Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Adamek
Flegma

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.27. 16:45

Sanyeey írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Ha játszani fog az angol kettőben akkor stabil válogatott kerettag lesz. És általában kezdő.

fene tudja, Tunya nagyon belezavarodott ebbe a ki játszik és ki nem kérdéskörbe, megint belement a sajtótájékoztatón és kurvára semmi értelme nincs annak amit mondott

Szét van esve az a faszi. Nem úgy tűnik, hogy kipihente volna magát, épp ellenkezőleg, támad mindenfelé, mindenhol ellenséget lát.

ez számomra értelmezhetetlen, remélem csak fordítási hiba:
"Nikitscherrel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a középpályán szükség van a centiméterekre és a fizikai erőre is, ez bebizonyosodott. Dominikot látom ebben a pozícióban, de ez még korai neki, viszont Nikitschernek kiváló fizikai adottságai vannak, ritkán hibázik, nemrég duplázott is, remek góllövő"

ezek szerint Szobidomi még nincs készen a feladatra amire Niki már nagyon is, aki szerinte egy remek góllövő
legalább a posztjuk közel azonos lenne vagy megnézné ki hány gólt lőtt már életében
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.27. 17:12

Sanyeey írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Ha játszani fog az angol kettőben akkor stabil válogatott kerettag lesz. És általában kezdő.

fene tudja, Tunya nagyon belezavarodott ebbe a ki játszik és ki nem kérdéskörbe, megint belement a sajtótájékoztatón és kurvára semmi értelme nincs annak amit mondott

Szét van esve az a faszi. Nem úgy tűnik, hogy kipihente volna magát, épp ellenkezőleg, támad mindenfelé, mindenhol ellenséget lát.

Jaja. Ha jól tudom a vb sel végéig szól a szerződése, azaz 2025 vége, szerintem utána jöhet a szakítás. Ebben ennyi volt, szép volt, jó volt, elég volt. Pihenjen egy évet utána aztán vállaljon munkát Kispesten.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.27. 17:26

Sanyeey írta:
Adamek írta:

Biztos végignézte hétvégén a Tranzitot.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.27. 18:07

Sanyeey írta:
Maradonapoli írta:
Sanyeey írta:Szét van esve az a faszi. Nem úgy tűnik, hogy kipihente volna magát, épp ellenkezőleg, támad mindenfelé, mindenhol ellenséget lát.

Nektek elmentek otthonról??????

Nem vagyok igazi magyar sem.

Látod... :(

de ő legalább igaz mogyeri lett! szépen felvette az itteni nersevik mentalitást, látszik milyen körökben mozog...
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Megismerni a kulákot feketevágásról, földbe ásott búzájáról, rejtett aranyáról.
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.27. 18:58

Ennek a hírnek remélem Adamek és SD Isti cimbi is örül majd:

Bruno Labbadia az új nigériai szövkap, miután Oszi bátya összeveszett Finidivel és utóbbinak mennie kellett.
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.27. 21:08

Maradonapoli írta:Ennek a hírnek remélem Adamek és SD Isti cimbi is örül majd:

Bruno Labbadia az új nigériai szövkap, miután Oszi bátya összeveszett Finidivel és utóbbinak mennie kellett.

Finidi George egy legenda
Lambada meg csak egy káposztazabáló
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.27. 21:23

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Ennek a hírnek remélem Adamek és SD Isti cimbi is örül majd:

Finidi George egy legenda
Lambada meg csak egy káposztazabáló

ez így van

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.27. 21:29

Sanyeey írta:
SuperDepor írta:Sallai >> Leeds?
angol kettő csak fizetésben jobb a bundesliga egytől

Ez így elsőre ránézésre nem tűnik előrelépésnek. Viszont lehet, hogy csak mi látunk bele sokat Sallaiba, aki amúgy tényleg jó, a statisztikái a Freiburgban viszont nem valami extrák (gólok, gólpasszok).
Nem tudom, mit ér a világban. A magyar válogatott olyan magasan legjobb játékosa, hogy nem látszik alatta a második.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2024.08.27. 21:50

nyúl írta:
Sanyeey írta:
SuperDepor írta:Sallai >> Leeds?
angol kettő csak fizetésben jobb a bundesliga egytől

Ez így elsőre ránézésre nem tűnik előrelépésnek. Viszont lehet, hogy csak mi látunk bele sokat Sallaiba, aki amúgy tényleg jó, a statisztikái a Freiburgban viszont nem valami extrák (gólok, gólpasszok).
Nem tudom, mit ér a világban. A magyar válogatott olyan magasan legjobb játékosa, hogy nem látszik alatta a második.

Ezt én is így gondolom.
DEBRECENI VSC

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.08.27. 22:31

Sanyeey írta:
nyúl írta:
Sanyeey írta:Ez így elsőre ránézésre nem tűnik előrelépésnek. Viszont lehet, hogy csak mi látunk bele sokat Sallaiba, aki amúgy tényleg jó, a statisztikái a Freiburgban viszont nem valami extrák (gólok, gólpasszok).

Ezt én is így gondolom.

Akkor rohadt szar döntés a Leeds. Én azért nem raknám az első helyre, főleg amennyire mondjátok. Az más, hogy a válogatottban képes extrát hozni, a klubfociban mutatotthoz képest.

Múltkor kérdezte valaki, hogy mi ez az angol kettő mánia a Brexit után. Most hallottam róla olyan elmélkedést, hogy a bonyolított pontrendszer csak az első osztályra szól, a másodosztályra nem. Utólag pedig lehet pontokat gyűjteni a másodban, hogy felmehess az elsőbe. Szóval hosszabbtávon, főleg a 20-22 éveseknél megéri az 1-2 év a Champóban, hogy utána a PL pénzeszsákját elérjék.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.08.27. 22:35

De amúgy viccen kívül, a Newcastle-ben a jobbszélen simán kezdő lehetne Sallai, csak nem illik a profilunkba. De Almiront vagy Murphy simán kiszorítaná.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.27. 22:38

Szarka írta:
Sanyeey írta:
nyúl írta:Nem tudom, mit ér a világban. A magyar válogatott olyan magasan legjobb játékosa, hogy nem látszik alatta a második.

Ezt én is így gondolom.

Akkor rohadt szar döntés a Leeds. Én azért nem raknám az első helyre, főleg amennyire mondjátok. Az más, hogy a válogatottban képes extrát hozni, a klubfociban mutatotthoz képest.

Múltkor kérdezte valaki, hogy mi ez az angol kettő mánia a Brexit után. Most hallottam róla olyan elmélkedést, hogy a bonyolított pontrendszer csak az első osztályra szól, a másodosztályra nem. Utólag pedig lehet pontokat gyűjteni a másodban, hogy felmehess az elsőbe. Szóval hosszabbtávon, főleg a 20-22 éveseknél megéri az 1-2 év a Champóban, hogy utána a PL pénzeszsákját elérjék.

én azért nem raknám az első helyre mert messze nem ő az első

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.08.27. 23:53

Adamek írta:Kálmán meglepett, hogy kimaradt
Botka meglepett, hogy maradt
nagyPalkó meglepett, hogy bekerült
Nikitschert sejtettem, hogy bekerül
Jakabos Vilinek örülök, hogy bekerült
Gergényin röhögök, hogy bekerült
Vas Gáborról azt se tudtam, hogy létezik

Yaakobishvili mi alapján került be a keretbe? Nem is játszik.
Erről a Vas Gáborról én se hallottam soha...

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.08.28. 12:03

Én se hallottam Vas Gáborról, mert nem nézek NB1-es meccseket, de hogy mindenkinek ismeretlen nem értem, a Paksban tavaly 1300 percet játszott, alapembernek vehetjük, egyébként mar 55 NB1 -es meccse van.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.28. 16:49

Szarka írta:Én se hallottam Vas Gáborról, mert nem nézek NB1-es meccseket, de hogy mindenkinek ismeretlen nem értem, a Paksban tavaly 1300 percet játszott, alapembernek vehetjük, egyébként mar 55 NB1 -es meccse van.
Az kevesebb, mint két idény ebben a posványban.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.08.28. 17:25

nyúl írta:
Szarka írta:Én se hallottam Vas Gáborról, mert nem nézek NB1-es meccseket, de hogy mindenkinek ismeretlen nem értem, a Paksban tavaly 1300 percet játszott, alapembernek vehetjük, egyébként mar 55 NB1 -es meccse van.
Az kevesebb, mint két idény ebben a posványban.

Két teljes idény, pár sérülés / eltiltás miatti kihagyással. Azért elég meccs, hogy feltűnjön az összefoglalókban :)

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.29. 14:28

állítólag mégsem adja kölcsön Lisztest a Frankfurt, most így nyilatkoztak: "a szükséges erőnlétet a német klub edzésein, a meccsrutint a második csapatban szerezheti meg a magyar labdarúgó"

azaz irány a tarcsi (német 4. o.)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.29. 14:48

Mech írta:állítólag mégsem adja kölcsön Lisztest a Frankfurt, most így nyilatkoztak: "a szükséges erőnlétet a német klub edzésein, a meccsrutint a második csapatban szerezheti meg a magyar labdarúgó"

teljes kudarc ez a biznisz minden résztvevő számára

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.29. 15:40

Mech írta:állítólag mégsem adja kölcsön Lisztest a Frankfurt, most így nyilatkoztak: "a szükséges erőnlétet a német klub edzésein, a meccsrutint a második csapatban szerezheti meg a magyar labdarúgó"

Inkább kölcsönadták volna. A másod- és harmadosztályra sem alkalmas? Az igen...
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.08.29. 15:59

Fradi kemenymag tegnap elutazott Boszniába harcolni, hülyére verték (de legalábbis kórházra) őket
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”