanó 1:0-nál, Luki, Oszi, Csuka aztán jött is az összeomlás
a tiziknél meg sikerült hármat is kihagyni
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Oszi bá' lassan felül Afrika trónjára, egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy a picsába előzhették meg ezt a csapatot a vb-selejtezőkön...
egyszerű, Oszibá az első négy meccset kihagyta, ezeken 3 pontot szereztek a Szupersasok 12-ből
ahogy beszállt a mester egyből elkezdtek nyerni, de kicsit későn történt ez meg
a pótselejtező az igazi rejtély, ott a 56. percre le lett cserélve az összes menőmanó 1:0-nál, Luki, Oszi, Csuka aztán jött is az összeomlás
a tiziknél meg sikerült hármat is kihagyni
az a sok kurva döntetlen, a tizikig el sem szabad lett volna jutni, az ̶o̶r̶o̶s̶z̶ rulett
és én továbbra is a béke pártján állok, ezért még a mai napon be fogom nyújtani béketippmixszelvényeimet
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 164 vendég